Exekutor - zabavení dětských věcí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mag
12868
4.9.11 20:15
Crystal87 píše:
Anonymní píše:
ja hned jak prisel dopis exekutorovi volala,ze to splatim po mesicnich splatkach,ale mluvil se mnou nejaky pan,nepredstavil se,ze ho lidi jako ja nezajimaji a pokud nezaplatim prijdou se podivat ke me domu a vse mi zabavi.Na dokladech mame rodne cisla,bralo se to na uver.U toho exekutora Kubise je napsano ze je soudni exekutor,ale nevim nevim.Manzelovi neprodlouzili smlouvu v praci,je na UP a z me materske mohu splacet max tisicovku.Podala jsem i zadost na odklad exekuce,ale hned me volal ten pan se kterym jsem mluvila poprve s tim,ze ode mne nic prebirat nebudou ,ze prijdou ke me dom
to se mi zdá jako blbost manželov dluží plno lidí peníze a když to dal soudní cestou což dělá často tka mu kolikrát pak přes soud přišlo vyjádření že ten a ten zapklatí třeba po 500(jako by to nás vytrhlo když jsou to o dost větší peníze)ale prý jakmile je ochotná splácet byt jen pár korun tak na něj nemůžou :nevim:

No soud samozřejmě může určit splátky, ale téměř vždy je tam uvedeno, že pokud nezaplatí jednu splátku, je splatný celý dluh. A pak se může zase celý exekuovat.

Jinak soudní exekutoři jsou všichni exekutoři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
4.9.11 20:15
shadowgirll píše:
můj táta měl taky exekuci a domluvil se se známou na sepsání kupní smlouvy na veškeré vybavení v bytě za 60tis.např.s datumem asi rok zpět a když exekutor přišel táta mu tu smlouvu ukázal a exekutor měl smůlu :palec: :palec:

Jj, piš to tady veřejně, to by si za to taky mohl jít sednout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
4.9.11 20:16

Tak na to si vem právníka,protože takhle s tebou jednat nesmějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
4.9.11 20:18
shadowgirll píše:
můj táta měl taky exekuci a domluvil se se známou na sepsání kupní smlouvy na veškeré vybavení v bytě za 60tis.např.s datumem asi rok zpět a když exekutor přišel táta mu tu smlouvu ukázal a exekutor měl smůlu :palec: :palec:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
4.9.11 20:19
Anonymní píše:
a me rekl at nic neposilam,ze bud vse a nebo se se mmnou ani bavit nebudou

Všechno posílej písemně!! Per huba to nic neznamená. A posíláš měsíčně na ten dluh něco, nebo to necháváš vyhnít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
4.9.11 20:24

dokud to nebylo u toho exekutora platila jsem mesicne ,ted me nebyl schopen dat cislo uctu,pry pokud nemam na to zaplatit dluh cely nepotrebuju ho ani mit,bylo me receno.Ten dopis od exekutora me dosel je to tak cca 14 dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.11 20:24

dokud to nebylo u toho exekutora platila jsem mesicne ,ted me nebyl schopen dat cislo uctu,pry pokud nemam na to zaplatit dluh cely nepotrebuju ho ani mit,bylo me receno.Ten dopis od exekutora me dosel je to tak cca 14 dni

• Citovat
  • Upravit
10584
4.9.11 20:25

jsem prozrazena,holky ja se tak stydim
navic je to dluh brachy,pujcovala jsem si kdyz nemel korunky s tim,ze on to splacel a dopadlo to takhle :cry: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
4.9.11 21:54
Anonymní píše:

To je divné, v tom dopise přece musí být číslo účtu 8-o Můžu ti nějaký svůj dopis od exekutora klidně naskenovat :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
4.9.11 21:57

mno ja vim ,ze je to divne,ale neni tam cislo uctu 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
4.9.11 22:01
pipiinka píše:
mno ja vim ,ze je to divne,ale neni tam cislo uctu 8-o

No a co tam píšou? 8-o To jako píšou zaplaťte částku tu a tu a nenapíšou kam? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
4.9.11 23:59

Vis o tom zez radi falesny exekutor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
5.9.11 07:32
shadowgirll píše:

Skvělý! :pocitac:
A pak my, kterým někdo dluží peníze, dostaneme hovno! Brát a utrácet jo, ale mít za to taky zodpovědnost a vracet, to ne, co? A ještě se tím chlubit 8-o :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
5.9.11 14:25
shadowgirll píše:
strace píše:
shadowgirll píše:
Skvělý! :pocitac:
A pak my, kterým někdo dluží peníze, dostaneme hovno! Brát a utrácet jo, ale mít za to taky zodpovědnost a vracet, to ne, co? A ještě se tím chlubit 8-o :roll: :zed:
no jo no to je celej můj táta za to já nemůžu ,nadělat dluhy a pak je nepatit :pocitac: a nejen sobě nadělal dluhy ale i mě :pocitac:

Sice nevím, jak by ti mohl nadělat dluhy, ale to je vlastně úplně jedno. Z tvého předchozího příspěvku čiší frajeřina, jak tvůj táta skvěle vyjebal s exekutorem. A vzhledem k těm smajlíkům (palce nahoru) mi přijde, že s tímhle způsobem souhlasíš a že je to super, takhle to udělat. Je mi z toho smutno. Ne, smutno ne, zle je mi z toho :poblion:
A toho, komu tvůj táta dluží je mi líto, vím, jak se musí bezmocně cítit.
A tyhle lidi? Jsou v pohodě, trvalý pobyt na úřadě, radši se nikde trvale nezdržují, nic oficiálně nemají, exekutoří na ně nemůžou. Tak proč si třeba nevzít někde další půjčku, neplatit nájem, udělat pár podvodů apod. ne? Vždyť to ze mě nikdo nedostane. Fuj, už jsem zas tak rozčílená, že ani dál psát nebudu. Odnesla bys to zbytečně za všechnu tuhle verbež.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
5.9.11 14:26

Zakladatelko, omlouvám se za příspěvky mimo téma, dál už ti nebudu prasit diskuzi. Promiň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel