Vztahy s kamarádkou

YDA
28
25.8.12 12:36

VZTAHY S KAMARÁDKOU

Ahoj holky, ženský mám takový dotaz mám kamarádky s kterými se vídám častěji a s jinými méně, tak už to bývá, ale nevím jestli zbytečně neřeším určité věci, má kamarádka která o mě ví nejvíc se mi najednou vzdaluje a já se cítím odkopnutá našla si novou kámošku a na mě nemá čas, mám to nechat být a čekat, není to totiž poprvé co to udělala, anebo se mám k tomu nák postavit? dík za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
125
25.8.12 12:38

Tohle jsem resila na stresni skole :) kasli na to :) jestli to je doopravdy kamaradka nebude na tebe kaslat a vzdycky ti pomuze kdyz budes potreba pokud je to jen naoko kamaradka poznas to snadno a tu bych kopla do zadku aby odletela co nejdale :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
25.8.12 12:47

@YDA mam to stejny, dokud jsem neměla děti, viděly jsme se snad každy den.ted nemužu k ni jezdit a ona přijede malokdy. když mam problém a volam sos tak ne vždy reaguje, nebo to pochopi.ona ma pořád problémy.
ale mam ji rada, myslim na ni a vím, že i ona na mě. jen jsme se trochu vzdalily.ma jine kamaradky a ja zase děti a nemam čas na drbani.
nechala bych to byt a neřešila, jste dospělé a nějak to dopadne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
YDA
28
25.8.12 12:50

Děkuju, ale je to těžký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
25.8.12 13:06

Taky jsem to zažila, ale nakonec se po nějaké době zase sama přihlásila a je to o. k. ale já nelpím na každodenním styku, jsem tak nějak vlk samotář

• Citovat
  • Upravit
3184
25.8.12 13:34

Jj to známe ;) pr´d na to jestli se sama ozve tak dobrý a pokud ne nebyla to dobrá kámoška…
mě kámoška odkopla ze dne na den prostě sem ju asi přestala bavit :nevim: první jsem nechápala a chtěla to řešit ale ona mě jen pomlouvala že dolejzám atd a vymyšlených nesmyslů že se je dovídám ještě dneska :(
no mrzelo to dlouho a dneska už bych si s ní ani neměla co říct..
najdi si někoho jinýho a nejlíp víc kámošek abys na jedné moc nelpěla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
YDA
28
25.8.12 13:46

NO DOLEJZAT NEBUDU JEN MĚ MRZÍ ZA TO VŠECHNO CO PRO NÍ DĚLÁM, ŽE JE TAK KRUTÁ
DOMLUVÍME SI VEČER ŽE ZAJDEME NA KÁVU ONA TO ZRUŠÍ ŽE SE JÍ NECHCE A PAK MI JEN TAK Z NIČEHO NIC ŘEKNE ŽE BYLA V HOSPODĚ S JINOU KÁMOŠKOU. TO PROSTĚ ZABOLÍ, NAVÍC TO UDĚLALA NĚKOLIKRÁT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
25.8.12 13:47

https://www.emimino.cz/…adka-100858/
:?: :?: :?: :?:

Najdi si jinou kamarádku nebo se tolik neupínej na tu, která se ti vzdaluje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3184
25.8.12 13:52

@YDA jj to je přesně ono :think: tak to není pravá kámoška a vybodni se na ni kámoška ti nelže a když už nemá náladu s tebou někam chodit, tak ti to řekne ;)
@radúna má pravdu neupínat se na žádnou kámošku ;) já už se toho držím a není problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
25.8.12 13:57
@YDA píše:
NO DOLEJZAT NEBUDU JEN MĚ MRZÍ ZA TO VŠECHNO CO PRO NÍ DĚLÁM, ŽE JE TAK KRUTÁ
DOMLUVÍME SI VEČER ŽE ZAJDEME NA KÁVU ONA TO ZRUŠÍ ŽE SE JÍ NECHCE A PAK MI JEN TAK Z NIČEHO NIC ŘEKNE ŽE BYLA V HOSPODĚ S JINOU KÁMOŠKOU. TO PROSTĚ ZABOLÍ, NAVÍC TO UDĚLALA NĚKOLIKRÁT.

tak tohle mi udelala velmi dobra kamaradka z vejsky, ja zarizeny hlidani a kdyz jsem ji volala ten den, co jsme mely vyrazit, tak mi rika, ze se moc moc omlouva, ale ze ji do toho neco vlezlo (je tedy pravda, ze se nase kamaradstvi dost zmenilo tim, ze ja jsem se stala maminkou - asi to znate - neni cas nebo vsude musite s miminkem)… jednou, dvakrat se to da odpustit, ale kdyz to udelala asi poctvrte, tak jsme se uz pak od te doby nevidely a priznam se, ze mi brzo prestala chybet… nebudu se trapit kvuli nekomu, kdo za to nestoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
25.8.12 14:09

Od střední slovo kamarádka ztratilo význam. V dospělosti to asi nejde. Jak pise @kajinkac, změní se role a rozejdete se. Mně se stalo něco jiného. Poznala jsem fajn maminu, myslela jsem, že si budeme rozumět. Později jsem ale zjistila, že mě pomlouvá. Tak se na ni vyprdni a bude to.

Příspěvek upraven 18.11.12 v 23:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
25.8.12 14:59

@terezn
to je pravda, ze jak se zmeni role v zivote, tak vydrzi jen velmi dobre kamaradstvi… a to, ze resi tvoje nazory neni tak hrozne (taky obcas prohodim, ze ta a ta kamaradka ma v tomhle jiny nazor ci jiny styl vychovy), ale to pomlouvani :-(
moje velmi dobra kamaradka se mi odstehovala daleko, dalsi planuje jit pomalinku do prace a dalsi povazuji spis za zname nez kamaradky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
YDA
28
25.8.12 16:27

DĚKUJU ZA NÁZORY SNAD MĚ BRZO PŘEJDE DEPKA HEZKÝ DEN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
25.8.12 23:42

@YDA : Kašli na ni. Bolí to, ale časem to přejde. Hlavně si najdi jinou spřízněnou duši. @kajinkac : když tě někdo pomlouvá. Zvlášť když se k tobě jinak chová mile.

Příspěvek upraven 18.11.12 v 23:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
26.8.12 21:07

@terezn
tak to verim, ze to neni prijemne - ja respektuji, ze ma nekdo jiny nazor - sice mi nektere nazory ci kolikrat vychovny styl prijdou divne, ale jsem takova, ze to radsi reknu kamaradce a vysvetlime si to a v poho - jiny nazor preci hned neznamena spatny nazor :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová