Z krve vyšla holčička, ale podle ultrazvuku 100% kluk.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
2.11.18 12:41

@Bufanda
http://www.harmony-test.cz/ , cena testu i na pohlaví 11000
https://www.gennet.cz/prenascan, cena 12500
http://www.panoramatest.cz/?… :cert: , jak kde cca 12-16000

ze všech tří lze zjistit i pohlaví

• Citovat
  • Upravit
2154
2.11.18 13:04

@smurfka Jistě. Já že zakl. zmiňuje test, který neplatila. Všechny tyto testy znám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
2.11.18 13:16
@Bufanda píše:
@smurfka Jistě. Já že zakl. zmiňuje test, který neplatila. Všechny tyto testy znám.

tak u té panoramy která se vyhodnocuje u nás a nikam se neposílá, je možné třeba uhrada na pojištovnu, když je potřeba žádanka gynekologa a souhlas genetika.. :nevim:
i jiná uživatelka viz výše píše, že to měla hrazené pojištovnou.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14715
2.11.18 13:42
@Bufanda píše:
@smurfka Jistě. Já že zakl. zmiňuje test, který neplatila. Všechny tyto testy znám.

Neplatila, protože prioritně se testovalo kvůli podezření na DS. Bez zdravotní indikace a čistě kvůli pohlaví by sis to musela zaplatit sama, nejlevnější momentálně je asi TRISOMY test u Gyn Medico - 9 600 Kč. Třeba ale zjistíš, že někde nabízejí i zjištění pohlaví samostatně, už nějako dobu nemám důvod to sledovat a vývoj jde v tomhle odvětví docela rychle kupředu, roste počet pracovišť, kde to dělají a je to asi i dobře se rozjíždějící byznys.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
2.11.18 14:08

@Michelle_M no dobře..podezření bylo, ale stále je na pojištovnu plodovka ne? tak by se měla nabízet tahle…a kdo nechce a chce jen krev tak si to zaplatit.. :nevim: nevím jak to ted chodí..ale segra měla taky podezření na downa a tenhle krevní test si museli platit.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2154
2.11.18 14:14

@Michelle_M Jak říkám, v září a říjnu jsme po dr lítali, podezření na down a jiné chromozomalni poruchy, byli jsme i v Praze v gennetu a žádný test, kromě toho za asi 12 tisíc nám nabídnutý nebyl, takže jsem šla na odběr plodove vody. Tak mě fakt zajímá, o jaký test se u zakl. jedná, z odběru plodove vody jsem měla docela nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
2.11.18 14:16

Mojí kamarádce řekla doktorka, že tam jasně vidí prcinu a narodil s kluk.

• Citovat
  • Upravit
102052
2.11.18 14:22

@Bufanda Ja tipuju, ze to bylo z mejakeho grantu, ja takhle mela zadarmo prvotrimeszralni screening.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
2.11.18 14:22

Ja se jen zeptam…za ty geneticke krevni testy jsi nic neplatila? Rozumim tomu,ze jsi byla na NT screeningu a ten ti vysel blbe,tak ti pak znova brali krev na geneticky rozbor…
Pro zakladatelku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.18 14:30
@Bufanda píše:
@Michelle_M Jak říkám, v září a říjnu jsme po dr lítali, podezření na down a jiné chromozomalni poruchy, byli jsme i v Praze v gennetu a žádný test, kromě toho za asi 12 tisíc nám nabídnutý nebyl, takže jsem šla na odběr plodove vody. Tak mě fakt zajímá, o jaký test se u zakl. jedná, z odběru plodove vody jsem měla docela nervy.

Ja tomu opravdu nerozumím co to bylo za test :), prostě mi vzali krev, nic po mě nechtěli zaplatit a za 14 dní mi volali výsledky i vč. pohlaví :) . Bylo to taky v Praze v genetu, takže opravdu jsem neplatila, jen tech 1200,– nebo kolik to bylo za 1.sreening jsem platila. Plodovka by mi byla prý doporučená jen v případě, že by mi testy z krve vyšli špatně. Tak doufám, že po mě těch cca 12 000,– nebudou chtít zpětně :D.

• Citovat
  • Upravit
5502
2.11.18 14:30

@Michelle_M to slysim prvně,takze by me zajimalo jestli vis neco vic o indikacich k tomu aby to hradila pojistovna… je indikaci treba i to,ze mam jedno dite s Downovym syndromem? Moc.dekuji za odpoved !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
2.11.18 14:32

Byla jsem v roce 2016 na krevním testu a take byl zdarma kvuli špatnému NT ve 12tt.a taky nevim, ktery z nich to byl-to mi nerekli.ale protoze jsem razantně odmítla odber plodovky, tak me ukecali aspon na tu krev :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.18 14:34
@Brokianaa píše:
Ja se jen zeptam…za ty geneticke krevni testy jsi nic neplatila? Rozumim tomu,ze jsi byla na NT screeningu a ten ti vysel blbe,tak ti pak znova brali krev na geneticky rozbor…
Pro zakladatelku

Ano přesně tak :). Opravdu po mě nechtěli nic zaplatit, jen těch 1200,– nebo 1100 - teď nevím přesně, za ten 1.sreening, ale to se platilo ještě před tím než jsem vůbec šla na screening a tím, že mi to vyšlo blbě, tak mi říká, že by bylo dobré ještě odebrat krev jestli to chci, tak mi dala nějaký papír s kterým jsem šla dolů a tam mi odebrali krev a víc opravdu nevím :)

• Citovat
  • Upravit
14715
2.11.18 14:42

@smurfka @Bufanda Tak zřejmě jsem měla štěstí, že jsem byla na správném pracoviští v době, kdy tahle možnost z nějakého důvodu byla a zapadala jsem jim do tabulek :nevim: Je divné, že v tom Gennetu ti to nenabídli, tam jsem o tom četla opravdu často, že to holky měly zdarma a je to teda i případ zakladatelky, těžko říct, jaká teda musíš plnit kriteria.
@Brokianaa Bohužel vím jen to, co můžu říct sama za sebe, jak už jsem tady psala, poprvé byl indikací špatný screening a podruhé výskyt DS v předchozím těhotenství. Zkus se v tom Gennetu na to informovat, ale prý o tom docela mlží, když se jich člověk zeptá na přímo s tím, že ví, že některým ženám to dělají zdarma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
2.11.18 14:45

@Michelle_M ja zatim jeste nejsem ani tehotna,ale zeptam.se pak sve gyndarky. Ona si me bude chtit myslim dost pohlidat… tak uvidime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí