Záhadné dítě na fotkách z dětství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
510
25.3.15 15:58

Tak a dost, já chci rozuzlení! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
25.3.15 16:00

@lebi Třeba si tu z nás zase někdo vystřelil, tady na emiminu je to celkem běžná praxe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
25.3.15 16:58

Opravdu je zajímavé, že se zakladatelka neozvala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
25.3.15 17:27

POdle mě, kdyby to mělo nějaké zajímavé rozuzlení, tak by se určitě ozvala, ale asi to bude tak, jak tu někdo psal, že to je zakladatelka sama, nebo někdo „obyčejný“, koho prostě nepoznala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
25.3.15 17:29
@eva valoi píše:
@lebi Třeba si tu z nás zase někdo vystřelil, tady na emiminu je to celkem běžná praxe.

Zase kdyby si chtěla vystřelit, tak by podle mě měla připravený nějaký zajívamý konec, a ne že bude dělat mrtvého brouka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
25.3.15 18:14

@Klementyna Právě že toto je dobrá sranda, jestli sleduje, jak všechny čekají na informaci, která je pro každou z nás naprosto bezvýznamná. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
25.3.15 19:08

@eva valoi Jo, to je taky možnost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
25.3.15 19:13
@mojmira píše:
Opravdu je zajímavé, že se zakladatelka neozvala

Mně na tom nic zajímavého nepřijde, však nám do toho v podstatě nic není ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
25.3.15 19:29

@KPKristy Přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
25.3.15 19:46
@KPKristy píše:
Mně na tom nic zajímavého nepřijde, však nám do toho v podstatě nic není ;)

takže zbytečná diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
25.3.15 20:41
@mojmira píše:
takže zbytečná diskuze

Nemyslím si. Zakladatelka je sice sama zvědavá, kdo je na té fotce, ale spíš chtěla vědět, jestli a jak se maminky zeptat. To jí holky poradily a tím to klidně může skončit. Spekulace vznikaly průběžně ze strany dalších diskutujících, ale to přece neznamená, že zakladatelka to tu musí hned veřejně psát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
25.3.15 21:28

@KPKristy Jenže zakladatelka sama slíbila, že rozuzlení napíše. Nevím, na které je to stránce, ale doslova tam píše, že na nás myslí, že se zeptá „v pátek“,až přijede mamka na kafe, že se nechce ptát po telefonu, kdyby to byla ta horší možnost.
Jako chápu, že jsme na internetu, ale já jsem taky zvědavá, když už nás do toho tak vtáhla :) Pokud se to nedozvím, neumřu, to jako ne, ale taky se přikláním k tomu, že by měla napsat rozuzlení, když už nás do toho tak vtáhla a „dušovala se“,že to není nikdo, koho zná.

Taky se začínám přilánět k variantě, že jde o nějaké obyčejné vysvětlení, někoho prostě nepoznala, ne o nějakou záhadu..Těžko by ji ta horší možnost položila tak, že by nebyla schopná sem napsat, protože ji samotnou ty horší možnosti v prvopočátku napadaly..Je ještě možné(ale podle mě málo pravděpodobné),že je zakladatelka momentálně pryč(třeba na dovolené),nebo bez internetu, nebo má pokažený PC nebo nemocné děti a nemá čas, tak sem právě teď napsat nemůže..Ale nemyslím si.

Kdyby neslíbila, že záhadu rozuzlí, tak bych s Tebou souhlasila. Ale chápu, že na to Ty, které diskuzi sledovaly od začátku a radily, jak se mamky zeptat, netrpělivě čekají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
25.3.15 21:32

@Jana206, no dobře, slíbila. Napsala to, vím, diskusi čtu od začátku, ale tak je přece jedno, jestli v pátek nebo jindy.
Já jsem přece taky zvědavá, ale přijde mi hloupý a takový docela drzý psát „kdy už“, „kde je“ a podobně, nevím :nevim:

Aspoň mají holky prostor pro fantazii :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
25.3.15 21:44

@KPKristy Hloupé,drzé psát a ptát se :nevim: Jsme na internetu, takže bych to brala vše s nadsázkou..Taky mě to hrozně zajímá, ale do toho příběhu, ze kterého až mrazí, se zase tak neponořuju..Vyjímečně se přikláním na stranu těch zvědavých bab, které plevelí diskuzi :) Slíbila, že to rozuzlí, že napíše, co nejdřív, jak k ní mamka minulý pátek přijede na kafe.

Taky jsem smířená s tím, že už se pravdu nedozvím, diskuzi budu sledovat, ale nemíním ztrácet svůj čas dedukcemi, úvahami a fantazírováním..Ale škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
26.3.15 06:21

Ted me tak treba napadlo… nemuze to byt ona sama jenz se nepoznala a jeji bio otec ktery treba brzy na to zemrel a maminka ji to nikdy nerekla a tenhle „zarlivy“ otec jak pise je jeji nevlastni a ted se dozvedela pravdu a obe to polozilo?? Hm??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová