X-lander XA 2010

• Fotoalbum (30)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4181
3.2.11 09:48
allowik píše:
nakukovatelka
Díky za radu :palec: Uvidíme, až to bude aktuální a až budem kupovat, jestli to někde seženeme s MC, ale myslim, že by nemusel být problém…
A jakou máš barvu ty? :wink:

Kolekci 2009 barva blue.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
3.2.11 10:36

Nataša
Díky za názor, si tu docela profláklá, máš dobrý názory :palec: , tak díky ti, že si zavítala i sem 8-)
Já o tý MC uvažuju, ale jak říkam, manžel chce koupit celej set (ale to neznamená, že nechce MC), takže na mně bude jenom najít krám, kde bude set s MC :mrgreen:
Autosedačky sem ještě nijak nestudovala, takže v těch sem úplně mimo, ale koukam, že mam dost velkou mezeru teda…až bude čas, mrknu na všechny ty testy :-D
Tý korbičky se nebojim, jestli to vyjde podle plánů, bude to listopadový mimi a když ne, tak už potom vůbec není co řešit :wink:
Díky za upozornění při skládání, to mi asi vadit nebude, k našim jezdíme jednou týdně a to je v poho. Že je těžký :think: Nooo, já chtěla nejdřív MC muru a o tý se říká, že je taky těžká (vezla sem jí s 8m dítkem a zase tak těžký mi to nepřišlo a to byl docela terén, ale nikam sem jí nezvedala), tak si myslim, že zvládnu i XAčko 8-)

• Citovat
  • Upravit
5606
3.2.11 11:36

Zdravím Vás zatím to sleduji dokud ten kočárek nekoupím,ohledně té brašny bylo mi to tak potvrzeno na prodejně,ale ještě jsem raději včera psala email na dvě prodejny aby mi to buď potvrdily nebo vyvrátily,taky jsem psala že to musím první vidět jak to bude vypadát a že tady u nás máme velkosklad kde je všechno pro mimi a hafo kočárku,chodí tam i moje švagrová.Jinak líbil se nám kočárek který jsem posílala na fotkách,ale nakonec jsem usoudila že bude lepší koupit XA už k vůli těm kolečkám,proto jsem psala že už vím co budeme kupovat.Dneska když jsem si dělala snídani tak jsem se všimla že před vedlejším panelákem stojí paní má asi x-lander a býl takový spíš tyrkysový,ale nevím bylo to dost daleko.Možná že na paní někdy narazím tak pokud bude vhodna situace tak se ji poptám jak je spokojená.Mějte se krásně s pozdravem Simča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
3.2.11 12:16
allowik píše:
Autosedačky sem ještě nijak nestudovala, takže v těch sem úplně mimo, ale koukam, že mam dost velkou mezeru teda…až bude čas, mrknu na všechny ty testy :-D

Allowik, od autosedacky by ses mela pri vyberu kocarku odpichnout hned od zacatku, teda ne za ja bych to tehdy vedela :-) , ale je to tak. Kdyztak procti, co kde o tom pise Natasa, nechci si tu brat do ust cizi dobry rady a doporuceni a delat chytrou :mrgreen:
Ja Ti chtela ted doporucit www.detskyraj.cz, tam jsem sadu s MC kupovala ja, ale koukam, ze uz maji sady jen s X-Car :think: uz to asi nedelaji, mozna uz to budes tezko schanet :think: Ja koupila sadu s MC vicemene nahodou, ze se mi nejvic libila :oops: az pak jsem zjistila, ze jsem koupila super a snad nejlepsi autosedacku-vajicko.
Ani sem nemuzu napsat, v cem sedi kluk ted v necelych 2 letech (v sedacce po 15ti letym brachovi :oops: ) nejak se nemuzu dokopat- a hlavne presvedcit manzela - ze bysme meli koupit novou, poradnou, testovanou atd. Kdyz my jezdime autem tak malo … (ale ja vim, ze to neni argument, pruser se muze stat i kdybych jela jednou za rok) ale to uz jsem OT, omlouvam se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
3.2.11 12:30

Jeste jsem si vzpomnela, co je super u MC - striska !
Je totiz slaba latkova, a vytahuje se zpoza zadicek sedacky dopredu, kde se poutkama zahakne na rukojet. Pak se poutkama odepne z rukojeti, a striska se s Tvou malou pomoci zastrci zase dozadu. To je super !
Jine sedacky maji take strisku, ale tu musis pricvaknout drukama, a kdyz ji odcvaknes tak Ti zustane v ruce a nemas ji treba kam dat. To jsem videla treba u Straty (Jane).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
3.2.11 13:19

Allowik, chápu, že manžel chce celý set, vychází vždycky výhodněji, věřím, že najdeš ten správný :)
těžký sice je, ale ne těžší než mura :wink: vyjdou víceméně nastejno.. (nové mi přijdou těžší a mura zlehčila..)
korbička bude OK. na listopadové mimčo jsem měla velikostně stejnou a byl v ní do 5m, vlezl by se i dál, ale bylo to nebezpečné :mrgreen: a on už ani nechtěl (ale vlezl by se do 6-7m klidně..)

Gsimčo - ono nejlepší je vidět na vlastní oči. i já jsem naletěla.. taky jsem uvěřila prodejcům kompatibilitu MC a Cybex callisto, a ono prdlajs… takže radím raději vyzkoušet osobně, podívat se jak to vypadá! a nevěřit nikomu, kdo prodává!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5051
3.2.11 17:37
allowik píše:
Sandy1506 píše: …já mám černofialový xa 2010… …taška není moc prostorná, takže já si koupila kolekci 2009 a jsem spokojená…

Ahoj Sandy :mavam: , prosimtě ty máš teda 2010 s taškou 2009 nebo celou kolekci 2009? Teď se nějak nechytam :mrgreen:

Jinak s tim fusakem souhlasim, taky mam už vybranej ten emitex, ale pokud budem kupovat celej set, tak budu ráda i za ten originál, jak je tenčí, tak bude fajn na jaro, kdy už bude tepleji, ale zase ne až tak, aby to šlo bez fusaku :mrgreen:

KOčárek je kolekce 2010, ale taška se mi nelíbila, tak mam celou černou z kolekce 2009, taky tam pasuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
3.2.11 19:14

Dobrý den,
Zasíláme Vám odpověď na dotaz ze serveru Dacha.cz

Dotaz ze dne: 02.2.2011

Týkající se výrobku: X-LANDER - Sportovní kočárek XA 2011

Váš Dotaz:

Dobrý den prosím Vás chtěla bych se zeptat jestli se dá vložit a samozřejmě připevnit přenosná taška X-TWIN SOFT CARRIER 2010 do tohoto sporťáku. Viděla jsem to u kočárku pro dvojčata a tak si myslím že by to mohlo jít u tohoto modelu.Děkuji moc za odpověď.

Naše odpověď:

Dobrý dn, ano, jde to.

S přátelským pozdravem Dagmar Pajkrtová www.dacha.cz Info@dacha.cz +420 777 044 666 +420 267 312 877

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
3.2.11 19:16

Holky nic tím nemyslím,ale jenom jestli by měl někdo větší dítě tak se to dá použít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
3.2.11 19:20

ale jak říkám musím to vidět to je hodně důležité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
3.2.11 19:23

Jak to budu vidět osobně tak Vám dám vědět jestli mě neoklamali.Dnes je to úplně normální věc hlavně jak to prodají.Jinak děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
3.2.11 20:35

gsimča - no právě, víš kolikrát mi napsali z obchodu, že jde připevnit maxi cosi cabrio na callisto? a výsledek - nejde!! :cert: takže radím vidět na vlastní oči, jinak nevěřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
3.2.11 21:05

ok děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
allowik
4.2.11 07:35
nakukovatelka píše:
Allowik, od autosedacky by ses mela pri vyberu kocarku odpichnout hned od zacatku, teda ne za ja bych to tehdy vedela :-) , ale je to tak.

No tak jak říkam, o MC jsem četla všechno dobrý a na x lander jde, to mi zatim stačilo, autosedačky jsem odsunula do pozadí a zkoumam ten kočár teďkon :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
allowik
4.2.11 07:39
Nataša píše:
Allowik, chápu, že manžel chce celý set, vychází vždycky výhodněji, věřím, že najdeš ten správný :)
těžký sice je, ale ne těžší než mura :wink: vyjdou víceméně nastejno.. (nové mi přijdou těžší a mura zlehčila..)
korbička bude OK. na listopadové mimčo jsem měla velikostně stejnou a byl v ní do 5m, vlezl by se i dál, ale bylo to nebezpečné :mrgreen: a on už ani nechtěl (ale vlezl by se do 6-7m klidně..)

Zatim je čas :-D
Nat, prosimtě, XA versus MURA? Kterej bys brala ty a proč? Vim že máš (měla si) jinej, ale stejnak, máš to zmáklý :mrgreen:

Příspěvek upraven 04.02.11 v 07:42

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí