Zablokované účty, maximální délka blokace?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.3.14 10:05
@j.a.n.i1 píše:
No, ono záleží jak to tam přesně je (a jestli ti říká pravdu) protože třeba pokud se jedná o nějaké dluhy na daních a možná i pokutách, tak ho mohou nechat zablokovaný, až do kompletního zaplacení…

No právě říkal že důvod je ten ze to jen prosetrujou a nic tam nenašli takže by mu to měli odblokovat, ale furt se nic neděje tak nevim, mozna by to chtělo jít se poradit s právníkem já tomu fakt nerozumim

• Citovat
  • Upravit
72725
3.3.14 10:08
@Anonymní píše:
No právě říkal že důvod je ten ze to jen prosetrujou a nic tam nenašli takže by mu to měli odblokovat, ale furt se nic neděje tak nevim, mozna by to chtělo jít se poradit s právníkem já tomu fakt nerozumim

proč mám pocit, že Tě vodí za nos? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
3.3.14 10:14
@Anonymní píše:
Ne nedomlouvali jsme se, mela mi tam přijít větší castka za prodej bytu, ale do ted to neprislo tak nevím jestli keca nebo co

Kam ti měla přijít větší částka za prodej bytu? Na jeho účet? Na ten zablokovaný?
A jak se znáte dlouho.Jak spolu dlouho bydlíte?
Nevím proč mám pocit, že tě klame a nebude to tak jak to na první pohled vypadá.
I v partnerství by měl být stav dvou lidí vyrovnaný-kdyby on neměl tebe-tak z čeho by žil? Divné, že? Tzn. o nějaký peníze mít musí, jen tě zneužívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.14 10:16
@martina.se píše:
proč mám pocit, že Tě vodí za nos? :think:

Taky si to občas myslim, ale co mám dělat když stejně si pořád jede svou a třeba mi neříká úplnou pravdu

• Citovat
  • Upravit
29350
3.3.14 10:17
@Anonymní píše:
Taky si to občas myslim, ale co mám dělat když stejně si pořád jede svou a třeba mi neříká úplnou pravdu
:zed: :zed: :zed: takže ti lže a ty čekáš na zázrak nebo co? Děsně mi připomínáš jednu kočenu tady, co měla podobného borce… a taky asi doteď čeká na zázrak…
Jako souhlasím s tím, že každá zkušenost něco stojí, ale někdy se mi ta cena zdá až nepřiměřeně vysoká… ale každý svého štěstí strůjcem…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.3.14 10:18
@Anonymní píše:
Taky si to občas myslim, ale co mám dělat když stejně si pořád jede svou a třeba mi neříká úplnou pravdu

neživit ho - ať se postará sám. A předtím mu dát podepsat papír, kde bude jasně dané, kolik a dokdy Ti má vrátit. Jinak ty prachy už nikdy neuvidíš. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.14 10:18
@lasička1 píše:
Kam ti měla přijít větší částka za prodej bytu? Na jeho účet? Na ten zablokovaný?
A jak se znáte dlouho.Jak spolu dlouho bydlíte?
Nevím proč mám pocit, že tě klame a nebude to tak jak to na první pohled vypadá.
I v partnerství by měl být stav dvou lidí vyrovnaný-kdyby on neměl tebe-tak z čeho by žil? Divné, že? Tzn. o nějaký peníze mít musí, jen tě zneužívá.

Na Můj účet to melo přijít když on je má zablokovane

• Citovat
  • Upravit
65400
3.3.14 10:22

@Regina Hero myslím ze je to ta samá kočenda :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
3.3.14 10:24

Příspěvek upraven 10.09.14 v 21:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35848
3.3.14 10:24

Ale dyt ti penize vratil, ne? Nebo tys mu je zase pujcila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.14 10:26

Bydlíme spolu da se říct od zari, uz mi vrátil jednou to co mi dluzil dřív tak jsem mu vic věřila a zivim ho dal

• Citovat
  • Upravit
karfice
3.3.14 10:30
@Anonymní píše:
Bydlíme spolu da se říct od zari, uz mi vrátil jednou to co mi dluzil dřív tak jsem mu vic věřila a zivim ho dal

Ty živíš chlapa už půl roku? Tak pokud jsi sama, dobré, ale jestli máš děti nebo dítě…???

• Citovat
  • Upravit
35848
3.3.14 10:31

Promin, la emuzes ten anonym klidne zrusit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
3.3.14 10:33
@pikola píše:
Promin, la emuzes ten anonym klidne zrusit :mrgreen: