Zamiloval se do kolegyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24603
8.4.12 10:53
@Breuovi píše:
Jsem pro aby byl s váma.Jste jeho rodina.Že ho pobláznila nějaká 23 tak bude utíkat od rodiny?Myslím že i ty si jeho typ,jinak by si tě nevzal a nepořídil si rodinu.At si uvědomí co ve své lásce,manželce a dětech všechno má,at nezahazuje rodinný život pro nějakou 23.Je to sice pěkné že se jí líbí,ale už je bohužel pro ni obsazený a ženatý,tak at mladá hodí zpátečku a najde si někoho volného a nebere dítkovi otce.Nebot se jí může stát že by to jednou mohl udělat i jí.
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
8.4.12 10:56
@laura.w píše:
Holky, teď mi akorát volal z práce, že se rozhodl, že to půjde, že chce být s náma, že to nějak zvládnem. Já už asi budu :poblion:

A nebo se rozhodnul to s ní zkusit a tohle ti řekl, aby sis myslela, že je všechno v pořádku… Já bych chlapovi, kterého tak mocně přitahuje kolegyně, nevěřila ani nos mezi očima :(
Bych moc nejásala, tohle bylo nějaké extra moc hladké.
Určitě musíte popřemýšlet, jak váš vztah zlepšit, co mu chybí - ale pozor, nepodlézej mu tím, že budeš okamžitě dělat dokonalou matku, milenku, hospodyni - chlapi jsou lovci a pokud za nimi kořist přijde sama, lehne si před ně a nastaví hrdlo, tak to neni žádný lov, že…
Sedni si a začni přemýšlet, co všechno ti v minulých měsících vadilo, co doma nedělá a měl by - a až přijde, tak to na něj hezky vybal. Pokud nemáš čas pro sebe, tak mu vraž dítě a udělej si ho.
A udělej mu překvapení, jeď za ním v poeldne a vytáhni ho na oběd, vem sebou i dítě. Dej dítě na hlídání, počkej na něj po práci a jděte do kina. Ať nejsi jen ten domácí inventář, který na něj doma čeká, ať nemá pocit, že si v práci může dělat, co se mu zlíbí. Při troše štěstí potkáte i tu nádheru, demonstrace síly není vůbec k zahození. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
8.4.12 10:56

vidiš 1simona1 taky souhlasí :)

• Citovat
  • Upravit
141
8.4.12 10:57

Taky doufám, že to myslí vážně, já jsem jak na houpačce. Tak moc bych chtěla, aby se to nikdy nestalo. Chci mu věřit, jestli to zvládneme, určitě nás nějaká poradna nemine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
8.4.12 11:04
@Breuovi píše:
vidiš 1simona1 taky souhlasí :)
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12966
8.4.12 11:06

Nebudu tu soudit, jaký je chlap, že ti to řekl, že se zamiloval tak rychle…

Nechci ti vysloveně brát iluze, že se oba budete snažit a nějak to dopadne.
Každé snaze se musí pomoci, jsem si celkem jistá, že bez toho, aby manžel odešel z této práce, našel si jinou, pořídil si nové tel. číslo, že bez těchto věcí to nepůjde, i kdyby měl už teď sebelepší úmysly.
V lepším případě to skončí krátkým vášnivým románkem, v horším případě láskou a odchodem od rodiny.
Bez změny práce to určitě nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
8.4.12 11:09

@Sany80s naprostý souhlas. Mladá svobodná holka má všechen čas světa, aby byla pro něj dokonalá, svůdná, může celé noci vymýšlet, jak rafinovaně napsat sms, aby on šílel. Jediné řešení je, že od ní bude naprosto odříznutý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
8.4.12 11:11

@laura.w :hug: tak budeme doufat…ale souhlasím s Gladys! :nevim: nedej mu to zadarmo! a na změně práce bych každopádně trvala. Ono je to jasná matematik, člověk v práci tráví mnohem víc času než se svými blízkými…a nějaké 23 bude kdesi, že je chlap zadaný..tá má život před sebou a přesvědčení, že „účel světí prostředky“ a že to je „velká láska světová“.. tyhle holky nepřemýšlí o druhé straně mince! :zed: ale třeba třeba .. :hug: každopádně nedávej více posledních šancí a poradna je dobrý nápad…aspoň se ukáže jak to chlap myslí vážně:hug: ten můj nejprve nechtěl o poradně ani slyšet..a když už by byl ochotný, tak už bylo pozdě a nechtěla jsem slyšet já, naštěstí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
8.4.12 11:16

