Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky tento tyden me pekne zacala palit zaha. A zrejme se do porodu poradne nenajim, Junior roste a do zaludku se mi nic moc nevejde… A navic mi krome ovoce a jogurtu ani nic moc nechutna… A to jsem se tesila, jak si dam salat a klobasu na Vanoce ![]()
Ahoj holky, nebudete rodit nektera koncem prosince v motole?
@pepeng vydržíš, po 5 týdnech domácího vězení i v mraze bylo krásně
teda mě překvapujete s tím cukrovím
@reninka9 v Motole ne, ale možná jiná krajská nemocnice ![]()
Strašně mi kleslo břicho už je malá schovaná v pneumatice a nohy mám jak bakule od rána. Dneska jsem byla na krvi na předoperačním, tak abychom nejeli ješět do Vánoc ![]()
@Bezinkaa jeee ja bych se taky chtela nudit. Ale to snad prijde v unoru az nastoupim MD. Do te doby musim zvladnout spoustu veci ![]()
Holky muj test na cukrovku nedopadly nejlepe, pry jsou hodnoty o trochu vyssi, poradte cemu se mam vyhybat a co jist, nejaky pravidla a tak. Nemam vubec zkusenost…
@jiso jatmam tehucukrovku. Nesmis zadny sladkosti. Zadny rychly cukry. Pravidelna strava s urcitym poctem sacharidu na kazde jidlo. Koukni na stranky tehotenskacukrovka.cz je tam vse vysvetleno a pekne popsano. Je tam i tabulka potravin kolik obsahuji sacharidu a taky vzorovy jidelnicektna tyden;-) a kdy jdes do diaporadny?
O diaporadně mi nic neříkala, jen říkala, že mám dávat pozor hlavně o Vánoce, změnit bílý pečivo na tmavý a místo ovoce zeleninu, že ty hodnoty byly trochu vyšší. Jinak že mi nabere kontrolní odběr při příští poradně - až 15.1., takže vlastně moc netuším. Ale dík za odkaz, mrknu tam ![]()
@Bezinkaa lepší tak nejdřív od 24tt, ideální to prý je 26-28tt ![]()
@Bezinkaa mely by byt 3, ten 1. v e 12.tt, pak 20.tt a poslední ve 30.tt
Jejda bych se chtela nudit. Nez neco udelam. Varit obed zacinam po snidani. Dneska me mrcha zacala bolet kycel. Mamina mi donesla hul, takze mala ma hracku. Kam nedosahne tak si pomuze holi
.
Dobré ráno, teda asi dopoledne. Ono se mi to krásně píše, když jsme vstávaly před 20 minutami. To si pamatuji 1×, že malá spala skoro do 10 ![]()
Tak mám výsledky z té krve a bylo mi špatně. Vysoký cholesterol a VMK a glyceridy no a co mě překvapilo, že mám PCR nad limit (něco jako sedimentace) a stále bílé krvinky nadlimitní. To jsem měla, když jsem brala ta antibiotika a teď nemám pocit, že by mi něco bylo. To zse bude dlouhý víkend, než bude poradna
. Hlavně, že je ekg v pohodě i ta aritmie nedělá rotiku
@MALE ja jsem sla rano na kontrolu po te angine a pekne me usadili, delali mi taky PCR a dostala jsem dalsi antibiotika protoze se to pry vratilo, je fakt, ze ty uzliny me boli znova. Takze fakt super svatky. Na gynde kontrola v poradku, mala ukazala jen zadek a zamavala. Na ty kvasinky jsem dostala nejake globule.
@pepeng jsem koukala na netu co se tím zjišťuje tím pcr a žloutenka, tuberkulóza, borelióza. Ale fakt nemám ani pocit, že bych měla třeba knedlík v krku nebo rýmu ![]()
Ahojky, koukaly jste na telku včera na star dance? Béží před tím ta upoutávka na komerčku jak je tam ten chlap sumo a moje milá dceruška říká máma. Babča jí vysvetluje, že to máma není a pak to vidí znova a zase máma. Nebude žadné šestinedelí a rovnou dietka ![]()