Zámena manželiek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
246
11.11.05 13:28

Vidím, že většína z vás se rozhorlila na čtyřčatovou rodinu, na jejich matku, která odešla od dětí a kdesi cosi…

Kritizujete otce, který neví co to je starost o 4 děti, je hrubián, despota, že žijí v příšerných podmínkách, dovolí si mít auto (nebo dvě), kočky a psy, óó jaká hrůza :?: :?: Domnívám se, že otec téměř 3 letých čtyřčat (měli 2 roky a 9 měs) již brzy po narození dětí pochopil, co to znamená mít doma takovou bandu dětí a postarat se o ně. A že bývá málo doma? Bože, vždyť se musí otáčet a vydělávat :! :!

A taky bych řekla, a proběhlo to už na několika diskuzích, že „zajímavé“ a „atraktivní“ rodiny jsou Novou samy kontaktovány (např. čtyřčata a cirkusáci), a je jim pravděpodobně nabídnuta vyšší odměna za účast ve Výměně.
Tudíž se nedivím čtyřčatovým, že do VM šli, protože bydlet na staveništi se 4 (či spíše 5 dětmi) musí být neskutečný záhul. Neumím si to představit ani s jedním. V dokumentu paní říkala, že žijí (žili) prakticky v 1+1 VŠICHNI, protože zbytek místností se zatím nedal používat. Takže finanční injekce ve výši min. 50000 (ale spíš vyšší) se jim určitě hodila.
Ještě ted to měli nedostavěné a nedozařízené, ale určitě se nejednalo o „příšerné podmínky“, jak někdo chytře napsal hned v prvním příspěvku. Naopak, řekla bych, že to tam jednou budou mít moc hezké a upravené.

Takže fandím čtyřčatovým, a naopak z té druhé rodiny jsem měla deprese 8O , protože aby 4letá holka řekla náhradní „mamince“ „… a o tom nebudu diskutovat …“, tak bych se musela hodně ovládnout, abych ji něco neřekla.

Tak to holky tak moc neprožívejte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.11.05 10:32

To je fakt zajimave, jak rozdilne nazory vyvola takovy porad. Clovek by si rekl, ze jak to vidi on, tak to vidi vsichni.
No ja jsem kazdopadne na strane ctyrcatkove rodiny a chapu, ze potrebovali penizky.
No druha maminka nebyla tak priserna, ale mohla tech par dni skousnout a s detma vstavat. Ja vim, jake je to u nas:-)
Opravdu se moc nezapojila a to se nedivim, ze na ni pan vyjel. I kdyz se mohl krotit. A ze pry despota????????????????? Vzdyt se staral jen on. To despotove - myslim - nedelaji.Rikam, ze tak vyjet nemusel, ale chapu, ze mu ujely nervy.
No a je mi lito holcicky, jejiz nejlepsi pritel je dite v zrcadle. No ale zas rodice se zajimali o modu. No at si delaji, jak chteji.
Ale proste ctyrcatka bych neodsuzovala. Ale tu 12ti letou taky lituju.
Myslim ze ve vymene manzelek byly mnohem tragictejsi pary.

• Citovat
  • Upravit
Armstrong18Lillie
26.2.10 20:22

reply

People deserve good life and business loans or consolidation loan will make it much better. Because freedom relies on money.

• Citovat
  • Upravit
BEACH28ADELE
15.3.10 14:58

Re:

Nobody who reaches progress does so without notice the support of others. The knowing and masterful recognize this aid with gratefulness. Our purpose is to help peoples with their term papers writing.

• Citovat
  • Upravit
8996
11.3.12 00:30

Ahoj. Nevíte kde můžu stáhnout nebo online skouknout díly zameny manzielek? V archivu TV Markýza je jen jeden díl. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
11.3.12 08:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
11.3.12 08:33

PetraJ: No jo, ale co ty ostatní díly? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
11.3.12 08:36
Lynette píše:
PetraJ: No jo, ale co ty ostatní díly? :roll:

Tak to nevím, já koukala jenom na tenhle. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
11.3.12 08:38

PetraJ: Tenhle jsme právě viděli a přítel který mi pomáhal vážně dost mi teď pomáhá ještě víc a náš byt se od tý doby leskne čistotou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
14.3.12 21:28

ahojky mám problém a jelikož nemůžu založit diskusi přímo na toto téma tak píši sem jsem registrována na voyo.sk ale zapoměla jsem oba přihlašovací údaje dají se nějak získat? nebo musím založit nový účet sice už jsem nový účet založit skusila na sestru ale pořád nedošel email w potvrzujícím formulářem (myslím tím ten aktivační) skuste poradit co mám dělat díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
24.5.12 08:34

silná káva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
3.6.15 21:05

Další, co hulí doma :cert: