Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@welovefashion píše:
psala 158 cm
Diky, to tam na zacatku nebylo. No tak to neni zadna hruza. Otazka je, zda je to ve svalech nebo jen tuk.
Zační pravidelně jíst po malých porcích, vysaď na měsíc úplně cukry ani v čaji ani žádné sladké a jen vodu pij a každý den cvičit alespoň doma 20 min. stačí 50 sklapovaček a 50 dřepů třeba a postupně navyšuješ hlavní je se každý den nějak hýbat i kdyby to měly být hodinové procházky za měsíc uvidíš stoprocentně změnu, měla jsem stejný problém.
Ty vado diety jsou nesmysl prostě pokud nemám pohyb tak omezit stravu vetsi
výdej než příjem. Chce to silnou vůli. A 40 kg je nesmysl. Slečna bude asi fandit proAna
Prosímtě nedělej to
. 20kg z tvé váhy a ještě rychle, je šílenství. Zkončila bys na JIP a bojovala o život, kdybys zhubla na 40kg
. Nikdy se nesnaz hubnout rychle. Vždy jen pomalu a po málu.
@Laura kadlecová píše:
Dobrý večer jsem holka bude mi 14 let mám 60kg, 158cm chtěla bych hodně moc mít svojí vysněnou postavu 40kg abych se nemusela za svou postavu stidět, nechci nosit ani legíny protože mám silnější nohy a nelibí se mi to už držím dietu dost dlouho a nevidím změnu. Ráda bych chodila ráno či večer do fitka ale mám školu a neměla bych na to dost času chtěla bych alspoň do dvou měsícůch dát dolu alspoň 20kilo😞ješte mi nikdo neřekl že jsem při těle ale ja bych hodně moc chtěla nosit oblečení co se mi libí a z postavou jakou mám se mi nechce myslíte že to jde nějak rychleji shodit 20kilo??Příspěvek upraven 26.10.23 v 08:30
Co blbneš? Chtěla bys mít 40 kg? Víš jak bys vypadala? Je ti 14, jsi ještě dítě, tak neblbi s dietama. Co během dne jíš? Každý je jinak stavěný, to je jasný, ale na tvou výšku si myslím, že by byla fajn váha 50-52 kg. Jestli chceš hubnout, tak se nesnaž rychle, téměř vždy přijde jojo efekt a budeš to mít zpět i s bonusem.
Já chci také zhubnout, ale ono to zase tak rychle nejde. Snížila jsem příjem potravin na polovinu, vůbec nesladím a nejím sladké. A skoro dva měsíce nic, ani kilo dole. Teprve potom jsem najednou zhubla dvě kila a pak zase dvě kila. Musím ale již trvale přijímat jen takovéto množství potravin a vyvarovat se hlavně cukru a tuku. Díky tomu také docela ušetřím na potravinách. Jo, a také chodím každý den alespoň 5 tisíc kroků.
@Da12 píše:
Já chci také zhubnout, ale ono to zase tak rychle nejde. Snížila jsem příjem potravin na polovinu, vůbec nesladím a nejím sladké. A skoro dva měsíce nic, ani kilo dole. Teprve potom jsem najednou zhubla dvě kila a pak zase dvě kila. Musím ale již trvale přijímat jen takovéto množství potravin a vyvarovat se hlavně cukru a tuku. Díky tomu také docela ušetřím na potravinách. Jo, a také chodím každý den alespoň 5 tisíc kroků.
Pokud chceš krokama zhubnout, musíš dát tak minimálně 8-10 tisíc kroků vkuse a zapotit se. 5 tisíc kroků za celý den je žalostně málo.
Tak do fitka chodit nemusis staci doma podle videa na youtube, pokud si zacatecnik tak urcite par skupinovych lekci tam te nauci zaklad