Gympl s (r)učením omezeným

Napsat příspěvek
Velikost písma:
929
14.11.12 19:16

Noooo podle mě se bude chvilku tahat se střelcem aleeee skončí s říďou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
14.11.12 19:20

Gympl už jde za hodinku a něco :dance: :dance: :pankac: Jsem zvědavá, co se tam dnes odehraje. A hlavně těhulka Julča :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
14.11.12 19:34

@Olluška a joo, tak to se těším na večer :) jinak mi přijde že po večer v telce celkově nic nedávaj a manžel když přijde unavenej z práce, tak si chce u telky vyčistit hlavu a je problém si vybrat, na gympl se alespon těší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
14.11.12 19:55

No mě nejvíc štve, že přes týden čumím na Gympl, Ordinaci a vyprávěj a o víkendu, když má člověk volno, tak tam nic nedaj :x a nejvíc mě rozčiluje, jak teď, na jeřa a v létě dávaj pohádky a na Vánoce je daj znova :cert: to tam nemaj nic jinýho??? takovejch hezkejch filmů a oni to idioti daj přes týden v noci - kdo to má vydržet do jedný 8o na talenty, superstary a podobný h…y fakt nemám žaludek :cert: A TAKY SE MOC TĚŠÍM NA DNEŠNÍ DÍL - se stařenkama je taky sranda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
15.11.12 12:09

@Alčák1 naprosto souhlasím.. a taky nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
4.12.12 15:49

Hezké odpoledne,

chtěla jsem si dnes pustit včerejší díl Gymplu a zjistila jsem, že není k dispozici na voyo přes internet v televizi, tedy bez zaplacení. Je to jen dnešní výpadek nebo tam fakt není? :-D Na voyo.cz registrovaná nejsem a platit se mi nechce a přes tv mi normálně beží ulice, ordinace, helena apod., dokonce je tam i dokonalý svět nebo první krok, ale gympl nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
4.12.12 15:55

Je tam, tak se přihlaš normálně v prohlížeči na Voyo a tam ho pustíš ;) Já už ho viděla ;)

Edit: Jo počkej, ty nejsi registrovaná? No tak to fakt nevím, jestli ti to půjde, když neplatíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65427
4.12.12 16:06

@Karleon Stáhněte si ho na ulozto.cz. Pokud tam zrovna není, tak ho smázli, zkoušejte to znova, ono se to tam objeví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
4.12.12 16:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jessamin
6.12.12 08:24

Sleduju pravidelně, ale ta rodinka s tím psychpatem, to je děs, ani mi snad příště dívat nechce, úplně je mi z něho zle.. :? :poblion:

• Citovat
  • Upravit
6256
6.12.12 11:25

@jessamin jo já vím, cítím to stejně. Dívat se samozřejmě budu, ale na tu scénu se netěším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
6.12.12 11:28

Někde jsem četla, že se ten herec - tyran, dlouho rozhodoval, jestli to má vzít. A že je mu samotnému z něho špatně v té roli… ale bohužel tyhle věci se dějí a jestli otevřou oči aspon jedné týrané…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
6.12.12 11:35

To je jako s Eliášem v ulici :nevim: :nevim: vubec jim ty role nezávidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
6.12.12 12:10
@KacenkaK píše:
Někde jsem četla, že se ten herec - tyran, dlouho rozhodoval, jestli to má vzít. A že je mu samotnému z něho špatně v té roli… ale bohužel tyhle věci se dějí a jestli otevřou oči aspon jedné týrané…

Viděla jsem s ním rozhovor v nějakém tom…Volete Novu - nebo tak něco, tak tam o tom mluvil i s Šinkorovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
6.12.12 13:46

Nejhorší je, že tohle se fakt děje… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie