Zadlužený druh

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7571
26.7.15 13:41

@Petramatka se třemi děcky na krku? No nevím, podle mě budou potřebovat každou tisícovku a když si musí brát půjčku 80litrů na reko garáže, tak asi příjmy taky nebude mít bůhvíjaké… :think: Rezervy žádné taky nemají. Zadlužení je sice malé, ale stejně je to celé divné…pokud mu garáž neslouží třeba k výdělku.

ps: spíš mě překvapuje, že si někdo s podprůměrnými příjmy pořídí třetí dítě, ale to je fuk(to není otázka diskuze a vůbec moje věc)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
26.7.15 17:31
@Chytrak píše:
@Petramatka se třemi děcky na krku? No nevím, podle mě budou potřebovat každou tisícovku a když si musí brát půjčku 80litrů na reko garáže, tak asi příjmy taky nebude mít bůhvíjaké… :think: Rezervy žádné taky nemají. Zadlužení je sice malé, ale stejně je to celé divné…pokud mu garáž neslouží třeba k výdělku.ps: spíš mě překvapuje, že si někdo s podprůměrnými příjmy pořídí třetí dítě, ale to je fuk(to není otázka diskuze a vůbec moje věc)

Tak pokud by na tom byli tak špatně, že nemají pomalu na živobytí, tak si nebude půjčovat na rekonstrukci garáže, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí