Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petule030 nejsem si vědoma že bych něco napsala. Tam píšou i kterým je čtyřicet o rozvodech a tam. A hlavně kde se kdo s kým vyspal. když to řeknu slušně: Že měl někdo prujem a při nejlepším to snad ještě snědl. A že třeba uživatel Mpdroos (vymyšlené) je d*bil a podobně se tam lidé uráží. No jen se na něco podívej. Někdy to jsou vážné diskuze někdy bllbosti no.
@koncice nemusela jsi pochybit ty, ale někdo se stejnou IP adresou
@alenka84 už mo naskočil e-mail kde mám napsat. no napsala ale napsalo mi to zprávu v angličtině. a moc tomu nerozumím. český web anglický e-mail ![]()
@alenka84 no my tu mame s přítelem internet pro sebe jen. ale on tam nechodí nebo ta adresa je třeba pro jeden okruh? Nebo internet?
Je to jednoduché. Zablokovaná jsi podle IP adresy, takže jde o to, na stránky přijít s jinou IP adresou.
Stejný problém řeší Číňani, kteří nemůžou na Youtube nebo FB.
Programů na změnu IP je řada, fungují tak, že tvůj provoz „přeposílají ( routují )“ přes jiné servery.
Mě se velmi osvědčil Tor Browser - například některé aerolinky vám vůbec z Česka neprodají letenku, nebo dráž, než když se připojíte z jejich regionu.
Taky je to dobré pro případ, že chcete brouzdat po síti opravdu anonymně - těmto programům se také říká „anonymizery“.
@Otakar Z. a jak mám pokračovat? furt mě to ukazuje zablokování
@Otakar Z. sice se mohu podívat na příspěvky ale nelze vložit příspěvek ta stránka je ale vyčuraná. ![]()