Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Noooo podle mě se bude chvilku tahat se střelcem aleeee skončí s říďou ![]()
Gympl už jde za hodinku a něco
Jsem zvědavá, co se tam dnes odehraje. A hlavně těhulka Julča ![]()
@Olluška a joo, tak to se těším na večer
jinak mi přijde že po večer v telce celkově nic nedávaj a manžel když přijde unavenej z práce, tak si chce u telky vyčistit hlavu a je problém si vybrat, na gympl se alespon těší ![]()
No mě nejvíc štve, že přes týden čumím na Gympl, Ordinaci a vyprávěj a o víkendu, když má člověk volno, tak tam nic nedaj
a nejvíc mě rozčiluje, jak teď, na jeřa a v létě dávaj pohádky a na Vánoce je daj znova
to tam nemaj nic jinýho??? takovejch hezkejch filmů a oni to idioti daj přes týden v noci - kdo to má vydržet do jedný
na talenty, superstary a podobný h…y fakt nemám žaludek
A TAKY SE MOC TĚŠÍM NA DNEŠNÍ DÍL - se stařenkama je taky sranda ![]()
Hezké odpoledne,
chtěla jsem si dnes pustit včerejší díl Gymplu a zjistila jsem, že není k dispozici na voyo přes internet v televizi, tedy bez zaplacení. Je to jen dnešní výpadek nebo tam fakt není?
Na voyo.cz registrovaná nejsem a platit se mi nechce a přes tv mi normálně beží ulice, ordinace, helena apod., dokonce je tam i dokonalý svět nebo první krok, ale gympl nic..
Je tam, tak se přihlaš normálně v prohlížeči na Voyo a tam ho pustíš
Já už ho viděla ![]()
Edit: Jo počkej, ty nejsi registrovaná? No tak to fakt nevím, jestli ti to půjde, když neplatíš..
@Karleon Stáhněte si ho na ulozto.cz. Pokud tam zrovna není, tak ho smázli, zkoušejte to znova, ono se to tam objeví.
Sleduju pravidelně, ale ta rodinka s tím psychpatem, to je děs, ani mi snad příště dívat nechce, úplně je mi z něho zle..
![]()
@jessamin jo já vím, cítím to stejně. Dívat se samozřejmě budu, ale na tu scénu se netěším
Někde jsem četla, že se ten herec - tyran, dlouho rozhodoval, jestli to má vzít. A že je mu samotnému z něho špatně v té roli… ale bohužel tyhle věci se dějí a jestli otevřou oči aspon jedné týrané…
@KacenkaK píše:
Někde jsem četla, že se ten herec - tyran, dlouho rozhodoval, jestli to má vzít. A že je mu samotnému z něho špatně v té roli… ale bohužel tyhle věci se dějí a jestli otevřou oči aspon jedné týrané…
Viděla jsem s ním rozhovor v nějakém tom…Volete Novu - nebo tak něco, tak tam o tom mluvil i s Šinkorovou.