Vztah na dálku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5683
13.10.22 14:15

Tyjo, ty ses tu vynořila primo z 18.stoleti urcite :mrgreen:,je to možné byt v dnesni dobe tak, velmi slušné řečeno, NAIVNI?

Podstrcil ti cizí fotku, ve skutečnosti to bude otec od 5 děti nebo nějaký schizous.

Co ještě potřebuješ vědět? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
13.10.22 14:16
@Jannena píše:
Kolik vám je let?
Upřesnění, online láska není láska. Prostě mu řekni, že až se rezhodne, že Tě chce vidět, ráda ho uvidíš. Jestli přijede potvrdí tím svůj zájem a Ty si ujasníš své pocity. Nechtěla bych mít nikdy skaredyho kluka, ale i takovej může být pro Tebe krasnej svým charismatem. Ale být s někým, kdo pořád řeší, jak vypadá, že má blbý vlasy a jebáka na nose,… bych nesnesla. To pak nebude chtít tancovat, protože to neumí, na koupak, že je tlustej/hubenej..to je pak na nervy. Tak když nechce, nechce, nenutí ho

Jsi matka zakladatelky. Ty nevíš, kolik jí je? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10924
13.10.22 14:16
@Russet píše:
Tak to budu citovat… :P

Hlavne tenhle profil ji na zacatku uz odpovidal a radil. Asi si dala po obede neco dobreho :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.22 14:26

@Jannena Prosim? Jaka matka zakladatelky, to tezko? Absolutne mi to nedava smysl😂 😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
13.10.22 14:31
@Russet píše:
Tak to budu citovat… :P

Hlavně mi ji tu opatrujte, květinku naši, ať nám ji tady nějaký místní proutník nenapadá ke smilnostem. Čerpá zde rady k vyšívání svatební výbavy a trochu toho kuchařského umění. Musím bránit ho čest naší holčičky. Věno pan otec prohrál v kartách, tak má alespoň věneček. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
13.10.22 14:35
@Katarinka0030 píše:
@Jannena Prosim? Jaka matka zakladatelky, to tezko? Absolutne mi to nedava smysl😂 😂 😂 😂

Ale no tak, Kačenko! Tady Tvoje mamá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
13.10.22 14:36

Ne, já myju okna a bolí mě záda. Tak jsem jen tak mrkla a napadlo mě, že bych chtěla mít taky takovou slušně vychovanou dceru. Že se to už nevidí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
13.10.22 14:36
@Jannena píše:
Hlavně mi ji tu opatrujte, květinku naši, ať nám ji tady nějaký místní proutník nenapadá ke smilnostem. Čerpá zde rady k vyšívání svatební výbavy a trochu toho kuchařského umění. Musím bránit ho čest naší holčičky. Věno pan otec prohrál v kartách, tak má alespoň věneček. :andel:

@admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
13.10.22 14:41
@Tarena píše:
Hlavne tenhle profil ji na zacatku uz odpovidal a radil. Asi si dala po obede neco dobreho :dance:

To bude z hladu, ještě jsem nestihla oběd. Přišlo mi to kouzelný, pač jsem v sobotu navštívila jeden pražskej klub a řekla jsem si, že jestli budu mít dceru, půjde do kláštera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.22 14:44

@Jannena Vyhledejte odbornou pomoc, prosim Vas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
13.10.22 14:56
@Katarinka0030 píše:
@Beckyttine5 Ano, videla jsem jeho fotku. Neni to zadny fake profil, protoze dela trenera a dohledala jsem si ho na netu, ale videohovoru se taky vyhyba.

hele, za mně - jdi za ním… dělá trenéra? tak na zápas / trénink a překvap ho. Když víš, jak vypadá, neměl by to být problém a buď po zápase / tréninku zajedete na kafe, nebo budeš vědět na čem si a přestaneš se trápit. Tohle jinak nemá cenu, musíte to rozseknout jednou pro vždy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20883
13.10.22 14:59

@Jannena prosím prestaňte v tejto diskusii trolliť. V opačnom prípade vám bude účet zablokovaný.

Kristína :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
13.10.22 15:47
@Russet píše:
Jsi matka zakladatelky. Ty nevíš, kolik jí je? :roll:

Vždyť si dělá srandu… to jde snad poznat, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
13.10.22 15:51
@opulus píše:
Vždyť si dělá srandu… to jde snad poznat, ne? ;)

Jo, ale to asi zakladatelka opravdu nepotřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
13.10.22 18:04
@admin píše:
@Jannena prosím prestaňte v tejto diskusii trolliť. V opačnom prípade vám bude účet zablokovaný.Kristína :kytka:

Trollí i jinde. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria