Z krve vyšla holčička, ale podle ultrazvuku 100% kluk.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1354
31.10.18 07:38

A nečekáš třeba dvojčata? :mrgreen: I to se občas může stát, že jedno je schované za druhým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.18 07:54

Snad ne :D. Už mám za sebou ultrazvuk v 6tt, v 8tt, ve 12tt v genetu a ve 13tt, to už by snad bylo vidět :D

• Citovat
  • Upravit
21593
31.10.18 08:00
@Anonymní píše:
A ja budu určitě to 1% kdy se spletli :D

nebo nejaky typ hermafrodita.

Samozrejme ze to bude normalne holcicka. Ty chces, aby to byl kluk? Nebo proc to urputne trvani na tom, ze UZ zna spravnou odpoved a ne geneticke testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.18 08:07

Kluka už doma mam, tak bych za holčičku byla ráda (samozřejmě, že za kluka taky, ale za holčičku přece jen trošku víc raději ????). Taky mě to napadlo, aby to nebyla holčička s pindikem, ale snad ne :). Jen mi je divný, že moje doktorka když jsem byla 13+2, tak mi řekla, že je to 100% kluk a když jsem se jí i ptala jestli to nemůže být něco jiného (ruka, prst, klitoris :D), tak mi řekla, že ne, že je to určitě kluk, že z toho holku už neudělá a týden na to mi zavolaji z genetu výsledky z krve a tam mi řeknou holku, tak mě zajímalo, jestli se to někomu stalo, že z krve mu řekli holku a přitom to byl opravdu chlapeček :).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.10.18 08:12

Ty otazníky v textu tam nepatří, dám tam vzdycky nějakého smajlíka z mobilu a pak jsou z toho otazniky :)

• Citovat
  • Upravit
smurfka
31.10.18 08:46

No nevim , ale udelat fotku pohl.org ve 13tt zespodu? Co to mas za kouzelnou dr. ???? Verila bych krvi, ve 13tt pohlavi videt neni. Tvl. studovani doktori :roll:

• Citovat
  • Upravit
21091
31.10.18 10:12
@Anonymní píše:
Kluka už doma mam, tak bych za holčičku byla ráda (samozřejmě, že za kluka taky, ale za holčičku přece jen trošku víc raději ????). Taky mě to napadlo, aby to nebyla holčička s pindikem, ale snad ne :). Jen mi je divný, že moje doktorka když jsem byla 13+2, tak mi řekla, že je to 100% kluk a když jsem se jí i ptala jestli to nemůže být něco jiného (ruka, prst, klitoris :D), tak mi řekla, že ne, že je to určitě kluk, že z toho holku už neudělá a týden na to mi zavolaji z genetu výsledky z krve a tam mi řeknou holku, tak mě zajímalo, jestli se to někomu stalo, že z krve mu řekli holku a přitom to byl opravdu chlapeček :).

Jo takových bylo a pak se na porodním sálu divili. :mrgreen:
Nechápu proč to tak hrotis. Ve 13 TT bych na utz fakt nevsadila. Máš před sebou ještě dva trimestry. Uvidíš ve 20tt, ve 30tt se taky dělá utz. Tak snad teď hned vybavicku kupovat nebudeš. Tak to ještě chvilku počká, když nechceš věřit krvi, ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
31.10.18 10:23

@chs.jasmin Tak zelená je aspoň poté taková neutrální :lol: Ale chápu. To my tady máme modré dupačky a na kočárek naštěstí nedošlo, protože měl byt modrý :)

Gratuluji k holčičce :hug: to nám se ještě nosí v brisku, takže jak říkám - asi bude prekvapko a nakupujeme vše neutrál :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
31.10.18 10:24

Já bych věřila té krví. Pokud to pohlaví zjišťovali v rámci testu na genetické vady, tak zkoumali chromozomy a tam se asi těžko spletou, buď je tam X nebo Y. Chápu tu touhu po holce, mám dva kluky :) ale myslím, že se můžeš radovat, pokud ti nezamenili vzorky nebo ten, kdo krev analyzoval nebyl opilej nebo blbej, tak čekáš holku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.18 10:55
@P4ja píše:
Jo takových bylo a pak se na porodním sálu divili. :mrgreen:
Nechápu proč to tak hrotis. Ve 13 TT bych na utz fakt nevsadila. Máš před sebou ještě dva trimestry. Uvidíš ve 20tt, ve 30tt se taky dělá utz. Tak snad teď hned vybavicku kupovat nebudeš. Tak to ještě chvilku počká, když nechceš věřit krvi, ne? :)

Nějak si nemůžu pomoct a hrotim, taky to nechapu :D. Nebo jsem spíš nedočkava a zvedava ;) . Vše mám v modrém už po synovi, takze vybavicku v modrém mám :D. Te krvy bych věřila raději samozřejmě :).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.10.18 10:56
@Darmajka píše:
@chs.jasmin Tak zelená je aspoň poté taková neutrální :lol: Ale chápu. To my tady máme modré dupačky a na kočárek naštěstí nedošlo, protože měl byt modrý :)Gratuluji k holčičce :hug: to nám se ještě nosí v brisku, takže jak říkám - asi bude prekvapko a nakupujeme vše neutrál :D

Dekuji. Také gratuluji ať je to cokoliv :)

• Citovat
  • Upravit
21091
31.10.18 11:03
@Anonymní píše:
Nějak si nemůžu pomoct a hrotim, taky to nechapu :D. Nebo jsem spíš nedočkava a zvedava ;) . Vše mám v modrém už po synovi, takze vybavicku v modrém mám :D. Te krvy bych věřila raději samozřejmě :).

Tak uvidíš :D Růžovou dokoupíš i třeba ve 30tt :D Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.18 11:06
@chaela píše:
Já bych věřila té krví. Pokud to pohlaví zjišťovali v rámci testu na genetické vady, tak zkoumali chromozomy a tam se asi těžko spletou, buď je tam X nebo Y. Chápu tu touhu po holce, mám dva kluky :) ale myslím, že se můžeš radovat, pokud ti nezamenili vzorky nebo ten, kdo krev analyzoval nebyl opilej nebo blbej, tak čekáš holku.

:D Tak snad ty testy nezamenili. Tak kluci by byli taky fajn samozrejme, ale jak píšete, ta touha po holčičce prostě je :D. Teď jsem 15+3 a v pondělí mám jít na genetickou konzultaci, tak jsem zvědavá co mi k tomu řeknou a doufám, že i ten dawňák je opravdu ok. A v úterý jdu ke své doktorce na ultrazvuk, tak třeba mu ten pindik do té doby upadne :D :D

• Citovat
  • Upravit
377
31.10.18 20:01

tak z té tvé fotky z 13tt bych v životě pindíka netipla, to je kravina. Věř krvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.18 08:55

Tak já sem pak písnu jak to dopadlo, jestli se spletla doktorka a nebo v genetu špatně z krve určili holku :D. Jinak všem děkuji za komentář ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky