Vzteklá v roce a půl

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3477
5.4.15 12:17
@Majk.w píše:
Spatna vychova, nebo chovani pred ni… Jestli treba divi vidi, jak si takhle vydupavas neco pred manzelem (trucovanim) tak to dela taky… ;)

Strašnou blbost jste napsala :), víte to vůbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150036
5.4.15 12:37
@Kelly3 píše:

To neni spatnej napad, az manzel nebude chtit vynest odpadky tak sebou flaknu…Jinak u nas plati nechat vyrvat,vyvztekat.Mala pek prjde uslzena a tuli se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
5.4.15 12:43

Tak u nas nas pomohlo jen ignorovat, domlouvani, vysvetlovani bylo na nic. Dcera se zacala vztekat presne na 18. mes. Nyni ji je rok a trictvrte a jako zazrakem z niceho nic vztekani preslo. Takze vydrzet a pretrpet :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
5.4.15 12:43
@Anna766 píše:
To neni spatnej napad, az manzel nebude chtit vynest odpadky tak sebou flaknu …Jinak u nas plati nechat vyrvat,vyvztekat.Mala pek prjde uslzena a tuli se.

Ta představa mě pobavila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
5.4.15 12:55

Ignorace a nevšímej si jí, mě pomáhá odejít jinam a začít něco dělat, ona za mnou přijde a pak jí tedy vysvětlím co a jak, u nás teda vztekání začíná ve chvíli kdy dejme tomu něco nedostane, vysvětlím jí že jí to nedám a proč, začne se vztekat, odcházím a když zjistí že nic přijde a potom jí vše dovysvětlím, na veřejnosti mi to naštěstí ještě dělat nezačala, ale i doma je to velmi mírné, zjistila že si to nevydupe a pomaloučku se to mírní. Chce to v tomto případě vytrvat a nepolevit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
5.4.15 13:10
@Majk.w píše:
Spatna vychova, nebo chovani pred ni… Jestli treba divi vidi, jak si takhle vydupavas neco pred manzelem (trucovanim) tak to dela taky… ;)

Tak to je dobra blbost :mrgreen:

@ChGa Je to klasicky obdobi vzdoru, kterym prochazi kazde dite a skoro kazde dite dela to, co tvoje dcera. Takze musis zkouset a zkouset, zda nezabere treba odlakat pozornost apod. Jinak proste pockat az se vyvzteka. A vydrzet…neboj, prestane to delat ;-) my meli taky zachvaty a teda musim zaklepat, ze nam nejsph jeste dva a uz je o doost lepsi..ale to vse je dite od ditete. Nektere ma toto obdobi dyl, nektere to dela jen trebas par tydnu…prpste musi pochopit, ze si nic nevyrve. Takze hlavne nikdy nepovoluj a nedelj co chce. Jinak to bude delat porad ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
5.4.15 13:12
@Kelly3 píše:

To neni ona ale on ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
5.4.15 13:14

Jinak teda u nas taky zabiralo vzdy, ze jsem si ho nevsimala a sla neco delat. On se za chvilku zklidnil a zacal si hrat. A nebo pomahalo, kdyz jsem ho objala a dala pusinu..to se taky pak kolikrat prestal vztekat a uklidnil se ;-) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
5.4.15 13:36
@BohunkaP píše:
Promluvil renomovaný dětský psycholog, doktor Rákoska.:roll: :roll: :roll:
;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
5.4.15 13:36
@veronika6913 píše:
To neni ona ale on ;-)

Ja jsem vicero… :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
5.4.15 13:39
@Majk.w píše:

Tak to mě pobavilo :D Úplně vidím nějakou dospělou maminku, jak se před manželem vzteky válí po zemi, aby si něco vynutila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
5.4.15 13:42

A ještě jsem si vzpomněla že na kamarádky syna platilo ho postavit před zrcadlo, koukal na sebe a přestal se vztekat, ale na malou to fakt neplatí, řve ještě víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
5.4.15 13:45
@medunka23 píše:
A ještě jsem si vzpomněla že na kamarádky syna platilo ho postavit před zrcadlo, koukal na sebe a přestal se vztekat, ale na malou to fakt neplatí, řve ještě víc

Tak zavrit do skrine… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
5.4.15 13:47
@Baby86 píše:
Tak to mě pobavilo :D Úplně vidím nějakou dospělou maminku, jak se před manželem vzteky válí po zemi, aby si něco vynutila :mrgreen:

Ale vazne, kdyz to prezenu, tak kdyz se oba hadaji a ona rekne neco jako, kdyz si nesundas ponozky, nebude sex… Mala to slysi a vidi (sice nerozumi o co jde) ale ten styl jednani… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
5.4.15 13:48
@Majk.w píše:

tohle je názor naprosto nesmyslný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect