Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dana V to tak nemusí být. Brala jsem antikoncepci 16 let, po vysazení jsem měla MS stále pravidelnou a po rozhodnutí, že chceme miminko, to vyšlo napoprvé. Je to individuální.
Každopádně HA je svinstvo, tom žádná.
@Mirinda27 Samozrejme, ze vsechno je indiviudalni
Mne treba po 12 letech brani ha zacala ms a vajecniky fungovat asi az po roce od vysazeni a ani tak to nebyla zadna slava, takze jsme si na miminko pockali asi 3 roky
ale pokud nekdy budu mit dceru, urcite ji poradim, at s ha pocka, nez se ji ms ustali
Jenom idiot gynekolog dnes muze nasadit HA 17lete divce kvuli pseudo srovnani MS. Neskutecné…
Vsak ji tu HA jeste nikdo nenapsal, spis hadam, ze si to tak rodice predstavuji. Ale antikoncepci, zda se, potrebovat bude ![]()
Devce to vubec neres, doktor to rodicum hlasit nebude.
@Pudloslava mužů se zeptat mimo téma? Mám pět měsíců prasklé koutky, nic volně prodejného mi nezabíralo, při kontrole na plicním to řešit nechtěli. Kam mám jít, obvodak, kožní, taky mě čeká zubař. Kdo z nich tohle řeší?
@Dana V píše:
@Mirinda27 Samozrejme, ze vsechno je indiviudalniMne treba po 12 letech brani ha zacala ms a vajecniky fungovat asi az po roce od vysazeni a ani tak to nebyla zadna slava, takze jsme si na miminko pockali asi 3 roky
ale pokud nekdy budu mit dceru, urcite ji poradim, at s ha pocka, nez se ji ms ustali
Třeba až budete mít dceru a než vyroste do věku, kdy bude řešit,,ochranu,, bude už na trhu něco lepšího a setrnejsiho než HA. Ta je fakt sr..a
.
Hodně štěstí při jejím početí ![]()
@vokishka píše:
@Pudloslava mužů se zeptat mimo téma? Mám pět měsíců prasklé koutky, nic volně prodejného mi nezabíralo, při kontrole na plicním to řešit nechtěli. Kam mám jít, obvodak, kožní, taky mě čeká zubař. Kdo z nich tohle řeší?
zubař asi ne, obvodak by ti mohl udelat nejakou laborku a kozar pripadne stery a doporucit nejakou mast. Zkus se nekde uchytit. Ale vetsinout se na nic neprijde a zahoji se to samo. Vitaminky zobej.
@Pudloslava dík. Pět měsíců mi připadá dost na to, aby se to uracilo samo zahojit.
@Martina_0001 píše:
Ahoj minulý týden jsem měla narozeniny a je mi 12 a za rok jdu ke gynekologovi a stala se mi taková divná věc. Když mi bylo 9-10 přesně nevim tak jsem o téma sex nic nevěděla a jednou jsem prostě jen tak z legrace jelikož jsem nevěděla co tim způsobim strčila jsem celý prst do té díry dole a bojim se že jsem si protrhla panenskou blánu a vim že se to někomu bude zdát že lžu ale bohužel je to pravda co mám dělat asi určitě jsem si protrhla panenskou blánu a až půjdu ke gynekologovi tak to pozná moji rodiče půjdou do vězení? Já nevim poraďtě prosím jenom kvůli toho že jsem byla tal blbá přece nemůžou jít rodiče sedět prosím poaďtě???![]()
@Martina_0001 píše:
Ahoj minulý týden jsem měla narozeniny a je mi 12 a za rok jdu ke gynekologovi a stala se mi taková divná věc. Když mi bylo 9-10 přesně nevim tak jsem o téma sex nic nevěděla a jednou jsem prostě jen tak z legrace jelikož jsem nevěděla co tim způsobim strčila jsem celý prst do té díry dole a bojim se že jsem si protrhla panenskou blánu a vim že se to někomu bude zdát že lžu ale bohužel je to pravda co mám dělat asi určitě jsem si protrhla panenskou blánu a až půjdu ke gynekologovi tak to pozná moji rodiče půjdou do vězení? Já nevim poraďtě prosím jenom kvůli toho že jsem byla tal blbá přece nemůžou jít rodiče sedět prosím poaďtě???![]()