Vztah na dálku

13.10.22 00:25

Vztah na dalku:)567789

Vsechny vas zdravim, jsem uz naprosto zoufala, ale nevim co dal, tak se obracim na Vas.
Rok a pul zpatky jsem pres socialni sit poznala klucinu. Hned od prvni chvile jsme si strasne rozumeli..Zacali jsme si psat vic a vic, od rana do vecera. Zjistila jsem, ze jsem zamilovana a postupem casu mi napsal, ze se zamiloval taky, ze to tak od prvni chvile citil.
Ale ted k veci..za ten rok a pul jsme meli domluvenych X schuzek, ale kazdou schuzku pokazde zrusil, ze bud ma trenink a zapomel, nebo ze babicka ma narozeniny a proste x dalsich duvodu, proc nemuze. Takze ano, za rok a pul jsme se nevideli.. Pritom jsme od sebe 70km, coz podle me urcite neni moc..Navic, ja bych za nim jela az nakonec sveta..Ted mi opet vypisuje, ze mu chybim a ze slibuje, ze se uvidime, ale nedokaze se presne domluvit kdy teda..a ja uz jsem z toho vazne v haji.
Ted uz mi ani moc nepise a tahne se to tak pul roku, vzdycky napise, ze nemel cas, ze se moc omlouva, ale ze me strasne miluje, ze jsem jeho jedina a podobny recicky. Napriklad dva dny se mi neozvyva a pak mi treba pise cely den nadherny zpravy a porad dokola..Vim, ze kazdy by ho uz nejspis opustil a vykaslal se na nej, ale mne na nem vazne zalezi a da se rict, ze jsem se mu fakt namotala.. (kdyz uz jsem mu jednou napsala, ze mi to prijde divny, ze se mi tak vyhyba, tak zacal naznacovat neco ve smyslu, ze on neni moc hezky a ze ja jsem pro nej moc hezka, ze uz ho pak treba nebudu chtit, kdyz ho poprvy uvidim, ale vzdyt to neomlouva, tak ja nevim :((). Co si o tom myslite Vy? Co delat? Vsem moc dekuju za zpetnou vazbu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
485
13.10.22 00:41

70 km? Co to je?
Napíšu ti svůj příběh.
Našel jsem na netu slečnu která mi sedla. Já ji chtěl poznat a ona mě taky. Vzdálenost byla cca 400 km. Asi měsíc probíhala komunikace. Domluvily jsme termín. A já se sebral a po práci po 21. hodině se sebral a zdrhnul z práce. Vydal jsem někam 400 km. Sice to vydrželo 2 roky, ale bylo to něco skvělého. Postupem času jsem se já zachoval jako hlupák a tím jsem to vše narušil. Ale do té doby to bylo super. I když jsem přijel ve 2 hodiny tak bylo milé jak na mě čekala. Ten čas na cestě stál za to. Pondělí kolem 2. hodiny jsem vyjížděl rovnou do práce, nebyl problém přijet později. Docházku jsem si psal sám. Když to vezmu zpětně tak to byl úžasný vztah. Na druhou stranu trochu křehký a na to jsem doplatil. Ale je rozdíl 400 a nebo 70 km.
Pokud se chová takhle, tak nečekej nějakou aktivitu. On nikdy nepřijede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
13.10.22 00:59
@Katarinka0030 píše:
Vsechny vas zdravim, jsem uz naprosto zoufala, ale nevim co dal, tak se obracim na Vas.
Rok a pul zpatky jsem pres socialni sit poznala klucinu. Hned od prvni chvile jsme si strasne rozumeli..Zacali jsme si psat vic a vic, od rana do vecera. Zjistila jsem, ze jsem zamilovana a postupem casu mi napsal, ze se zamiloval taky, ze to tak od prvni chvile citil.
Ale ted k veci..za ten rok a pul jsme meli domluvenych X schuzek, ale kazdou schuzku pokazde zrusil, ze bud ma trenink a zapomel, nebo ze babicka ma narozeniny a proste x dalsich duvodu, proc nemuze. Takze ano, za rok a pul jsme se nevideli.. Pritom jsme od sebe 70km, coz podle me urcite neni moc..Navic, ja bych za nim jela az nakonec sveta..Ted mi opet vypisuje, ze mu chybim a ze slibuje, ze se uvidime, ale nedokaze se presne domluvit kdy teda..a ja uz jsem z toho vazne v haji.
Ted uz mi ani moc nepise a tahne se to tak pul roku, vzdycky napise, ze nemel cas, ze se moc omlouva, ale ze me strasne miluje, ze jsem jeho jedina a podobny recicky. Napriklad dva dny se mi neozvyva a pak mi treba pise cely den nadherny zpravy a porad dokola..Vim, ze kazdy by ho uz nejspis opustil a vykaslal se na nej, ale mne na nem vazne zalezi a da se rict, ze jsem se mu fakt namotala.. (kdyz uz jsem mu jednou napsala, ze mi to prijde divny, ze se mi tak vyhyba, tak zacal naznacovat neco ve smyslu, ze on neni moc hezky a ze ja jsem pro nej moc hezka, ze uz ho pak treba nebudu chtit, kdyz ho poprvy uvidim, ale vzdyt to neomlouva, tak ja nevim :((). Co si o tom myslite Vy? Co delat? Vsem moc dekuju za zpetnou vazbu

Kolik vám je let?
Upřesnění, online láska není láska. Prostě mu řekni, že až se rezhodne, že Tě chce vidět, ráda ho uvidíš. Jestli přijede potvrdí tím svůj zájem a Ty si ujasníš své pocity. Nechtěla bych mít nikdy skaredyho kluka, ale i takovej může být pro Tebe krasnej svým charismatem. Ale být s někým, kdo pořád řeší, jak vypadá, že má blbý vlasy a jebáka na nose,… bych nesnesla. To pak nebude chtít tancovat, protože to neumí, na koupak, že je tlustej/hubenej..to je pak na nervy. Tak když nechce, nechce, nenutí ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
13.10.22 01:00

A viděla jsi aspoň jeho fotku? Nebo třeba jste skypovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.22 01:15

@Beckyttine5 Ano, videla jsem jeho fotku. Neni to zadny fake profil, protoze dela trenera a dohledala jsem si ho na netu, ale videohovoru se taky vyhyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.22 01:16

@Jannena Je mi 18 a jemu 21..Ano, to ja taky nechapu, prece i kdybych ja byla hnusna, tak to risknu, protoze bud by me mel rad takovou jaka jsem, nebo ahoj.
On moc pekny neni, ale me okouzlil tim, jak se ke mne pres ty zpravy choval, ale jsou to jen zpravy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
13.10.22 01:18

Ať si s Tebou nehraje a panáček dojede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.22 01:20

@Lykaon To me mrzi. Nekde uvnitr vim, ze neprijede a ze cekam zbytecne..Zaroven, ale porad doufam, ze se uvidime..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
13.10.22 01:23
@Katarinka0030 píše:
@Jannena Je mi 18 a jemu 21..Ano, to ja taky nechapu, prece i kdybych ja byla hnusna, tak to risknu, protoze bud by me mel rad takovou jaka jsem, nebo ahoj.
On moc pekny neni, ale me okouzlil tim, jak se ke mne pres ty zpravy choval, ale jsou to jen zpravy…

Přesně, je to stejná šance, jako by byl na fotce sice hezkej, ale ve skutečnosti blbec. Ať ukáže, že je chlap a ne nějaká zakomplexovaná fiflena. Nebo si změn profilovku, dej si tam Jagu babu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
13.10.22 01:28
@Katarinka0030 píše:
@Lykaon To me mrzi. Nekde uvnitr vim, ze neprijede a ze cekam zbytecne..Zaroven, ale porad doufam, ze se uvidime..

Ale kuš! Za takovou krasavicí, aby nepřijel?!
Chtěj termín, ví, snad kdy má kdo narozeniny nebo tréning. Jestli to vzdá, jeho smůla. Možná navrhnout potkat se někde napůl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.22 01:35

@Jannena Nabidla jsem mu, ze prijedu az za nim, do jeho mesta kde on bydli.. Byli jsme domluveni a psal, ze se strasne tesi, vazne jsem myslela, ze uz to vyjde, ale pak zas ze musi jet nakupovat, pak ze zas nekam jede, ze na to uplne zapomel..je to vazne porad dokolecka dokola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
13.10.22 01:50
@Katarinka0030 píše:
@Jannena Nabidla jsem mu, ze prijedu az za nim, do jeho mesta kde on bydli.. Byli jsme domluveni a psal, ze se strasne tesi, vazne jsem myslela, ze uz to vyjde, ale pak zas ze musi jet nakupovat, pak ze zas nekam jede, ze na to uplne zapomel..je to vazne porad dokolecka dokola

No právě, kecy a výmluvy. Prostě mu napsat, že až bude chtít přijet, budeš ráda a rušit mu to nebudeš. Do té doby se s ním nebav. Zamilovanej kluk by za krasnou holkou…" šel by světa kraj, s hlavou odkrytou a šel by bosý.. "
Ultimátum, neřešit a netrápit se. Jestli nedojede, je to při. zdi. srác

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
13.10.22 02:03

Nechce tě, jenom si honí ego :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
293
13.10.22 02:07
@Capelucia píše:
Nechce tě, jenom si honí ego :nevim:.

Chce, jen na ni nemá s je to sraač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
13.10.22 02:30

:roll: kašli na něj… Jsi mladá holka copak nechces skutečný vztah? To ti vážně stačí písmenka přes která nic nepoznáš? Že za rok a půl neproběhla ani videohovor to už je úplně ujeté… Možná to ani není ten za koho se vydává.. Hlavně mu neposílej nějaké hambaté fotky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí