Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tyjo, ty ses tu vynořila primo z 18.stoleti urcite
,je to možné byt v dnesni dobe tak, velmi slušné řečeno, NAIVNI?
Podstrcil ti cizí fotku, ve skutečnosti to bude otec od 5 děti nebo nějaký schizous.
Co ještě potřebuješ vědět? ![]()
@Jannena píše:
Kolik vám je let?
Upřesnění, online láska není láska. Prostě mu řekni, že až se rezhodne, že Tě chce vidět, ráda ho uvidíš. Jestli přijede potvrdí tím svůj zájem a Ty si ujasníš své pocity. Nechtěla bych mít nikdy skaredyho kluka, ale i takovej může být pro Tebe krasnej svým charismatem. Ale být s někým, kdo pořád řeší, jak vypadá, že má blbý vlasy a jebáka na nose,… bych nesnesla. To pak nebude chtít tancovat, protože to neumí, na koupak, že je tlustej/hubenej..to je pak na nervy. Tak když nechce, nechce, nenutí ho
Jsi matka zakladatelky. Ty nevíš, kolik jí je? ![]()
@Russet píše:
Tak to budu citovat…
Hlavne tenhle profil ji na zacatku uz odpovidal a radil. Asi si dala po obede neco dobreho ![]()
@Jannena Prosim? Jaka matka zakladatelky, to tezko? Absolutne mi to nedava smysl😂 😂 😂 😂
@Russet píše:
Tak to budu citovat…
Hlavně mi ji tu opatrujte, květinku naši, ať nám ji tady nějaký místní proutník nenapadá ke smilnostem. Čerpá zde rady k vyšívání svatební výbavy a trochu toho kuchařského umění. Musím bránit ho čest naší holčičky. Věno pan otec prohrál v kartách, tak má alespoň věneček. ![]()
@Katarinka0030 píše:
@Jannena Prosim? Jaka matka zakladatelky, to tezko? Absolutne mi to nedava smysl😂 😂 😂 😂
Ale no tak, Kačenko! Tady Tvoje mamá ![]()
Ne, já myju okna a bolí mě záda. Tak jsem jen tak mrkla a napadlo mě, že bych chtěla mít taky takovou slušně vychovanou dceru. Že se to už nevidí ![]()
@Jannena píše:
Hlavně mi ji tu opatrujte, květinku naši, ať nám ji tady nějaký místní proutník nenapadá ke smilnostem. Čerpá zde rady k vyšívání svatební výbavy a trochu toho kuchařského umění. Musím bránit ho čest naší holčičky. Věno pan otec prohrál v kartách, tak má alespoň věneček.
@Tarena píše:
Hlavne tenhle profil ji na zacatku uz odpovidal a radil. Asi si dala po obede neco dobreho
To bude z hladu, ještě jsem nestihla oběd. Přišlo mi to kouzelný, pač jsem v sobotu navštívila jeden pražskej klub a řekla jsem si, že jestli budu mít dceru, půjde do kláštera
@Katarinka0030 píše:
@Beckyttine5 Ano, videla jsem jeho fotku. Neni to zadny fake profil, protoze dela trenera a dohledala jsem si ho na netu, ale videohovoru se taky vyhyba.
hele, za mně - jdi za ním… dělá trenéra? tak na zápas / trénink a překvap ho. Když víš, jak vypadá, neměl by to být problém a buď po zápase / tréninku zajedete na kafe, nebo budeš vědět na čem si a přestaneš se trápit. Tohle jinak nemá cenu, musíte to rozseknout jednou pro vždy…
@Jannena prosím prestaňte v tejto diskusii trolliť. V opačnom prípade vám bude účet zablokovaný.
Kristína ![]()
@Russet píše:
Jsi matka zakladatelky. Ty nevíš, kolik jí je?
Vždyť si dělá srandu… to jde snad poznat, ne? ![]()
@opulus píše:
Vždyť si dělá srandu… to jde snad poznat, ne?
Jo, ale to asi zakladatelka opravdu nepotřebuje.
@admin píše:
@Jannena prosím prestaňte v tejto diskusii trolliť. V opačnom prípade vám bude účet zablokovaný.Kristína
Trollí i jinde. ![]()