Kde je ale dáno, že ho ta holka svádí? :nevim: Já nevím, ale je to spíš o tom chlapovi, že se nechá utáhnout. Ona mu jen řekla, ať jí zavolá, nemusel jí říkat, že má rodinu. Spíš mám pocit, že to „zamilování“ (spíš bych řekla pobláznění) je z jeho strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
8.4.12 11:20

To, že jsou spolu v práci taky vidím jako průser. Ho právě povýšili a přešel jinam…Je tam těch čtrnáct dní, spolu jsou na jednom pracovišti, ne úplně spolu, jako třeba v kanceláři.

Právě, že taky nemyslím, že by to šlo tak hladce, je to hrozný, věřit mu nemůžu začít jen tak :(
@Gladys píše:
A nebo se rozhodnul to s ní zkusit a tohle ti řekl, aby sis myslela, že je všechno v pořádku… Já bych chlapovi, kterého tak mocně přitahuje kolegyně, nevěřila ani nos mezi očima :(
Bych moc nejásala, tohle bylo nějaké extra moc hladké.
Určitě musíte popřemýšlet, jak váš vztah zlepšit, co mu chybí - ale pozor, nepodlézej mu tím, že budeš okamžitě dělat dokonalou matku, milenku, hospodyni - chlapi jsou lovci a pokud za nimi kořist přijde sama, lehne si před ně a nastaví hrdlo, tak to neni žádný lov, že…
Sedni si a začni přemýšlet, co všechno ti v minulých měsících vadilo, co doma nedělá a měl by - a až přijde, tak to na něj hezky vybal. Pokud nemáš čas pro sebe, tak mu vraž dítě a udělej si ho.
A udělej mu překvapení, jeď za ním v poeldne a vytáhni ho na oběd, vem sebou i dítě. Dej dítě na hlídání, počkej na něj po práci a jděte do kina. Ať nejsi jen ten domácí inventář, který na něj doma čeká, ať nemá pocit, že si v práci může dělat, co se mu zlíbí. Při troše štěstí potkáte i tu nádheru, demonstrace síly není vůbec k zahození. ;)

Je to šílený, to si taky uvědomuji, vím, že teď je možný všechno :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
8.4.12 11:22
@Pomka píše:
Kde je ale dáno, že ho ta holka svádí? :nevim: Já nevím, ale je to spíš o tom chlapovi, že se nechá utáhnout. Ona mu jen řekla, ať jí zavolá, nemusel jí říkat, že má rodinu. Spíš mám pocit, že to „zamilování“ (spíš bych řekla pobláznění) je z jeho strany.

já myslím, že je to venkoncům jedno, z které to je nebo není strany… :roll: asi v tom kolegyně není úplně nevinně, když jeho to tak naplnilo, ne? jestli jí o rodině řekl nebo ne, to je samozřejmě věc druhá…ale opět je to úplně jedno a zakladatelce to neřeší problém. Já píšu jen ze své zkušenosti, mám ještě schovaný email té „naší“ kolegyně z práce adresovaný mně :roll: ony se tím tak netrápí a jdou za svým „štěstím“ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
8.4.12 11:23
@zolycka píše:
@ynax manželství není zárukou…je to pak spíš jen „drobná“ komplikce :nevim:

neříkám, že manželství je zárukou. Ale přijde mi, že právě kvůli té „drobné komplikaci“ se lidi více snaží, více bojují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Ja jsem byla ta zamilovana, ovse po nekolika letech vztahu. Zemreli mi rodice a ja byla KO, nakonec jsem se zailovala. Uprednostnila jsem rodinu a casem jsem se zamilovala opet a tentokrat do sveho muze :)
chce to byt hodne s rodinou, mit zamestnanou hlavu, hodne vyletu atd

• Citovat
  • Upravit
2183

Trvala bych na změně práce,uvidíš co ti na to řekne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.4.12 11:24

Já bych to s ní zkusila.
Nápad poslat ho pryč je podle mě hloupost.Jestli ho to k ní potáhne to poznáš a odejde sám takže nemáš co ztratit.Bud bojovat a mít šanci a nebo se ho rovnou vzdát což bys mohla litovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí