Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dnes si lze nechat zatavit popel nebožtíka do skla a mít doma takové skleněné např. srdce.
@4family píše:
Dnes si lze nechat zatavit popel nebožtíka do skla a mít doma takové skleněné např. srdce.
Jo jo, nebo ti z toho popela udělaj nějakej diamant či co
Prostě šutr do prstenu ![]()
Když zemřela táty maminka, pohřební služba dovezla rakev, ta byla vystavená od rána doma… všichni se s ní chodili loučit. Dokonce babičky sestra ze slovenska (oni to tam berou jinak, osobněji.. nebo jak bych to řekla) tak naříkala a mrtvou babičku i hladila
Pak se rakev zavřela, naložila na auto a vezla se na hřbitov. Byl to můj první pohřeb, nijak mě to nepoznamenalo ale mrtvého už vidět nemusím teda.
A urna doma mi fakt nevadí. Já chodím i „holky“ do skříně zdravit ![]()
Zakladatelko, já jsem tak napjatá…
já jsem napnutá, jak to dopadne se zakladatelkou a tady se jen plácá ohledně uren a fotek ![]()
@eva valoi píše:
No, asi se to nedozvíte, zdá se.
Jo a nebo to bude nějaká prkotina… ![]()
Opravdu zatavují popel do skla viz: Památeční sklo http://www.pohrebni-urny.cz/pamatecni-sklo/
@Anonymní píše:
Abyste si nemyslely, že ji na vás kašlumamka byla nemocná, tak jsme se nakonec neviděly, když jsem s prckem ustala zimu bez nemoci, nehodlala jsem si něco přitáhnout v březnu
ale zítra by měla přijet na kafe, tak to snad už rozuzlím.
Jak chutnalo kafe??
A co ses dověděla???
![]()
Uf, tak jsem přečetla celou diskuzi, a teď netrpělivě čekám na výsledek! ![]()
Mám dojem, že se nedočkáme. Kdyby zakladatelka chtěla, tak by to už dávno napsalala.
Myslím, že to dopadne tak, že se zakladatelka od mamky dozví, kdo to je, nějaké naprosto zřejmé vysvětlení, ale stejně na něm něco nebude sedět. A bude tam, kde byla na začátku, jen s tím, že tentokrát bude vědět, že před ní máma něco tají.