Záchrana vztahu a má to smysl?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2270
23.5.26 16:51
@Hanča1234 píše: Více

Mně to divné nepřipadá. Píše, že teď toho moc nepoklidí, protože má prasklé vazy v koleni a potácí se o berlích. Navíc v kuchyni se pohybuje i on, takže žádný „její“ bordel.

Příspěvek upraven 23.05.26 v 16:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2027
23.5.26 16:51

@Zvedava1 a kde píšu že nemá on vařit nebo uklízet? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2027
23.5.26 16:52

@syslomil já, teda pochopila její příspěvek tak že ten bordel trvá doma dlouho. Vlastně pořád. Ne, že je to následek jejího momentálniho stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16371
23.5.26 16:53
@arinecka píše: Více

Tak záleží, jakýma očima to vidí zakladatelka…
Jestli jako ten relax a pohodu nebo spíš starost a smutek.
Já nejsem zrovna nějakou velkou zastánkyní SP.
Ale jo, je pravda, že si to mnozí tatínkové kolikrát rozmyslí, když zváží plusy a mínusy… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2270
23.5.26 16:58
@Hanča1234 píše: Více
„Poslední dobou tu byl velký bordel. Ale dělali jsme rekonstrukci, a do toho ja mela nohu v orteze a o berlich. Tudíž jsem neudělala vlastně nic. S úklidem po rekonstrukci mi pomáhala známá s věcmi co bych jeste uplne nezvládla udelat.“ Já to chápu jako bordel v nedávné době, při rekonstrukci a navíc s berlemi, ne trvalý stav trvající roky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2027
23.5.26 17:01

@syslomil já čerpám z tohoto. Z důvodu ze nic nedělám, nestaram se údajně o deti, nevařím a tak. Ano bordelář jsem a neumím v tom udelat nejaky systém. Ale uklizela jsem asi ne dostatečně a vařím jidla vetsinou na 2 az 3 dny.

Tady vážně nevidím že by to bylo jen z důvodu úrazu. Je to úvodní příspěvek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.26 17:12

Dřív býval normální bordel v provozu s dětmi. Ale poslední dobou to bylo vážně hrozně. Nejdřív jsem zacala chodit do prace což jsem času moc taky nemela a kdyz jsem si zvykla přišli ty vazy v koleni. Ale do ty doby byl uplne jiný… jako možná jsem naivní ale babu za tim nevidím. Když se mu nějaká jen líbila tak se choval jinak. Krizi uz jsme měli párkrát ale ted mluví uplne jinak jako by někdo jiný mluvil za nej. A vlastně začal strašně hnusně a po několika konverzacich to snižuje a ubírá na intenzitě. Furt je odměněřený a chce cas údajně ale najednou se chce dohodnout. Najednou mi chce pomáhat. Když předtím mi chtěl jen ublížit.
A jo asi jsem blbá ze bych to chtela zachraňovat ale uz jsem toho obetovala pro vztah a rodinu dost ze sebe a nepřijde mi to fér ani vůči holkam. Vyrůstala jsem v neúplný rodině a nic moc.

• Citovat
  • Upravit
34098
23.5.26 17:18
@Černá Madonna píše: Více

Já taky nejsem nějak zvláštˇpro SP, ale kvůli dětem. Protože když tady kolikrát čtu co se děje, tak je to mazec. Ale když by byl otec ok, a normálně fungoval, domluva byla v pohodě, tak proč ne. Děti si zvyknou, když se rodiče nehádaj, a vše probíhá v klidu.
Ale hodně chlapů vyhrožuje střídvkou, a když si uvědomí co by to obnášelo, tak cukne. A nebo to ani nechce a jen drží ženu v šachu, protože ví že to nebude chtít.
A hodně matek toho má plný brejle, a taky uvítá pár dní v klidu jen pro sebe. Děti nemá sama se sebou, tak atˇotcové jen neplácaj do větru a taky se staraj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2027
23.5.26 17:18
@Anonymní píše: Více

Jestli ti nepomáhá, s dětmi si nehraje a je na tebe hnusný… tak proč s ním chceš být? Udržet rodinu v nefunkčním módu přeci není ani pro ty děti nic moc. ​Nemusí mít hned jinou. Může se mu nějaká líbit, může s někým být jen v kontaktu třeba na chatu, a proto se chová, jak se chová. A co se týká matky. To jak se chová je jen jeho zodpovědnost a nedá se to svádět na jeho matku. Je svéprávný a plnoletý. On musí vědět jak se má chovat ke své ženě. ​Každopádně, jestli je takový, jak říkáš, tak to asi není dobrý vzor pro dcery a žádná škoda tedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2027
23.5.26 17:20

@arinecka souhlasím, ať se oba starají společně ač každý zvlášť. Ženské to taky prospěje, mít chvilku pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34098
23.5.26 17:20

Tak ale přece se neudeš nažit o záchrau tak, že budeš skákat jak on píská. Zkus mu říct ty, že toho máš plný zuby a chceš čas, schválně co ti řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3462
23.5.26 17:29

Ja nejak nechápu co chceš zachraňovat? Dle manžela jsi lina, neuklizis, nestaráš se o deti. Ok tvoje pravda je jiná… ale jako promiň, abych se snažila opravovat vztah s člověkem, ktery me vidí takhle, at uz je pravda jakakoliv, by me teda dost vadilo. Chápu, ze změna bydleni, péče apod je na prd. Ale ver, ze cim driv to uděláš tim to bude lepší. Určitě sojud budou deti menší bude to snazší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12661
23.5.26 17:55

Ma jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.26 18:10

Nefunkční je to az ted poslední dobu. Do ted jsme se ani nehadali. Nejak vymena tam byla ale nic hrozného. Asi 2× abych nekecala. Byl mi vždycky oporou. Mohla jsem mu rict všechno on mě taky. Byli veci co mi vadi ale nikde to neni perfektní ale nikdy takové ze bych pochybovala o tom ze to nemá smysl az ted… takového jsem ho nikdy nepoznala. Přišlo mi ze to byl někdo jiný v tu chvíli. A ted jsme o to jestli má nejaky vypadek pac se toho na nej valí hodně nebo prostě ukázal jaký je az po takové době

• Citovat
  • Upravit
34098
23.5.26 18:17

Má jinou, to je jasný, boužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie