Vztah/ nevěra, která se neděje

28
13.11.22 17:43

Vztah/ nevěra, která se neděje

Ahoj, jdu za Vámi pro radu. Jsem s partnerem dva roky. Máme to malinko složité. Myslí si, že jsem mu nevěrná, přitom to není pravda. Ale to neni to nejhorší. Když spolu spíme, jsem tam dole stejná a po par dnech jsem tam jiná a on si myslí, že jsem spala s někým jiným, ale nespala. Nějak to nechápu, jak se to muže stát? Už jsem bezradná… Děkuji za jakoukoli radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35777
13.11.22 17:48

Stojí ti takový vztah za to? Aby tě ponižoval a ty mu dokola vysvětlovala, že to není pravda? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
13.11.22 17:49

@pikola No, právě, že stojí. Mám ho hodně rada, vše klape až na tohle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
13.11.22 17:51
:mrgreen: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777
13.11.22 17:52
@Anonnym97 píše:
@pikola No, právě, že stojí. Mám ho hodně rada, vše klape až na tohle

No když si on tohle myslí, tak to moc neklape :nevim: on má nějaký nízký sebevědomí, nebo co? Kolik vám je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
13.11.22 17:55

@pikola pardon, přišla jsem si pro určitou radu, kterou bych sama sobě rada objasnila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
13.11.22 18:00
@Anonnym97 píše:
@pikola No, právě, že stojí. Mám ho hodně rada, vše klape až na tohle

No a,,tohle,, je ta zakladni vec, pro kterou casem prestane klapat vse ostatni a vztah pujde do kopru a ty budes z toho celeho dlouho, ne-li navzdy poznamenana. Toto je druh tzv. patologickeho vztahu.
 https://www.google.com/…5188%3famp=1

• Citovat
  • Upravit
28
13.11.22 18:04

@Stará známá Ano, od toho se pak odvíjí vše ostatní. Ale já potřebuji radu, proč tam dole se změním ze dne na den. Nebo spíše dopoledne proběhne sex a odpoledne jsem jiná, a on tvrdí, že jsem musela spát s někým jiným

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5693
13.11.22 18:06
@Anonnym97 píše:
Když spolu spíme, jsem tam dole stejná a po par dnech jsem tam jiná a on si myslí, že jsem spala s někým jiným, ale nespala.

Tohle nějak nechápu. On ti říká, že jsi tam jiná? A pak zase? Divný.

Pokud jsi ho už nepodvedla a jen tě nesmyslně podezírá, tak ten vztah vážně nemá smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
13.11.22 18:08

@Lil Kitkatt Já sama nechápu, proč se takhle menim, když spím jen s ním, proto bych rada nějaké vysvětlení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
13.11.22 18:11
@Anonnym97 píše:
@Stará známá Ano, od toho se pak odvíjí vše ostatní. Ale já potřebuji radu, proč tam dole se změním ze dne na den. Nebo spíše dopoledne proběhne sex a odpoledne jsem jiná, a on tvrdí, že jsem musela spát s někým jiným

A radu potrebujes, abys mu podala dukaz o necem, cos neudelala. To fakt neni v poradku. Hele, zazila jsem to. Nebude to dobre.
Presto k otazce: z velke miry si to zrejme jen namlouva a je to diky zarlivosti, ale zenske telo proste neni stroj a reaguje na ruzne hormonalni zmeny, faze menstruacniho cyklu, po vzruseni pretrvava zvysena vlhkost jeste nejakou dobu atd. On to vysvetleni stejne nepochopi/neprijme.
Tak hodne stesti.

• Citovat
  • Upravit
13.11.22 18:16

Třeba se jemu za těch pár dní zmenšil :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
13.11.22 18:16

@Stará známá On mi řekl, že jsem tam dole větší. Nechápu jak je to možné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
13.11.22 18:23
@Anonnym97 píše:
@Stará známá On mi řekl, že jsem tam dole větší. Nechápu jak je to možné

Pisu to vyse, myslim, ze ten pocit muze byt zalozen na zmenach sekrece, zvlhceni sliznice behem cyklu atd.

• Citovat
  • Upravit
Stará známá
13.11.22 18:26
@broskvová zmrzlina píše:
Třeba se jemu za těch pár dní zmenšil :palec: :mrgreen:

Presne. Obratila bych to. Zda se mi, ze mas dnes mensi penis, zes mi byl neverny a nekde sis ho unavil? Vysvetli mi to!… zoufalstvi, provadet tyto tragikomedie ve vztahu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky