Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
U bezneho hovoru se mi stalo, ze telefon vytocil mati. Ta vyslechla celou mou konverzaci na navsteve u kamaradky. Opakovala mi potom ma slova doslova. A ten hovor se nezapsal ani do historie volani…vubec nechápu…
Od te doby odkladam mobil úplne pryc, kdyz chci neco soukrome probrat.
Kdysi se mi to stalo asi čtyřikrát s pevnou linkou. Koukali jsme všichni.
@PaníBovaryová píše:
U bezneho hovoru se mi stalo, ze telefon vytocil mati. Ta vyslechla celou mou konverzaci na navsteve u kamaradky. Opakovala mi potom ma slova doslova. A ten hovor se nezapsal ani do historie volani…vubec nechápu…
Od te doby odkladam mobil úplne pryc, kdyz chci neco soukrome probrat.
Tak to je síla. To jí nenapadlo to zavěsit? To bych se s mamkou asi pohádal pěkně.
@MaraPrg píše:
Tak to je síla. To jí nenapadlo to zavěsit? To bych se s mamkou asi pohádal pěkně.
Na tom, ze mi leze do soukromi, nevidela nikdy nic spatneho.
Stalo se mi přes normální telefonní linku asi před 10ti lety, že se nám do hovoru s chlapem naboural jiný pár, chvilku jsme se slyšeli vsichni 4. Dodnes nechápu, to ještě aplikace nebyly. Chlap mi pak volal zpět a já „co to bylo za ženskou“ a on byl taky zmatený jak lesní včela, ti dva ale předtím, než se to přerušilo, byli taky „halo, kdo to je?!“ Nějaká chyba v matrixu.
Ale přes tu appku sis tam ty lidi asi omylem sám přidal, pokud je máš v seznamu.