Mám strach, že je mi občas nevěrný

Napsat příspěvek
Velikost písma:
vendulka72
20.8.12 10:51

po tom mém

Furt koukají baby. Hezkej, zajištěnej, vzdělanej. Rády mně chtějí vytočit a rozhodit tím, jak ho zdraví a vrkají. Ale jedna teda pozdravila tak, že to bylo dost jasné. Opuštěná milenka. Nešťastná a vystresovaná, chtivá aspoň se ho dotknout cípem kabátu. Nicméně jsem nezjišťovala a zachovala si svůj nadhled. Manžel mi to později vyklopil sám, protože ona ten rozchod nezvládla a doma to později řekla svému muži. Ten začal dělat pořádky.
Radím nezjišťovat, ale důkladně si promyslet, co bych dělala, kdyby se mi řeklo… Štěstí přeje připraveným. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.8.12 13:21

Tady zakladatelka. Děkuji, většinou mě vaše odpovědi uklidnily. Samozřejmě, že mohu jen slyšet trávu růst, byla bych za to moc ráda. Ale nejistota mě ubíjí.
Mám důvod čekat, že nějaká nevěra přijde. S manželem jsme se občas bavívali, že přichází do věku, kterému se říká mužský přechod a s tím jsou samozřejmě spojené nevěry. Ve smíchu mi říkal, že si potom nějaké to „koťátko“ najde. K tomu jsem i já ze žertu odpověděla, že klidně může, ale ať je to jen úlet a vrátí se zpátky do hnízda. A že se o tom nikdy nechci dozvědět. Teď mě mrzí, že jsem spíš neřekla, že bych nevěru nikdy neodpustila. Mám velkou hrdost a dost by mě to zasáhlo, to vím jistě. Ale rodinu bych bourat opravdu nechtěla. Občas jsme žertovali i na téma, že když jsem pryč (jezdím pravidelně s dětmi k mamce a před rodičovskou jsem chodívala na noční), tak tu má holky. Já vždycky říkala, ať si holky po sobě uklidí a ať ho ani nenapadne dávat jim moje vínko :lol:
Trvalo mi hodně dlouho, než jsem našla muže, se kterým bych opravdu rodinu chtěla. A je skvělý. Nedovedu si představit, že by někdo byl lepší táta a manžel než on. Asi to vidí i okolí, a proto může být takový muž žádaný :roll:
Rozhodně mu nedělám žádné scény, ani neví, že ho „hlídám“. Jen občas ve srandě řeknu, že si myslím, že si někde občas užívá. A občas bych se ani nedivila, ten nápor se dvěma malými dětmi (dost mi s nimi pomáhá) by vydržel málokdo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
141
20.8.12 16:57

Člověka může napadnou cokoliv, ale mně intuice bohužel nezklamala :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat