Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vidím, že většína z vás se rozhorlila na čtyřčatovou rodinu, na jejich matku, která odešla od dětí a kdesi cosi…
Kritizujete otce, který neví co to je starost o 4 děti, je hrubián, despota, že žijí v příšerných podmínkách, dovolí si mít auto (nebo dvě), kočky a psy, óó jaká hrůza
Domnívám se, že otec téměř 3 letých čtyřčat (měli 2 roky a 9 měs) již brzy po narození dětí pochopil, co to znamená mít doma takovou bandu dětí a postarat se o ně. A že bývá málo doma? Bože, vždyť se musí otáčet a vydělávat
![]()
A taky bych řekla, a proběhlo to už na několika diskuzích, že „zajímavé“ a „atraktivní“ rodiny jsou Novou samy kontaktovány (např. čtyřčata a cirkusáci), a je jim pravděpodobně nabídnuta vyšší odměna za účast ve Výměně.
Tudíž se nedivím čtyřčatovým, že do VM šli, protože bydlet na staveništi se 4 (či spíše 5 dětmi) musí být neskutečný záhul. Neumím si to představit ani s jedním. V dokumentu paní říkala, že žijí (žili) prakticky v 1+1 VŠICHNI, protože zbytek místností se zatím nedal používat. Takže finanční injekce ve výši min. 50000 (ale spíš vyšší) se jim určitě hodila.
Ještě ted to měli nedostavěné a nedozařízené, ale určitě se nejednalo o „příšerné podmínky“, jak někdo chytře napsal hned v prvním příspěvku. Naopak, řekla bych, že to tam jednou budou mít moc hezké a upravené.
Takže fandím čtyřčatovým, a naopak z té druhé rodiny jsem měla deprese
, protože aby 4letá holka řekla náhradní „mamince“ „… a o tom nebudu diskutovat …“, tak bych se musela hodně ovládnout, abych ji něco neřekla.
Tak to holky tak moc neprožívejte ![]()
To je fakt zajimave, jak rozdilne nazory vyvola takovy porad. Clovek by si rekl, ze jak to vidi on, tak to vidi vsichni.
No ja jsem kazdopadne na strane ctyrcatkove rodiny a chapu, ze potrebovali penizky.
No druha maminka nebyla tak priserna, ale mohla tech par dni skousnout a s detma vstavat. Ja vim, jake je to u nas:-)
Opravdu se moc nezapojila a to se nedivim, ze na ni pan vyjel. I kdyz se mohl krotit. A ze pry despota????????????????? Vzdyt se staral jen on. To despotove - myslim - nedelaji.Rikam, ze tak vyjet nemusel, ale chapu, ze mu ujely nervy.
No a je mi lito holcicky, jejiz nejlepsi pritel je dite v zrcadle. No ale zas rodice se zajimali o modu. No at si delaji, jak chteji.
Ale proste ctyrcatka bych neodsuzovala. Ale tu 12ti letou taky lituju.
Myslim ze ve vymene manzelek byly mnohem tragictejsi pary.
People deserve good life and business loans or consolidation loan will make it much better. Because freedom relies on money.
Nobody who reaches progress does so without notice the support of others. The knowing and masterful recognize this aid with gratefulness. Our purpose is to help peoples with their term papers writing.
Ahoj. Nevíte kde můžu stáhnout nebo online skouknout díly zameny manzielek? V archivu TV Markýza je jen jeden díl. Díky.
Lynette píše:
PetraJ: No jo, ale co ty ostatní díly?
Tak to nevím, já koukala jenom na tenhle. ![]()
PetraJ: Tenhle jsme právě viděli a přítel který mi pomáhal vážně dost mi teď pomáhá ještě víc a náš byt se od tý doby leskne čistotou ![]()
ahojky mám problém a jelikož nemůžu založit diskusi přímo na toto téma tak píši sem jsem registrována na voyo.sk ale zapoměla jsem oba přihlašovací údaje dají se nějak získat? nebo musím založit nový účet sice už jsem nový účet založit skusila na sestru ale pořád nedošel email w potvrzujícím formulářem (myslím tím ten aktivační) skuste poradit co mám dělat díky moc