Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sledujete? Dneska koukam poprve a potrebovala bych ujasnit par veci! ![]()
Líbí se mi, jak jsi napsala název ![]()
ale jinak nesleduji…už mizíííím ![]()
@Lenka512 píše:
Líbí se mi, jak jsi napsala název
ale jinak nesleduji…už mizíííím
No jo, neumim to upravit! ![]()
@Katuskka
Ta blondyna byla reditelkou od zacatku???
A ta zrzka, nejspise dcera Bydzovske je tehotna? ![]()
@Barca12345 Nene, ředitelem byl Karel Heřmánek, ten se teď šel léčit na protialkoholní
. A dcera Bydžovské je těhotná, není(zatím) známo s kým, nechce to říct ![]()
Těhotná je s klukem ze třídy, úlet na večírku. Její vysnětný tenkrát musel k teleti (rodila jim kráva). Tak se mladá opila a bylo to. Ale jelikož jsem k TV zády a pracuju (když teda ne emiminím), tak nevím který ze spolužáku to je ![]()
@Katuskka těhotná je s jedním spolužákem (pořád nosí kšiltovku), ale miluje jiného spolužáka
ale kdo je otcem ví jen ona a on a nikomu jinému to nechce říct ![]()
Příspěvek upraven 07.11.12 v 21:18
@Katuskka píše:
@Barca12345 Nene, ředitelem byl Karel Heřmánek, ten se teď šel léčit na protialkoholní. A dcera Bydžovské je těhotná, není(zatím) známo s kým, nechce to říct
Už to tam v jednom díle proběhlo. Ten tatínek dítěte se jí ptal, jestli je to jeho, ale ona řekla, že ne, ale podle mě to je jeho, když byl první s kým spala. Byl to jeden ze spolužáků.
Otec toho dítěte je jeden z těch hip-hop týpků z jejich třídy, akorát, že se s tou holkou domluvili, že už o tom nikdy nebudou mluvit a nikdo se nedozví, že je to zrovna on, tak už se to tam zatím neřešilo.
@Šáriii Já jsem vždycky jenom postřehla, že nechce říct, kdo to je, ale nevěděla jsem, že je známo, kdo to je
. Nj, bohužel malá ještě většinou nespí, tak nestíhám pochytit všechno ![]()
Ahaaaaa, protoze jsem si rikala, ze nemuze byt tak divne tlusta! ![]()
Taky na to s dětmi koukám. Nicméně chudáci děti chodí spát v devět, takže jim to dovypravuju ![]()
A jak už řekla Katuskka, říďa byl Heřmánek a ta její dcera je těhotná myslím s nějakým kamarádem - nejsem si s tím jistá.