Aktivní vzorky zdarma 2013-2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
5.8.14 21:06

Lízátka proti nachlazení

Ahojda :)
Zavolejte mimo pracovní dobu na bezplatnou linku 800182572 a do zaznamníku poproste o vzorek lízátek pro děti proti nachlazení. Nezapomeňte nadiktovat i adresu. Přišlo šest lízátek a ještě nějaký vitamín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
3.10.14 12:42

Ahoj obnovuji diskusi, mám atopický exem nevíte o nějakých vzorečcích krémů? Nebo mě také hodně vadí deodoranty, ale ty asi jako vzorky nedělají. Bohužel vždy si něco koupím a pak daruji sestře, mamce nebo kamarádkám :( většinou se mi exém po spoustě věcí zhoršuje :nevim: štve mě, jak pořád musím hledat, někdy mi krém vyhovuje i týden ale pak to začně. Na kožní chodím a dr. říkala že kosmetiku prostě musím vyzkoušet, každému s atop. sedí něco jiného. Díky za nápady a rady u nás v lékárně mi dali na zkoušku eucerin a vichy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
3.10.14 13:37
@vzorky píše:
Skoušela jsem niveu napsala email info@nivea.cz napsaly že pošlou vzorky jsem zvědavá kolik a co :)

take jsem psala… Pred 4 mesici a nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
3.10.14 13:37
@vzorky píše:
Skoušela jsem niveu napsala email info@nivea.cz napsaly že pošlou vzorky jsem zvědavá kolik a co :)

take jsem psala… Pred 4 mesici a nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
3.10.14 13:47

@isp zkus se v lekarne zeptat po kosmetice A-derma.maji skvelou kosmetiku. doporucili nam to na koznim v nemocnici jak jsem lezela s malou.me hodne pomuze.maji kremy, sprchove emulze atd. eucerin a hlavne vichy mi dost vadi. i kdyz by mely byt hypoalergenni, tak jak to na sebe namazu, tak to na ekzemu neskutecne stipe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
3.10.14 13:48

@isp a v lekarne jsem dokonce dostala prvne vzorky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
3.10.14 14:12

@gabka1988 moc díky za tip :palec: poptám se u nás v lékárně, sakra, je to tak omezující, pořád závidím holkám, co v klidu koupí v drogerce jakoukoliv kosmetiku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5307
3.10.14 14:20

@isp zkusit napsat na biodermu a La roche posey, posílají vzorky a někdy mají jejich výrobky na vyzkoušení i v některých lékárnách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
3.10.14 21:02

@isp ani nemluv, taky s tim mam problem. zejmena kremy na ruce.mam ekzem hlavne na nich.vim,ze mi urcite nedelaji dobre kremy takove ridsi a parfemovane. celkem dobre mi dela modra indulona, ale i po ni mam ruce suche hrozne rychle. jeden cas byl super krem na ruce od Neutrogeny. mazala jsem ho i kdyz jsem nemusela, treba i 20× za den a pak jak jsem ho dopotrebovala, tak jsem mela kuzi krasne zregenerovanou.no a pak jsem otehotnela poprve, hormony daly za sve a ja se ekzemu nemuzu zbavit do ted a to jsem podruhe ted tehu. nekdy je to takove trapeni, ze proste ty kortikoidy pouzit musim :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.10.14 10:48

https://www.caro.cz/muj-profil/
za registraci obdržíte 3 porce tohoto lahodného nápoje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
7.10.14 12:31

@gabka1988 mám přesně to samé, když mě vadí že ty kortikoidy pomáhají jen když si je mažu, hned jak přestanu, je to zase :nevim: radši bych nějaký krém, který mi sice nevyléčí exem ale nebude mě dráždit a nebude to bolet a zhoršovat se. Už jsem s těmi rukami bezradná, všechno dělám v rukavicích, mytí nádobí, škrábání brambor :( i tak mě to bolí ani ty gumové rukavice mi nedělají dobře, můžu se pak udrbat! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
7.10.14 17:56

@isp ja se ted na koznim bavila taky o tech rukavicich.mala je taky ekzematik a ma delane masti v lekarne.ji mast pomaha, ale me ty ruce vic nici. takze musim mazat v rukavicich tech tenkych.na koznim mi rekla, ze i ty mi muzou dost drazdit ekzem. poradili mi Coverflex pod ne.je to takovy dlouhy obvaz, ktery si zastrihnes podle delky jakou potrebujes a nasadis na ruce jak rukavici, ale prsty ti zustanou volne jen na palec si udelas otvor.pod ten coverflex namazes krem a melo by se to nosit treba cely den a noc, proste neomezene, kde to nevadi.male treba zrovna nesedly jak to na ni zkousely v nemocnici, ale vsem ostatnim detem, co tam taky lezely s nama to dost pomahalo.no a jeste methylenova modr je vyborna na zahojeni nejhorsich mist, hlavne u mokvavych puchyrku nebo co je rozskrabano do krve.ale to musis opravdu hledat lekarnu, kde ti ji udelaji. treba v Brne co vim, tak to dela jedina lekarna. jinak brambory skrabat je pro me vylozene peklo.kdyz jsem porodila prvni dceru, tak se zacal trosku ekzem zlepsovat a nekdy jsem byla i bez, ale co jsem podruhe tehotna, tak nepomuze nic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
7.10.14 20:07

@gabka1988 Tu modř zkusím mám to do krve, mě to dokonce vzbudí klidně i v noci jak to svědí a bolí :| mám to na prstech a v ohybech to samo praská do krve, zbytek puchýřky ty rozškrábu pak se to dlouho hojí a když už jsou to stroupky nastupují další puchýře. Pořád dokola. Mě se ruce vždy zlepší, když jsem na dovolené a nic nedělám, nemyju nádobí, neuklízím přípravky a nemusím vařit nebo používat rukavice. Dobře mi to hojí Hema gel ale ten se pořád lepí, nezaschne a tak mám pak na rukou nalepené všechno.
Tam kde to mám na kloubech mě to bolí jakoby celý kloub. Hrozím se zimy protože to budou ruce trpět tím mrazem.Ach jo…no nejsem sama, koukám že si nás to užívá víc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
7.10.14 20:22

@isp no me to zacne prvne takovyma puchyrkama, ale nevystupuji ven, jsou s takovou tekutinou ale dovnitr. silene svedi a jak to rozskrabu, tak pak mam takove dirky, ktere pak vyschnou a jak se do toho dostane voda nebo mydlo tak to desne stipe.pak mi vyschnou cele ruce a zacnou praskat ve vsech zahybech.taky se mi zlepsi ruce treba u nasich, kde je mycka, nemusim utirat prach, zadne prostredky na cisteni a podobne veci. jenze doma to delat musim.na nadobi rukavice nepouzivam, zjistila jsem, ze kdyz mam rukavice a na ne teplou vodu, tak se mi ruce zapari a je to jeste horsi. proto jsem si poridila houbicku na plastove tycce, do ktere se naplni jar a davkuje se to samo po stlaceni te tycky.na zimu se opravdu netesim.to ty ruce budou vypadat jednou tak hur :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5307
7.10.14 20:34

@gabka1988 mě se poprvé rozjel AE když jsem otěhotněla s prvním synem, nějak se to srovnalo cca za rok a byl klid až do druhého porodu a to jsem nebyla schopná zklidnit, nepomáhaly kortikoidy, Protopic nic. Naštěstí teď už celkem klidová fáze, mám malinké ložisko na prstu jedné ruky, pomohlo hlavně promazávat co půl hodiny
@isp na kožním mi řekli hlavně pod gumové rukavice dát hadrové taneční ne na přímo na kůži. Mě dost pomohly míchané masti, kombinovala jsem Honzíkovu, Lenienskou, Ambiderman, Glycerínovou, domácí konopnou plus na to přes živá ložiska Zinkovku. Zkus vyzkoušet. Z kupovaných mi dělal dobře Excipial U lipolotio a Bioderma Atoderm. Plus nějaká antihistaminika na svědění, já měla Xyzal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová