Vztah partnera s mymi rodici

4
26.11.22 10:24

vztah partnera s mymi rodici

Dobrý den, chci se zeptat. Uz pul roku chodim s mym partnerem. Hned na zacatku jsem ho seznamila s mymi rodici jen si podali ruce a pozdravili se to je vse co si rekli. Je o dva roky mladsi nez ja me je 19 a mu 17, ma povahu introverta takze se tezko bavi s nekym “cizim”. Moje mamka se s nim hrozne uz chce bavit a furt mi to vnucuje ze kdy se s nema zacne uz bavit ale ja ho nechci do niceho nutit. Mate nejaky napad co mam delat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65345
26.11.22 10:29
@teruš03 píše:
Dobrý den, chci se zeptat. Uz pul roku chodim s mym partnerem. Hned na zacatku jsem ho seznamila s mymi rodici jen si podali ruce a pozdravili se to je vse co si rekli. Je o dva roky mladsi nez ja me je 19 a mu 17, ma povahu introverta takze se tezko bavi s nekym “cizim”. Moje mamka se s nim hrozne uz chce bavit a furt mi to vnucuje ze kdy se s nema zacne uz bavit ale ja ho nechci do niceho nutit. Mate nejaky napad co mam delat?

netahej ho domů, pokud mu to není příjemné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.11.22 10:31

@vokishka my chodime jakoze normalne k nam vzdy se jen pozdravi a to je vsechno, to mu nevadi. Ale stydi se s nema bavit vic no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65345
26.11.22 10:32
@teruš03 píše:
@vokishka my chodime jakoze normalne k nam vzdy se jen pozdravi a to je vsechno, to mu nevadi. Ale stydi se s nema bavit vic no

tak to prostě matce řekni. Nenut ho do něčeho, co nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
26.11.22 10:37
@teruš03 píše:
Dobrý den, chci se zeptat. Uz pul roku chodim s mym partnerem. Hned na zacatku jsem ho seznamila s mymi rodici jen si podali ruce a pozdravili se to je vse co si rekli. Je o dva roky mladsi nez ja me je 19 a mu 17, ma povahu introverta takze se tezko bavi s nekym “cizim”. Moje mamka se s nim hrozne uz chce bavit a furt mi to vnucuje ze kdy se s nema zacne uz bavit ale ja ho nechci do niceho nutit. Mate nejaky napad co mam delat?

Nějaká společná činnost, kterou by mohli komentovat a nemusela probíhat nucena konverzace - návštěva trhu/oprava strechy/..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33860
26.11.22 10:38
@teruš03 píše:

A o čem by se s ním chtěla tvoje máma bavit? Je mu 17 a chodí s tebou a za tebou, ne si povídat s ní. To by měla pochopit. Ne každý má povahu na to, aby si s každým hned povídal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15351
26.11.22 11:49
@teruš03 píše:
@vokishka my chodime jakoze normalne k nam vzdy se jen pozdravi a to je vsechno, to mu nevadi. Ale stydi se s nema bavit vic no

A když se na něco zeptají, tak snad odpoví ne? Nebo rodiče očekávají, že 17lery kluk bude vymyslet nějaká témata k hovoru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.11.22 11:50

@Alušáček jo odpovi ale oni se ho na nic nejak neptaji protoze jakoze vzdycky jdem nahoru, mamka si proste predstavuje ze se s nema bude asi bavit jak s kamosema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15351
26.11.22 11:53
@teruš03 píše:
@Alušáček jo odpovi ale oni se ho na nic nejak neptaji protoze jakoze vzdycky jdem nahoru, mamka si proste predstavuje ze se s nema bude asi bavit jak s kamosema.

Mamka je dospělá, ona má zavést hovor když o tolik stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
26.11.22 11:57

Je téměř prosinec, tak si můžete vytvářet vlastní tradice a prosinec nabízí víc těch příležitostí, třeba společně i s ním před vánocemi udělat nějakou oslavu. Pokud vám to vydrží, tak třeba časem před navštívíte tvé rodiče a po vánocích ty jeho. Do oslavy zapojte i nějakou aktivitu(společenské hry apod.).Ale nedělala bych oslavu každý týden. Prostě třeba za 14 dní a pak bych mu maximálně nabídla, že se může připojit na silvestra.Ale nechala bych to na něm.

Příspěvek upraven 26.11.22 v 12:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36065
26.11.22 12:11

V 17 bych byla určitě žhavá na tlachání s maminkou když můžu jít do pokojíčku a dělat tam jiný věci. Ať máti trochu vychladne. Takových kluků ještě bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
26.11.22 12:48

A to já maminku chápu, mně přijde zase divné pokaždé jen od dveří pozdravit a utíkat se schovat do pokoje a potom houknout nashledanou při odchodu. Jestli si maminka představuje, že si sednete kolem stolu a u kafíčka poklábosíte, tak to je takové trapné, moc na sílu. Ale při nějaké společné činnosti by se mohl hovor zapříst tak nějak automaticky, taky může požádat o pomoc, vyzvat vás na svačinu do kuchyně… Možná bys mohla i sama situaci pomoct, třeba že byste s přítelem pro všechny uvařili večeři, zahrát si společně hru pro více hráčů… Nemusí to být pokaždé, jasně, že chcete být i spolu osamotě. Ale být na pozici tebe nebo partnera, tak je mi blbé jen pozdravit a zašít se. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21448
26.11.22 12:51
@teruš03 píše:
@Alušáček jo odpovi ale oni se ho na nic nejak neptajiprotoze jakoze vzdycky jdem nahoru, mamka si proste predstavuje ze se s nema bude asi bavit jak s kamosema.

Tak co by chteli? :lol: on jde za tebou. Ne za nimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.22 08:28
@Petule030 píše:
A to já maminku chápu, mně přijde zase divné pokaždé jen od dveří pozdravit a utíkat se schovat do pokoje a potom houknout nashledanou při odchodu. Jestli si maminka představuje, že si sednete kolem stolu a u kafíčka poklábosíte, tak to je takové trapné, moc na sílu. Ale při nějaké společné činnosti by se mohl hovor zapříst tak nějak automaticky, taky může požádat o pomoc, vyzvat vás na svačinu do kuchyně… Možná bys mohla i sama situaci pomoct, třeba že byste s přítelem pro všechny uvařili večeři, zahrát si společně hru pro více hráčů… Nemusí to být pokaždé, jasně, že chcete být i spolu osamotě. Ale být na pozici tebe nebo partnera, tak je mi blbé jen pozdravit a zašít se. :nevim:

Tak to bych, na místě toho kluka, rychle hledala nějaké jiné místo na setkávání se.
Když jsem chodila ke klukovi, rozhodně jsem nechtěla vést rozhovory s jeho rodiči, to až po čase v rámci oslavy narozenin třeba, ale jinak fakt ne.
Ex měl takovou děsně přátelskou matku, co očekávala, že se budeme věnovat jí, né sobě. Hodně jsem se jí vyhýbala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
1.12.22 08:36

Nechte ho dýchat.
Já když se začala scházet s ex, tak taky jen něco kuňknul mezi dveřma a mizel, když mu bylo 17.
Ve 25 už s tátou prochlastal pár nocí, nařezal tuny dříví na chatě, vyjeli spolu na motorkách a byli kámoši ;) A když jsme se ve 38 rozcházeli, táta se mě ptal, jestli ho odteď bude mít zakázanýho, nebo se s ním může bavit dál, protože si za ty roky prostě k srdci přirostli 8)

Já s jeho maminou to samý. Ono co si budeš v 17-18 povídat s dospělýma rodičema partnera. Ale v průběhu let se vztah tvořil a dnes, i tři roky po rozchodu, si jednou za měsíc cinknem, popovídáme, jsem zvána na kávičku i na bazén ;) A to i přesto, že ex už má jinou partnerku a i s ní má dítě. Moc tam tedy nejezdím, třeba dvakrát, třikrát za rok, protože je mi to vůči novému vztahu mě i exe nevhodné, ale ten vztah tam prostě zůstává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí