Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anik píše: Více
Pracuju v jednom menším obchůdku/obchodním zastoupení firmy poblíž knihovny. Co jsem z toho pochopil, tak v té knihovně chtěl jen chvilku u PC aby si vytiskl kopii dokladů co měl na mailu. To jsem mu tady udělal. Jestli šlo v té knihovně jenom o tohle, tak mu mohli přece pomoct. Stálo by je to 1 A4 papíru a 2 minuty práce. Nepůsobil nijak nepříjěmně, jednal opravdu slušně a v pohodě. Kdybych v té knihovně pracoval já a mám tam vedle několik veřejně přístupných PC, tak ho tam chvilku nechám. Dát mu 15/20min aby se posadil k PC a napsal třeba rodině. Nebo si zjistil mobil. I kdyby to bylo všechno výmysl, tak bude jen 15 minut sedět u počítače, občanku má prá na mailu. Tak ji jako první dohledá a přinesevytištěnou kopii abych si ho zapsal. Pokud to potřebuju někam evidovat to použití PC.
Já asi úplně nechápu o jaký podvod tady jde
peníze přece přímo nechtěl…
@rmot píše: Více
Vstup do EU byla akce ČSSD, současná vláda s tím bordelem nemá jednak nic společného, druhak s tím nic neudělá.
Typické. Po hlavním nádraží v Praze chodí nějaký s pojízdným kufrem, celkem slušně oblečený a anglicky žebrá o peníze, že nutně potřebuje na cestu domů do Budapešti. Po mně chtěl rovnou 600 korun. Asi nějaká nová finta.
Nevím jak ve vaší knihovně, ale v naší se bez průkazky do PC nedostane. Na veřejné PC s dokladem totožnosti. A věř, že k tomu máme důvody. Jak jsem psala, pohádek tu slyšíme mraky /Brno/ každou chvilku. Takže ne, u nás by taky nepochodil.
@Anik píše: Více
Ono je to také přejde, až jim tam párkrát přijde kriminálka, že z jejich PC se cosi dělo ![]()
@ritterqa píše: Více
Tak reálně jak jinak by se mu dalo pomoct, pokud neměl nic? Osobně ho zakl. asi nezaveze a jinak než vlakem/busem apod. a pokud nezná telefon na někoho, tak má taky smůlu - na policii zřejmě jít nechtěl. Takže nepřímo si takhle o peníze může říct…..
@Zumpa píše: Více
Myslím že víš, že mám na myslí to, že Rakušan podepsal bilaterální smlouvu s Německem o hranicích a prosadil inkluzi Česka do EU paktu o migraci. Díky tomu se můžeme v budoucnu těšit na podobná obohacení, jako má západní evropa a nám se to zatím vcelku úspěšně vyhýbalo.
@izabe píše: Více
Jestli byl opravdu okraden a nešel to nahlásit na policii, tak je blb. S jeho OP si teď někdo může brát půjčky a pokud to nemá nahlášené jako odcizené, tak smol pachol, bude muset splácet.
@Fee-bee píše: Více
No právě, proto si říkám, že prostě kecal. Protože jít na policii prostě mohl a řešit to.
@Da12 píše: VíceŽádná novinka. Tohle jede už jak dlouho. Spíš je už zastaralý trik.
Koupila sem takhle lístek na vlak (přímo na nádraží) už dvakrát.
Vrácení peněz jsem nechtěla.
Já totiž vracím (nebo „posílám dál“)- synovi koupí lístku takhle pomohl někdo neznámý před deseti lety.
Je lidičky, zrovna jsem si vzpomněl, že jsem viděl krásný baráček, ale schází mi čtyři mega. Nevíte o nějaké pilotce s pokladem, která už má peníze u právníka a jen mi je odešle za poplatek právníkovi?
@Vodnář-u-Topolu chyba. Jsem americký generál ve výslužbě, zajištěný, osamělý, a hledající lásku nějaké milé ženy.