Xxl snažilky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12185
4.5.14 17:33

@boruvkay tak muj partner celou dobu basnil o 5 detech. Pri druhem tehotenstvi prohlasil, ze tohle (me narky na unavu a bolesti zad) snasi naposledy a 2 deti staci. No, druhe se nakonec nekonalo (spatny konec tehotenstvi) a skoro rok mi trvalo ho presvedcit, ze bychom se mohli snazit o dalsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
4.5.14 17:44

@Lejla25 No já bych taky chtěla víc, ale je mi skoro 38 a zatím žádné děti nemám. S přítelem jsme teprve něco přes rok, jemu táhne už na 40, a děti taky nemá. Měli jsme v životě oba štěstí na partnery, co děti odkládali.

@trpaslinka ten můj děti chce, klidně co nejvíc, ale po tom prvním samovolném potratu už se nám to nějak nedaří. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
4.5.14 17:49
@boruvkay píše:
@Lejla25 No já bych taky chtěla víc, ale je mi skoro 38 a zatím žádné děti nemám. S přítelem jsme teprve něco přes rok, jemu táhne už na 40, a děti taky nemá. Měli jsme v životě oba štěstí na partnery, co děti odkládali.@trpaslinka ten můj děti chce, klidně co nejvíc, ale po tom prvním samovolném potratu už se nám to nějak nedaří. :nevim:

Já bych řekla, že je to nejspíš jen psychikou, že se to nedaří :nevim: Podařilo se jednou, určitě se brzy zadaří znovu. Zkusila bych někam odjet na dovču a zajímat se o jiné věci, než je miminko. Já nemohla otěhotnět 2 roky a pak jsme zařizovali svatbu, přišli jiné myšlenky a miminko se podařilo ;-) Se mnou v porodce ležela pani, která měla 1. mimi ve 39letech…A teď, bylo jí 44 a už rodila po třetí :palec: Držím palečky, ať se podaří co nejrychleji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
4.5.14 17:58

@Lejla25 díky, to už jsme zkusili, byli jsme teď na tři dny pryč o velikonoce, ale on je můj přítel občas strašně prchlivý, rychle se vytočí kvůli maličkosti a pak není žádný sex, a bez sexu…se dítě nepočne. Mám už žádanku na laparoskopii, za týden jdu na konzultaci před operací a od pojišťovny už mám schválení na IVF, tak uvidíme, co mi zjistí při té laparoskopii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
4.5.14 18:46

@Lejla25 psychikou je to urcite. Synka mi nadelil partner, kdy vyuzil situace meho mirne podnapileho stavu :oops: (ja zrovna deti nechtela) a povedlo se mu napoprve. Dcerku jsme neplanovali ani jeden, ale vzhledem k tomu, jakou pouzivame antikoncepci (prirodni s tim, ze kdyz se stane, nevadi, ale zatim dalsi ne), neni se cemu divit, ze jsem otehotnela :oops:
No a ted, kdyz konecne tedy opravdu chci, tak zatim nic. Ale pravda, ze rok mi trvalo toho zabednence presvedcit, ze k synkovi nejakeho sourozence poridime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
4.5.14 19:25
@boruvkay píše:
@Lejla25 díky, to už jsme zkusili, byli jsme teď na tři dny pryč o velikonoce, ale on je můj přítel občas strašně prchlivý, rychle se vytočí kvůli maličkosti a pak není žádný sex, a bez sexu…se dítě nepočne. Mám už žádanku na laparoskopii, za týden jdu na konzultaci před operací a od pojišťovny už mám schválení na IVF, tak uvidíme, co mi zjistí při té laparoskopii.

a přítel na vyšetření byl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
4.5.14 19:30

@Lejla25 jo jo, byl dokonce 2×, má málo spermií, normální je prý 2Omil, poprvé měl jen 6mil a pohyblivost pod 40%, po třech měsících šel znovu, a zvedlo se mu to na 7mil. a pohyblivost už je v normě. Ale ten počet je stále malý, proto nám dr. doporučil IVF. A sex máme mít po 3 dnech, že je tam větší šance na početí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
4.5.14 19:32
@boruvkay píše:
@Lejla25 jo jo, byl dokonce 2×, má málo spermií, normální je prý 2Omil, poprvé měl jen 6mil a pohyblivost pod 40%, po třech měsících šel znovu, a zvedlo se mu to na 7mil. a pohyblivost už je v normě. Ale ten počet je stále malý, proto nám dr. doporučil IVF. A sex máme mít po 3 dnech, že je tam větší šance na početí.

Aha, tak to jo. To je mi líto, ale nic není ztraceno ;) Miminka se určitě brzy dočkáte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
4.5.14 19:33

@Lejla25 no já doufám taky. Před dvěma lety mi jedna kartářka věštila, že do 3 let porodím holčičku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
4.5.14 19:40

@boruvkay tak to mas nejvyssi cas :D nebo si to nechavas na „za pet minut dvanact?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
4.5.14 19:44

@boruvkay jinak me onehda jeden kamarad z karet vycetl, ze budu mit 2 deti, ale ze druhe dite mi prinese velke trapeni, ale ze mi nemuze rict, co presne. No, a i kdyz jsem trosku skepticka v kartach, tak tento kamarad mi predpovedel jeste neco, co take vyslo, takze se ted trochu bojim, jestli ty 2 deti jiz nemam vybrany :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
4.5.14 19:51

@trpaslinka no ona toho tehdy napovídala víc, a když se tak na to zpětně podívám, tak něco z toho co řeklo se splnilo, ale jinak než předpověděla, tak že to možná byla jen náhoda. Třeba tvrdila že moji rodiče se do 2 let rozvedou, a máma pak najde lásku svého života. A nějaký bělovlasý pán z mého okolí bude mít mrtvici. Tak máma je opravdu sama, ale jen proto, že 3 měsíce po této věštbě můj táta zemřel, a je pravda že měl už úplně bílé vlasy a zemřel na mozkovou smrt při zástavě srdce. Taky říkala, že se vylepší můj vztah s bratrem, a to se stalo. A předpověděla mi mého partnera, ikdyž tvrdila, že mě s ním seznámí bratr, a bude mít dceru, která dělá něco ve zdravotnictví a bude mladší než já. Partner je starší, bezdětný, potkala jsem ho sama, a jediné v čem se trefila je to, že má epilepsii, říkala, že bude mít nějakou nemoc. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
4.5.14 20:01
@trpaslinka píše:
@boruvkay jinak me onehda jeden kamarad z karet vycetl, ze budu mit 2 deti, ale ze druhe dite mi prinese velke trapeni, ale ze mi nemuze rict, co presne. No, a i kdyz jsem trosku skepticka v kartach, tak tento kamarad mi predpovedel jeste neco, co take vyslo, takze se ted trochu bojim, jestli ty 2 deti jiz nemam vybrany :nevim:

Já tedy na karty moc nevěřim, ale víš co. Řekla, že BUDEŠ MÍT dvě děti, to znamená, že to děťátko mít budeš… ;) A trápení ti přinese až v pubertě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
4.5.14 20:02
@boruvkay píše:
@trpaslinka no ona toho tehdy napovídala víc, a když se tak na to zpětně podívám, tak něco z toho co řeklo se splnilo, ale jinak než předpověděla, tak že to možná byla jen náhoda. Třeba tvrdila že moji rodiče se do 2 let rozvedou, a máma pak najde lásku svého života. A nějaký bělovlasý pán z mého okolí bude mít mrtvici. Tak máma je opravdu sama, ale jen proto, že 3 měsíce po této věštbě můj táta zemřel, a je pravda že měl už úplně bílé vlasy a zemřel na mozkovou smrt při zástavě srdce. Taky říkala, že se vylepší můj vztah s bratrem, a to se stalo. A předpověděla mi mého partnera, ikdyž tvrdila, že mě s ním seznámí bratr, a bude mít dceru, která dělá něco ve zdravotnictví a bude mladší než já. Partner je starší, bezdětný, potkala jsem ho sama, a jediné v čem se trefila je to, že má epilepsii, říkala, že bude mít nějakou nemoc. :mrgreen:

A jejda… Je tohle ten správný partner? ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
4.5.14 20:03

@Lejla25 hahaha, no jinak přesně odpovídá…tak myslím že je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí