Zvolte Porodnici roku 2025 a vyhrajte skvělé ceny

12.5.25 14:06

Zvolte Porodnici roku 2025 a vyhrajte skvělé ceny

.

Cíl hry:

Hledáme porodnici roku, porodnici, kde jsou maminky maximálně spokojené. Porodnici, která maminkám vychází maximálně vstříc. Zároveň střádáme vaše zkušenosti pro všechny budoucí rodičky, abychom jim usnadnily volbu místa porodu.

Důležité odkazy:

Otázky a odpovědi:.

• Jak vyhrát některou z hlavních cen? Přidejte v roce 2025 recenzi ke své porodnici
  • Jak najdu svou porodnici? Porodnici můžete vyhledat v Porodnicích eMimina.
  • Může recenzi vložit kdokoliv? Nemůže. Recenzi mohou vkládat pouze maminky, které rodily v roce 2019 až 2025.
  • Stačí recenzi odbýt, např. jedním slovem, abych se mohla zúčastnit? Nestačí. Pro platnou účast je potřeba, aby recenzi schválil admin webu. Ten bude neúplné a nedbalé recenze zamítat. Pokud ale admin vaši recenzi odmítne, můžete ji vložit znovu, lépe..
  • Kde najdu pravidla? Jak hrát najdete v odkazu

Pro dotazy ke hře využijte tuto diskuzi :mavam:

Těšíme se na vaše recenze.
Viktorie :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31292
12.5.25 19:48

Rodila jsem pred 13 lety, tak to uz asi bude recenze mimo mísu :lol: ale rada si počtu, jake nej porodnice se umístí v zebricku nejlepších :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.25 21:40

Zdravím jsem v 1 měsíci těhotenství tak by mě zajímalo jaký porod bych si měla zvolit jestli do vody nebo klasicky v leže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20891
13.5.25 19:25

@Ivanka0202
Dobrý den,

doporučím Vám spíše pro svůj dotaz zvolit Diskusní fórum, případně odbornou poradnu. Užitečné informace – nejen o porodu, nabízí také náš průvodce Vše o porodu: Srozumitelný průvodce od A do Z.

Se srdečným pozdravem,
Klári :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
23.7.25 12:49

Hraji od prvního dne a zatím štěstí nemám, ale nevzdávám se. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
25.7.25 11:42

Hraji od prvního dne a často, dlouhé hodiny, vím, že tím je větší pravděpodobnost, že vyhraji, ale zatím se nedaří, tak si říkám, jestli není potřeba dát novou recenzi na porodnici, ale mám za to, že ne, že stačilo jednou a tím se můžu zúčasnit soutěží. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová