Mám strach, že je mi občas nevěrný

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.8.12 23:07

Tady zakladatelka. Oživuji diskusi, nedá mi to spát a já se snažím pídit. Zatím jsem naštěstí nic nezjistila, ale mám nové důvody si myslet, že je tu vztah, ach jo :,( :cert:
Jediné, co mě drží nad vodou je to, že si manžel se sousedkou stále vykají, i když se potkají beze mne. Jednou jsem to zaslechla. Ale..
Když se narodilo naše první dítě, sousedka se nadšeně zajímala, s dítětem komunikovala, povídala si se mnou a podobně. Teď u druhého dítka se nám spíše vyhýbá, už se mnou nemluví. Vypadá, že už mě nemusí.
Občas ji přistihnu, že nás s manželem a dětmi pozoruje z balkonu.
Když nás potkala na procházce, jela kolem na kole a velmi smutně nás zdravila (napadlo mě, že to s ní manžel mohl ukončit a tím pádem mohla být smutná). I manžel po tomto setkání nějakou chvíli vůbec nemluvil a doma se na mě „utrhnul“ kvůli blbosti, což jindy nedělá.
Dnes jsme se vrátili z dovolené, tak manžel šel několikrát do auta, náhodou nechal otevřené domovní dveře, tak jsem zjistila, že sousedka hned vyběhla ven, ale zůstala někde dole v domě (možná si jen šla do sklepa a jsem paranoidní), tak jsem číhala jako pitomec.
Tak a co si o tom myslíte teď? Já už fakt nevím, když jsme teď byli na dovolené, byla jsem v pohodě, jen co jsme se dnes vrátili, sedl na mě tíživý pocit a dokonce jsem ho sledovala tajně z okna.
Proč se na to prostě nemůžu vykašlat a být v pohodě?? :(

• Citovat
  • Upravit
17909
19.8.12 23:20

Tak asi nějaký důvod máš, pokud chceš mít jistotu a na rovinu on nic neřekne, do mobilu a mailu nakoukni :nevim: (taky jsem to nedávno udělala, poprvé :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
20.8.12 00:37

Já jsem veliká žárlivka, dedukuju nemožné z ničeho, takže ti rozumím ;) Ale i já vím, že se sejdou někdy věci, které spolu nesouvisí. Rozvedla se společná kamarádka, je to typ ženské, která je hodně zásadová, s manželem se rozvedla férově, i když jí dost trápil. Její nejlepší (a také naše) kamarádka na ní žárlí, nechce, aby jí její manžel jakkoliv pomáhal, je pravda, že on je do pomáhání dost hrr. A manžel si z toho dělal legraci, jestli na něj v souvislosti s kamarádkou taky žárlím a já jsem o tom najednou začala přemýšlet. Je to blbost, ale teď jsme byli všichni na společné dovolené a tam se sešlo tolik zvláštních drobností, že bych tomu, být kamarádka jiné nátury, i věřila. Ale ona se vždy snaží dělat všechno správně, tak jsem přesvědčená, že to byla jen shoda náhod a neupozornit mě na to manžel, tak bych si toho vůbec nevšimla ;) Navíc manžel je teď domů dlouhodobě jezdí dřív než jindy, chová se ukázkově, takže je to opravdu nepravděpodobné. I si myslím, že jí její ex sleduje, takže bych byla první, komu by to s gustem nahlásil.
Jen jsem chtěla napsat, že jen z pohledů a odmlk nic nevydedukuješ, fakt se to mohlo jen náhodou sejít. Asi bych jí zkusila potkat schválně a třeba se jí nacpat nebo jí pozvat na návštěvu. Pak máš prostor víc pozorovat, třeba básnit, jaký je manžel skvělý otec, jak na to bude reagovat. Ale je možné, že uvidíš i to, co v její tváři není, pokud jseš proti ní zaujatá ;)

Já zrovna teď přemýšlím nad tím, co mi řekl manžel. Kamarád si stěžoval, že si chtěl dát točenou zmrzlinu a že tam měli nějaký strojek jak na modelínu, do toho dali něco a vymáčkli jednu porci, že prý je to nějaký hnusný polotovar. Když jsme byli sami, tak se manžel smál, jak je hloupý, že to je patrona, což je pochopitelně hygieničtější, nehrozí, že by to bylo ve zmrzlinovači pár dní a člověk si může vybrat z více příchutí, že prý je to teď rozšířené na koupalištích, že to můžou mít u stánků a nemusí obstarávat zmrzlinovač. Celkem zvláštní, když my nebyli na koupališti dobře 5 let :think: Když jsem se ho na to zeptala, tak se jen pousmál a řekl, že si myslí, že to tak je. Na jednu stranu se chová naprosto vzorně a nevěru odsuzuje, na druhou stranu se dozvím toto. Naštěstí jsem teď tolik unavená, že nezvládám to nějak řešit a jen doufám, že se mi nesebere a nezmizí za nějakou křehotinkou ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
20.8.12 00:42

Podle mě to moc řešíš, kdybych si měla myslet o každém, kdo mě pozoruje, že je mi s ním manžel nevěrný, tak by musel vyzkoušet polovinu vesnice 8) že mě někdo smutně pozdraví? Třeba ji jenom bolela hlava, došly peníze, rozbila oblíbený hrnek, co já vím…jinak je manžel fajn? stará se o vás? tráví s vámi čas? povídá si s tebou? spí s tebou? jestli jo, tak to neřeš. Rada na závěr: najdi si nějaký koníček, ať se zabavíš a přijdeš na jiné myšlenky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.12 07:29

Zakladatelko nech to být, je to nesmysl a sama sebe tím ničíš… moje psycholožka mi řekla, že člověk vidí a slyší to co vidět a slyšet chce a každý člověk uvidí a uslyší něco jiného i když jde o stejnou věc.. patřím k lidem které rozhodí každá odchylka od normálu, a jakmile se tohle stane, tak začnu pochybovat a hledat v tom něco hlubšího a přitom v tom nic není… takže já si určitě myslím, že je to jen ve tvé hlavě

• Citovat
  • Upravit
20.8.12 07:42

Zakladatelko, mala by si si precitat diskusiu z pohladu mileniek… mas to proste brat ako konicka, miesto rotopedu si chlap plati milenku a este ho to mozno vyjde aj lacnejsie :mrgreen:

Pozri, pokial chces vidiet nieco podozrive, tak to uvidis aj ked sa len pozdravia, lebo - bolo to smutne, bolo to zamyslene, usmiali sa na seba… no skoro vyznamne… Pamatam sa ked bola zamilovana kamoska do kolegu (u seba to clovek nevidi) ako si kazde jeho pozdravenie, kazde prihovorenie vykladala sposobom ze jej dava nadej, ze ju bali. No a on pritom len robil cukrbliky na kazdu zensku s ktorou sa bavil, mladu, staru, zadanu, tehotnu… mozno si to chlapec ani neuvedomoval, ze ma taky „vyznamny“ pohlad. Tiez mi zamotal hlavu :mrgreen: ale mne z dovodu ze ho miluje ta kamoska a on sa culi na mna a to predsa nie je koser :oops:

Podla mna sa musis rozhodnut ci manzelovi veris, alebo nie. Je mozne ze ho susedka bali a on s tym bojuje a je stale verny, a chce byt verny, ale chce to pred Tebou utajit a vysporiadat sa s tym sam. A preto je divny :nevim: Je mozne ze ju poslal tam kde slnko nesvieti, a ona sa nechce vzdat :nevim: No a je mozne ze si robia z Teba srandu a on chodi za nou… Ale to musis poznat Ty, ci je po stretnuti s nou otraveny alebo vysmiaty alebo ju ma na haku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
20.8.12 07:55

Nedá mi to a taky se zapojím… Dejme tomu (čistě teoreticky) že by jsi opravdu odhalila nevěru. Co pak? Když už o tom víš a máš „jistotu“ musíš na to nějak zareagovat, tak nám velí hrdost. Takže se rozvedeš a chlapa odstěhuješ? To by jsi chtěla? Nebo to skousneš a ukážeš mu že jsi schopná to tolerovat? Aby si pak myslel že mu to příště projde zase? Já mám taky pochybnosti, ale NECHCI vědět jak to je. Protože kdyby se potvrdily, musela bych to řešit a to nechci. Přítel se o nás stará, máme se rádi a finančně nám pomáhá. Tak proč hledat problémy? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
20.8.12 08:30

Zakladatelko, tohle mi přijde trošku přehnané. Se sousedkou si vyká i v „soukromí“ - to neukazuje na vztah. To, že nemluví o tvém druhém dítěti neznamená, že má poměr s manželem. Třeba chtěla také dítě, nejde jí to, tak je smutná, že ty máš a ona ne. Nebo jí to prostě jen nezajímá…Smutná může být z čehokoliv a né jen z rozchodu s tvým mužem. Řekla bych, že hledáš problém tam, kde není…
A pokud by byl…
Co máš v plánu dělat? Sbalit manželovi kufry? Udělat mu scénu? Hele, jestli nemáš jistotu, jestli s k tobě chová hezky, tak nevymýšlej problém tam, kde není. Abys ho svou podezíravostí nedohnala k opravdové nevěře ;) (mluvím z vlastní zkušenosti…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnT
20.8.12 08:43

Každý to má jinak, ale já tedy přednost nevědomosti fakt nedávám.

Já si myslím, že nejlepší pro tvůj klid, je dobré si projít mobil a mail, pokud tam nic nenajdeš tak se můžeš trochu víc zklidnit. Tady je problém polohy, oni nepotřebují mobil a mail, ale zase je to tvoje výhoda, asi by neměli kde jinde se sejít atd. Takže asi není třeba se tak strachovat, protože by jsi na to přišla snadněji.

Já ti doporučím, trochu změnit svůj vlastní stereotyp, stačí trochu, ale tím vyvedeš manžela z rovnováhy. Návštěva o polední pauze (na oběd, nebo do parku se studeným jídlem a dětmi), vyzvednutí po práci atd. Ano s dětmi je to složité, chápu, ale věřím to ženská zvládne, já ne, nestihl bych to na čas :)

• Citovat
  • Upravit
16666
20.8.12 08:44

Proc se na to nemuzes vykaslat a byz v pohode???
Prostoze uz jsi v tom az po usi!!! :? jako ja te uplne chapu, taky za vsim vidim naprosto nepochopitelne veci, ale zase na druhou stranu uz se mi nekolikrat vyplatila ta intuice, o ktere se tu taky psalo!!! A pokud tebe tohle ne a ne opustit, zacala bych to opravdu nejak resit. protoze takhle znicis nejprve sebe, potom manzela, deti i cele manzelstvi! Promluv si s nim o tom, nebo s ni, uvidis podle reakce… Zajdi si nekam k psychologovi, ktery ti pomuze s temito pocity pracovat. Ale uvedom si, nez uhodis na nektere z nich -manzela nebo sousedku- jestli to opravdu chces vedet a jestli jsi na pravdu skutecne pripravena. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yellow submarine
20.8.12 09:10

Holky, tak trošku z druhé strany:
Mám úžasného švagra (manžel manželovy sestry), je o pár let starší než já, ale hodně si rozumíme. Když jsou u nás na návštěvě, vždycky vezmeme děti a jdeme se spolu projí a pokecat. Když přijedeme k nim, zdraví mě „nazdar, švagrová moje krásná“. Asipřed rokem, jsme u nich byli s manželem na víkend (ještě jsme neměli mimčo). Švagrová šla večer na dámskou jízdu a manžela zlákali kamarádi do hospody. Dali jsme si se švagrem víno, koukali na telku a kecali. Pak si vzpoměl, že si koupili do ložnice televizi a že mi ji ukáže (v tu dobu jsme si ji taky chtěli pořídit). Když už jsme byli v ložnici, zalezli jsme do postele a koukali na film odtamtud. A usli jsme. Nejdřív přišla švagrová. Když viděla sklenky od vína a nás v posteli, myslela že ji trefí. Ale neřekla nic, křečovitě se zasmála a já šla spát do obýváku. Ráno mi pak švagr řekl, že scéna byla obrovská a že ji neuměl vysvětlit, že nic nebylo a že nás to ani nenapadlo. Manželovi jsem to řekla, hned jak se vrátil a vzal to jako hotovou věc. Ale švagrová nás se švagrem od té doby nenechá ani chvilku o samotě a uši i oči má pořád ve střehu.
Ano, z jejího pohledu (je dost žárlivá) všechno do sebe zapadá. Ale ve skutečnosti je to jen souhra náhod. Švagr je pro mě jako starší brácha a v životě by mě nenapadlo si s ním něco začínat. A podle toho, jak krásně on mluví o své ženě a dětech vím, že jeho by to taky ani nenapadlo.

• Citovat
  • Upravit
Sai Sam
20.8.12 09:13

Ahoj… se pripojim k Vam holky:)Kdyz si to tady tak procitam… mame s pritelem tri deti jednu holcicku a dvojcata kluky.. Pritel jezdil do lonskeho roku do zahranici pracovat vzdy na 2 mesice.. nebyl s nama.Vzdy jsem mu rikala Peto prosim te mysli na to ze mas nas..
Taky me hlodal strach ze podvadi.. ze zahazuje vse co jsme si za celou dobu vybudovali..neustale nemel cas kdyz jsme se bavili pres skyp.. a ja cekala kazdy den na to az prijde z prace..plus ten casovy posun..takze jsem byla uplne vysilena kluci meli 4 mesice mala rok a pul… tak si to dovedete predstavit:(
Az pak jak prijel…jednou mi rekl. protoze jsme najeli na toto tema…ze kdyz chlap podvede zenu kterou miluje.je to protoze to prave potrebuje:( :twisted: :twisted: :,(… nejakou dobu, kdyz jsme spolu spali, kdyz priletel zpatky jsem byla vuci nemu hrozne apaticka…proste to neslo… nebo jsem ho videla v tu chvili s nekym jinym…:( a do dneska me to strasne moc mrzi, boli me to… a ziju s tim dal… i kdyz mame velice pekny vztah.je hodnej, tedkom uz nikde nejezdi nebo mi rekl ze nas nechce ztratit.. ale ja se kazdy den, kdyz mam slabou chvili trapim… myslim na to. protoze vim ze by to udelal znovu.. a premyslim nad tim, jak s tim zit dal..:( :,(

• Citovat
  • Upravit
16666
20.8.12 09:22
@Yellow submarine píše:
Holky, tak trošku z druhé strany:
Mám úžasného švagra (manžel manželovy sestry), je o pár let starší než já, ale hodně si rozumíme. Když jsou u nás na návštěvě, vždycky vezmeme děti a jdeme se spolu projí a pokecat. Když přijedeme k nim, zdraví mě „nazdar, švagrová moje krásná“. Asipřed rokem, jsme u nich byli s manželem na víkend (ještě jsme neměli mimčo). Švagrová šla večer na dámskou jízdu a manžela zlákali kamarádi do hospody. Dali jsme si se švagrem víno, koukali na telku a kecali. Pak si vzpoměl, že si koupili do ložnice televizi a že mi ji ukáže (v tu dobu jsme si ji taky chtěli pořídit). Když už jsme byli v ložnici, zalezli jsme do postele a koukali na film odtamtud. A usli jsme. Nejdřív přišla švagrová. Když viděla sklenky od vína a nás v posteli, myslela že ji trefí. Ale neřekla nic, křečovitě se zasmála a já šla spát do obýváku. Ráno mi pak švagr řekl, že scéna byla obrovská a že ji neuměl vysvětlit, že nic nebylo a že nás to ani nenapadlo. Manželovi jsem to řekla, hned jak se vrátil a vzal to jako hotovou věc. Ale švagrová nás se švagrem od té doby nenechá ani chvilku o samotě a uši i oči má pořád ve střehu.
Ano, z jejího pohledu (je dost žárlivá) všechno do sebe zapadá. Ale ve skutečnosti je to jen souhra náhod. Švagr je pro mě jako starší brácha a v životě by mě nenapadlo si s ním něco začínat. A podle toho, jak krásně on mluví o své ženě a dětech vím, že jeho by to taky ani nenapadlo.

no, nezlob se, ale myslim, ze tohle by smetlo i zenu, ktera by nebyla zarliva!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
20.8.12 10:01
@iva2009 píše:
Nedá mi to a taky se zapojím… Dejme tomu (čistě teoreticky) že by jsi opravdu odhalila nevěru. Co pak? Když už o tom víš a máš „jistotu“ musíš na to nějak zareagovat, tak nám velí hrdost. Takže se rozvedeš a chlapa odstěhuješ? To by jsi chtěla? Nebo to skousneš a ukážeš mu že jsi schopná to tolerovat? Aby si pak myslel že mu to příště projde zase? Já mám taky pochybnosti, ale NECHCI vědět jak to je. Protože kdyby se potvrdily, musela bych to řešit a to nechci. Přítel se o nás stará, máme se rádi a finančně nám pomáhá. Tak proč hledat problémy? ;)

pravda, ale ne vždy to člověk zvládne to neřešit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75Tomas
20.8.12 10:27

Hledas problem kde problem neni podle me, ale nevim v kolik ti chodi manzel domu, jak casto mate sex, jak spolu komunikujete. Pokud se z tebe stane chronicka podezrivava a zarliva manzelka tak drive nebo pozdeji si asi nekoho najde. Tolik z pohledu muze.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky