Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Eevee píše:
Co vy na to, co říkáte na vztah s Řekem?
no jestli to není nákej takovej ten z dovolený kdy souloží každej týden jinej turnus co dorazí, tak proč né ![]()
No, z dovolené neni.. Jsme se seznámili na koncert.. on dirigent, ja sboristka… ![]()
@Eevee Spíš hledej odpověď sama v sobě
Je to Řek žijící v ČR nebo jen koncertoval v ČR?
TAk jo je jiná, no proč ne, ale kdoví co přinese budoucnost.
@Eevee tak mate hodne spolecneho, proc ne
, tohle je stejne o lidech.
@Eevee píše:
No, z dovolené neni.. Jsme se seznámili na koncert.. on dirigent, ja sboristka…
tak je to jasný co koncert to sboristka ![]()
né, promiň
..už jste dál nebo zatím jen koukáte?
Řeků pár znám…
Jeden tvrdil, že jsou dobrý svůdnící, že prý velmi dobře dokáží ženu okouzlit. Mužem opuštěná žena má prý jet do Řecka a prý se jí hned zvedne sebevědomí.
Ze zkušenosti vím, že jsou pozorní k ženám.
Jedna moje česká kamarádka si vzala Řeka, žijí mimo půdu ČR i Řecka - je to pěkný chlap, pozorný, milý, trochu nespolehlivý, trochu snílek, maximalista, ale vždy v dobré náladě. Rodina je pro něj velmi velmi důležitá. A hodně jim pomáhá s dětma, to si myslím je jedním z charakteristických znaků Řeků - rodina drží pohromadě. On rád a hodně vaří, nelíbí se mu v Čechách, nechápe české jídlo a české Vánoce.
Všeobecně bych řekla, že jsou to optimisti, důležitá je pro něj rodina a jídlo - z toho, co jsem vypozorovala. Prostě středomořské typy…
Obecně byli u nás Řekové vnímáni odjakživa vcelku pozitivně. Obráceně je přízeň dokonce ještě vyšší. Vliv měly některé události v poválečné historii, kdy naše země pomohla schovat do bezpečí velké množství řeckých dětí. Řekové tedy patří mezi několik málo evropských národů, kteří mají Čechy, popřípadě bývalé „Čechoslováky“ upřímně rádi. Takže já říkám ano.
@lihow píše:
Obecně byli u nás Řekové vnímáni odjakživa vcelku pozitivně. Obráceně je přízeň dokonce ještě vyšší. Vliv měly některé události v poválečné historii, kdy naše země pomohla schovat do bezpečí velké množství řeckých dětí. Řekové tedy patří mezi několik málo evropských národů, kteří mají Čechy, popřípadě bývalé „Čechoslováky“ upřímně rádi. Takže já říkám ano.
Souhlas…
Já osobně bych do vztahu s Řekem šla, ale já bych třeba nešla do vztahu s Němcem, Rakušenem či Rusem… je to o nátuře, jaká jsi ty, co ty potřebuješ.