Vztekající 20 měsíční dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21681
12.4.18 20:08
@Anonymní píše:
@Káťa19 děkuji, zkusím to, že plíny přes den nedám. A vyberu týden, kam nikam nebudeme muset. A proč to Tvoji dceru takto nezkusíš odnaučit? já to prkénko mám, dávám ho i na záchod. Tedy spíše na ten záchod než nočník, ale přijde mi to jedno. No máš pravdu, srovnávám s jinými dětmi, toto bych neměla dělat. Zakl.

Protoze jsem ji parkrat zkusila posadit a poznala jsem, ze na to neni jeste zrala…proste si neuvedomuje ten pocit, ze se ji chce curat a nechape, proc se sedi na nocniku :lol: jen co mi z nej zdrhla, tak se vycurala nekde. Nechavam to na leto, sundam plenu a bude behat nahata ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
12.4.18 20:11
@Anonymní píše:
No někdy má plínu i doma, jak kdy… no to víš, že mu cpu v obchodě rohlík, někdy ho na chvíli zabavím, někdy s ním flákne. No právě, on ani nemá důvod mluvit, domluví se i tak, na vše ukáže, odpovídá ANO, NE, takže domluvit se s ním celkem dá. Zakladatelka

Jestli ale ma nekdy plenu a nekdy ne, tak se nedivim, ze v tom ma zmatek :nevim: to nemuze prece pochopit, proc po nem chces ten nocnik nekdy jo a nekdy ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.18 09:48

@Káťa19 no ale přece všechny maminky neodnaučují tou indiánskou metodou, „klasicky“ se přeci odnaučuje posazováním na nočník, jinak se plíny nechávají. No já včera měla malýho celý den bez plíny a našel si čůrací místo - na sedačce. Máme ty opěrné polštáře, tak si tam hezky zaleze a vykoná potřebu. Partner mi tuto metodu vyloženě zakázal, že nebude čichat čůránky a mít pročůranou sedačku (máme ji asi měsíc novou). Taky se mi to teda nelíbí no, co pak s tím. Takže dnes je bez plíny, ale hlídám ho, aby nezalezl za ten opěrný polštář, jak zaleze, hned sundávám dolů. Zatím se nevyčůral nikde, přitom toho vypil, už se mu musí chtít… zakl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.4.18 10:01

@Oliverka28 No právě, nebavilo mě pořád přendávat do postýlky, do postele, stejně jsem u kojení vždy usnula, takže už tam většinou zůstal. On tedy nespí s NÁMI, ale se mnou, tatínka doslova vykopal. Když už se stane, že jde spát za námi, nevydrží déle než hodinu a odchází. Ale to je i proto, že neuvěřitelně chrápe a nevyspíme se nikdo. Budí i malého, a já do něj pořád strkám a nebo malý brečí, tak prostě jde spát jinam. Tak to jsi dobrá, že jsi to s tím kojením takto zvládla, já pořád nemám tu sílu, srdce, možná i moje pohodlnost… Představa, že mě 3 noci v kuse řve a dožaduje se… asi by bylo nejlepší ho dát na ty 3 noci ke tchýni, ale už teď brečím, jak je mi ho předem líto, on totiž ani neusne bezemně a to ani odpoledne, takže aby ho uspával někdo jiný si nedovedu představit. Partner pořád chce, abych už přestala kojit (on teda v podstatě nikdy ani nechtěl, abych kojila, ale od cca 8 měsíců už to dost intenzivně nechce), vadí mu, že je na mě malý tak závislý a hlavně chce, aby malý jel na prázdniny k jeho rodičům, takže v létě ho tam budu muset dát, ať budu kojit nebo ne, ach jo, je mi ouzko. Sice si pořád stěžuji, že se vzteká, ale nedovedu si představit týden bez něj… :,( zakl.

• Citovat
  • Upravit
1378
13.4.18 11:08

Ono nam uz pak nic jiného nezbylo, nez uz a tim kojenim skoncit, dožadoval co pul hodinu, byl uz pak dost surový, ja po ranu vypadala jak mrtvola, unavena, vysilena. Takze dr doporucila odstavit, v noci sea spat. Ja kdyz spal poprvé u me mamky tak jsem se taky bala jak neusne a úplně v pohode, oni jsou totiz uplne jini kdyz tam neni maminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí