Zablokované stránky, jak na ně?

Doe_Jane
11.1.18 18:34

zablokované stránky jak na ně?

Holky, budu zítra připojená na wifi přes mobil ve škole, kde mají zablokovaný FB, Messenger atd. Loni jsem si stála nějakou aplikaci, která mě pak všude pustila, ale zaboha nemůžu najít která to byla. Nevíte někdo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35944
11.1.18 18:49

Tak se nepřipojuj přes WiFi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
11.1.18 18:53

@Doe_Jane Asi ví, proč tam tyhle věci jsou zablokované. Proč platit někomu zábavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30323
11.1.18 19:04

U nás se to bude blokovat přímo v síti a to neobjedeš. Max připojení přes data.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
11.1.18 19:06
@Doe_Jane píše:
Holky, budu zítra připojená na wifi přes mobil ve škole, kde mají zablokovaný FB, Messenger atd. Loni jsem si stála nějakou aplikaci, která mě pak všude pustila, ale zaboha nemůžu najít která to byla. Nevíte někdo?

Proč chodíš do školy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
11.1.18 19:07
@Aspera píše:
U nás se to bude blokovat přímo v síti a to neobjedeš. Max připojení přes data.

já jsem si to právě stáhla v říjnu a normálně to jelo, akorát jsem to pak hned odinstalovala a nepamatuju si co to bylo za aplikaci… data nemám

• Citovat
  • Upravit
Doe_Jane
11.1.18 19:07
@arada píše:
Proč chodíš do školy?

volební komise

• Citovat
  • Upravit
24002
11.1.18 19:12
@Doe_Jane píše:
volební komise

Aha a tam nevydržíš bez interntu? Budeš tam snad kvůli něčemu jinému, nebo se pletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
11.1.18 19:15
@arada píše:
Aha a tam nevydržíš bez interntu? Budeš tam snad kvůli něčemu jinému, nebo se pletu?

bude nuda, pochybuju že bude víc jak 50% volební účast… je nás tam 7, já mám pod sebou tak 150 lidí, z toho za ty dva dny přijde tak 75, tak co myslíš že tam mám dělat? :) samozřejmě radím všem, jděte k volbám! ať se nenudíme! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24995
11.1.18 19:32
@arada píše:
Aha a tam nevydržíš bez interntu? Budeš tam snad kvůli něčemu jinému, nebo se pletu?

volebni komise jsou nejhorsi, silena nuda, driv jsem to delala, ale uz mi to ani za ty prachy nestoji a to je to jen sezeni…
ja si normalne nosila cely notas :-D

s internetem nic neporadim, nam ve skole nastesi fb na wifi neblokuji, takze nic takovyho neotrebuji :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
11.1.18 19:36
@debra.morgan píše:
volebni komise jsou nejhorsi, silena nuda, driv jsem to delala, ale uz mi to ani za ty prachy nestoji a to je to jen sezeni…
ja si normalne nosila cely notas :-Ds internetem nic neporadim, nam ve skole nastesi fb na wifi neblokuji, takze nic takovyho neotrebuji :lol: :lol:

já musím, ale ani mi to nevadí, až na tu nudu! :) každý kdo někdy byl v komisi tak to chápe.. i když v říjnu to bylo super, docela vysoká účast ale i tak jsme byli na netu, hráli hry atd.

• Citovat
  • Upravit
6650
11.1.18 20:00

V detailech účtu je vždycky seznam vlastněných aplikací, stačí pohledat a najdete ten program.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
11.1.18 20:48
@arada píše:

A ty máš jako pocit, že tam dřou, jo? Bez mobilu bych tam pošla nudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30323
12.1.18 16:37

@radkka dneska je aspoň u nás docela frmol, asi se lidi rozhodli jít volit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
12.1.18 19:41
@Aspera píše:
@radkka dneska je aspoň u nás docela frmol, asi se lidi rozhodli jít volit.

My mame 40%

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová