Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj dívala jsem se asi na jiný typ,posílám fotku,ale nevím jestli dobře dojde.
Jo to je XQ…tak o tom vůbec nevim, má přední kolečka plastový a to mi odradilo, ale kouknu na to…jestli něco uvidim ![]()
Simčo tak sem na to koukala a řekla bych, že v kol. 2010 je to na nožičky opravdu plastový, což bych řekla, že je je lepší, že si tam to dítě ty nožičky jako zapře-položí, ale možná že ne zase o tolik, když je tam záhyb, kde se ta špína usadí, kdežto v tom druhým, je to takovej „naducanej polštářek“ a že se to prostě snadno setře…a kolečka:
kol. 2009: průměr přední- 19 cm, zadní - 31 cm
kol. 2010: na svých stránkách to nemaj, ale na různých píšou ty samý, co má kol. 2009, teď jde jenom o to, jestli to opsali a nebo je to pravda ![]()
už jsem taky s toho mimo je toho moc.Dívám se na ty 2011,ale jenom na klokánku píšou že se dají korby otáčet proti směru i naopak,ostatní stránky to neudávají.Už asi vím jaký ten kočárek budeme kupovat,ještě si zajedu do velkoskladu tam mají i x lander tak se na něho pořádně poptám a pak se bude snad kupovat.XA 2011 + autosedačku + tašku na kočár +pláštěnku + dr.nápojů + X-twin soft carrier a nebudeme kupovat korbu stejně je malá a použije se jenom na + - 4 měsíce.Tak se bude mimčo i dobře přenášet a bude ležet na rovném podkladu,ale to vše musím vidět naživo na netu to mají.Kdysi se to používalo místo korby ve sportovních verzích.Kdyby jsem čekala první mimčo tak bych asi tak nekombinovala. ![]()
takže jsem volala do prodejny kde nabízejí x lander 2011 a mám potvrzeno že se tam ta přenosná taška vleze je pevná a používá se místo korby.Dobře se v tom přenáší mimčo a je lehčí a finančně 1290.-.Kočárek x lander XA 2011 nedá dát proti směru jízdy jde to jenom u XQ.Dnes už se na net snad ani nepodívám už mám hlavu jak kolo štěstí,ale dík za všechny rady je to super.Ahojky ![]()
Simčo jsem z tebe docela zmatená…dáváš sem obrázky XQ, píšeš že si koupíš XA, tak vůbec nevim, co vlastně chceš…
XA nemá otočnou sportovní nástavbu, ale XQ ano
XA má přední kolečka nafukovací, ale XQ ne
Ta vložná taška jde dát jenom do X-twin (to je kočárek pro dvojčata), proto se taky jmenuje X-twin a ne XQ nebo XA…ty to mícháš všechno dohromady…malý dítě musí ležet na rovným, ne na nějaký ohnutý vložný tašce, která do toho kočáru vůbec nepatří…pořádně to promysli, máš to nějaký pomatený v tý hlavě ![]()
gsimča píše: …pak se bude snad kupovat.XA 2011 + autosedačku + tašku na kočár +pláštěnku + dr.nápojů + X-twin soft carrier a nebudeme kupovat korbu stejně je malá a použije se jenom na + - 4 měsíce.
Taky nějak nechápu, jak budeš narozený mimino vozit proti směru jízdy ![]()
V té prodejně mi říkala že to jde i do tohoto modelu.A spodní část je pevná takže mimi není prohnuté, to by jsme mohli diskutovat i o sedačce do auta tam to dítě není v ležicí poloze a ty 4 měsíce mě nevytrhnou. Pomateni jsme tu všichni.A když je to dítě v korbě taky se tam musíme naklánět a já se na mimi budu dívat přes stříšku.Mám dvě děti vím o čem mluvím.Ahoj ![]()
gsimča píše:
V té prodejně mi říkala že to jde i do tohoto modelu.A spodní část je pevná takže mimi není prohnuté, to by jsme mohli diskutovat i o sedačce do auta tam to dítě není v ležicí poloze a ty 4 měsíce mě nevytrhnou. Pomateni jsme tu všichni.A když je to dítě v korbě taky se tam musíme naklánět a já se na mimi budu dívat přes stříšku.Mám dvě děti vím o čem mluvím.Ahoj
No jasně, dělej co chceš, je to tvoje dítě…
Posílám Vám obrázek kočar pro dvojčata které si podle Vás mohou ničit záda. ![]()
Já jsem něco napsala a Vy jste mě urazila,pozor není mi dvacet a na fóra píšu a nikdy mě nikdo neurážel.Dál už psát nebudu.Mějte se.