Vztah přítele a mého dítěte, jak je to u vás?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
akinorev07
28.1.13 12:12
@Anonymní píše:
Tak to ti nezávidím…ale ber to tak, že si alespon nemáte co vyčítat, každej hájí svoje…Ale jelikož jenom já mám dítě, tak je to těžký, bojujeme…
Já ti uplně rozumím..Člověk chce mít jednoduše domácí pohodičku ale asi jste to vyřešili jak nejlépe to v dané situaci jde, co myslíš? A třeba se to časem zlepší, hm? A jaké máte pohlaví dětí

Ano, hájíme si každý to své, ale přesně to nás rozděluje…Chtěli jsme být kompletní rodina a teď jsme jen dva rodiče žijící a hájící každý své děcko :-). Je to těžké tak jako tak…nezáleží, jestli ten chlap má své děcko či nikoli…Myslet si, že budou mít rádi naše děti jako své vlastní je asi opravdu nereálný a nebo tak vyjímečný..že čekat na toho pravého ve svém věku, nemusela bych se taky dočkat :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.13 12:20
@akinorev07 píše:
Než jsem poznala nynějšího přítele, objevil se někdo, kdo se jevil jako skvělý partner a já doufala, že i do budoucna fajn táta…ale naštěstí netrvalo dlouho a při našem upřímném rozhovoru o budoucnosti a našich představách řekl, že neví, jestli dokáže malého vůbec někdy přijmout, že vlastní je vlastní a podobné názory. Tenkrát jsem to ukončila ještě dřív, než něco začalo, protože jak znám sama sebe, tuhle větu bych už z hlavy jen tak nevymazala a snažit se něco změnit s tím, že on mi jednou řekně, že mě upozorňoval hned na začátku… Jsem ráda, že jsem do toho tenkrát nešla.
Nynější přítel má o tři roky starší holčičku než je můj syn. Já se opravdu od začátku snažím nedělat rozdíly, ale je těžké to tak udržet, když vidím, jak je k mému synovi nespravedlivý. A i když mě to bolí a občas to tu mou hlavinu pěkně trápí…věřím, že i tohle chce svůj čas, než se trochu sžijeme…DOUFÁM

Tak já jsem mu napsala sms, myslela jsem, že si to promyslí…napsala jsem mu, že si připadám jak mrcha, že jsem s ním i za předpokladu, že vím, jak ji bere a že jsem pro ni chtěla něco jinýho a že vím, že takoví chlapi existujou. Dál, že pro něho dělám vše, podporuju ho, chodí dom pozdě, protože podniká…a dočkala jsem se akorát toho, že at jdu teda za jiným a že se ukázal můj charakter a že se mnou konči a jestli jsem spokojená, takže…KONEC

No budeš to mít těžký…s tím prvním vzahem jsi udělala dobře, ušetřila sis to, co ted prožívám já…
Určitě to zvládete, třeba se víc zžijete a hlavně mluvit mluvit mluvit

• Citovat
  • Upravit
akinorev07
28.1.13 12:48

Tak to je mi moc líto, jak se k tomu postavil, ale alespoň vidíš, že to všechno, co jste spolu řešili bylo jen záminkou, jak se z vašeho vztahu vyvázat…když při sebemenší příležitosti dělá takhle rázný krok. Ale všechno přebolí a vy si k sobě najdete někoho, kdo si vás zaslouží. Kolik je holčince? a bydleli jste spolu ve společné domácnosti? Omlouvám se, ale nepročítala jsem úplně celou diskuzi..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.13 12:55

Bydlíme spolu rok a tak dlouho se i znám..Blbý no, nepřišlo mi, že mě nemiluje..To ted bude krásné období :cert: malá má 3,5…Já už po tom všem ani nedoufam :zed:

• Citovat
  • Upravit
akinorev07
28.1.13 13:10

Nevěš hlavinu a užívej si maličké…tohle je ten nejkrásnější věk, tak se o něj nenech nikým a ničím připravit. Věř, že i když to bolí…on za to nestojí…buď ráda, že se to vyřešilo relativně včas. A on bydlel u tebe nebo vy u něho?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky