Vztekání se 10 měsíčního dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16
21.1.17 08:19

Já mám doma 11 měsíční dvojčátka, holku a kluka a každý je úplně jiný… Malinká je hodné, usměvavé, ale i hodně zvědavé dítě, zato malý to je vztekloun…jakmile není po jeho začne vřískat a řvát jako na lesy a když se ho klidným hlasem snažíme uklidnit nebo odvést pozornost začne ještě víc… V této situaci semnou asi spousta maminek nebude souhlasit ale nechávám ho se vyvztekat, důrazně mu řeknu že prostě,, ne,, a on za chvilku zjistí že tím nic nedokáže a najde si jinou zábavu… Oni ty děti kolem toho roku už jsou dost chytré a chápou víc než si myslíme a zkouší co my na to… Holka je v tomto jiná, jí se to zakáže, řekne ne, dá se jí hračka a je klid… Nevzteka se, neřve, prostě zlatíčko… Ono mít doma dvě neposedy je někdy záhul, oči i ruce vždy připravené :D nechci působit jako matka která dětem nic nedovolí, ale taky nechci dopustit aby mi děti přerostli přes hlavu a mohli všechno a třeba si i mohli ublížit (u nás teď největší zábava otvírání a zavírání zásuvek a skříní v kuchyni a ta svítící trouba je taky zajímavá :D - zakáže se a je o řev postaráno)… A je důležité aby tohle fungovalo i u táty a babiček… Co zakáže máma a táta, babička musí respektovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
21.1.17 08:25

Omlouvám se za 3 stejné příspěvky, píšu z mobilu a nějak semnou nespolupracuje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí