Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Russet Bohuzel trpim nemoci, na kterou budu dozivotne brat leky. Pacienti bezne pribiraji 20-30kg. ![]()
@Murka Tak jsem nasla na Wittu par krasnych a cenove prijatelnych kousku, ale pri vyplnovani registrace nechtel formular prijmout me prijmeni(cizojazycne), takze jsem se neproklikla az do uplneho konce.
Nicmene dekuji za tip!
Všetko, čo poznám už v diskusii padlo… trebárs moja mamka najčastejšie objednáva z toho Cellbes. Ja občas niečo tiež, ale skorej dekorácie, než oblečenie. Nie vždy sa trafí, niečo musí zameniť, veľkosti mi príde, že majú obecne trošku väčšie než inde, ale inak je spokojná. Kamenné obchody, ak sme aj nejaké navštívili… to oblečenie sa jej nepáčilo. Väčšinou ako z tržnice…
@EleeM píše:
@Murka Tak jsem nasla na Wittu par krasnych a cenove prijatelnych kousku, ale pri vyplnovani registrace nechtel formular prijmout me prijmeni(cizojazycne), takze jsem se neproklikla az do uplneho konce.Nicmene dekuji za tip!
tak zkus objednat telefonicky ![]()
Bonprix. Dá se tam najít i za přijatelnou cenu. A oblečení u větších velikostí nejen rozšiřují, ale i prodlužují
Hezký den? Milé baculky mě také bohužel neminula nadváha s kterou se potýkám vzhledem ke své psychiatrické diagnóze nikdy jsem obézní nebyla až v 15 kdy jsem začala užívat psychiatrické léky váha začala růst i do ní hypertenze štítné žlázy v téhle kombinaci s léky které musím doživotně brát je to o neustálém oblékání někdy přiberu jindy zhubnu. A protože jsem se stala od 25 bez podpory rodiny bezdomova a žila v léčebně neznala jsem níc a byla bez příjmu invalidní důchod jsem hned neměla znám nemit co jíst kde jít a tak i dluhy dnes je mi 43 mám už sice invalidní důchod ale žiju po podnájmech věci jako chytrý mobil televizi ledničky mám na splátky takže jsem se naučila chytře nakupovat např. Celbes je snad nejdražší eshop zkuste vyzkoušet Vinted protože oblékání tam je nejen výhodné a seženete všechno velké velikosti doplňky boty a není to vše šmejd nebo vždy použité já to dělám už 4 roky ale samozřejmě hezké a nepředražené oblečení seženete i na fb hodně žen to má i jako živnost na skupinách pro baculky opravdu je to úžasné. A značky plus size které ČR nemá dostupné u nás nad velikost 50 tam je a na Vinted jsou i věci Kik Lidl C&A H&M a rozhodně nemám kousky někdy ani za 500Kč záleží co hledáte letní i zimní oblečení a různý stav a dle toho se odvíjí ceny. Jinak hezkou módu britské značky má v plus size Zalando také nedávám za top víc než 300Kč a za leginy dvoje 400Kč zkuste používat i aplikace a dávat si věci do oblíbených tzv. srdíček a např. Zalando mívá věci i za čtvrtinu ceny tam stačí věc označit a dokonce mi na zeď přijde upozornění že je věc dostupná a jde max. i týden rezervovat přes email a zaplatit ji do 7 dnů chápu že hned třeba na ní nejsou korunky. Řeknu vám já mám v šatníku topy trika šaty tuniky i overaly leginy džegíny džíny sukně džísku zimní kožíšek bundy a tak samozřejmě že spodní prádlo nenosím z druhé ruky ale také se dá koupit nepoužité takhle těžko bych si vše mohla takhle dovolit když také inzeruji věci které nenosím a i boty tak kupuji záleží já mám vel.37. Zkuste se mnou inspirovat