Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@laura.w drž se!!! nakup bylinky na uklidnění meduňku a třezalku, vitmín B a zkus se z toho nezbláznit! čas ukáže, bude líp
![]()
zolycka- více šancí dávat nebudu. Ještě jednou uvidím, že je na vážkách, tak jde.
pomka- máš pravdu, asi si spolu dobře pokecali, ona se nabídla a on toho rád využil. Na to nezapomínám…
O rodině jí řekl, ale kdyby nechtěl on, tak nejsme, tam, kde teď ![]()
@ynax píše:
neříkám, že manželství je zárukou. Ale přijde mi, že právě kvůli té „drobné komplikaci“ se lidi více snaží, více bojují.
jo, já sem bojovala proti nálepce „rozvedená“, on bojoval proti statistice, že 50procent manželství končí rozvodem…ale kde je vlastně ten vztah samotný?!
možná se víc snaží ale možná taky jde ta snaha vlastně trochu mimo, ale o tom není tahle diskuze.
@Kamča.dalmatinka píše:
Já bych to s ní zkusila.
Nápad poslat ho pryč je podle mě hloupost.Jestli ho to k ní potáhne to poznáš a odejde sám takže nemáš co ztratit.Bud bojovat a mít šanci a nebo se ho rovnou vzdát což bys mohla litovat
bojovat by měl především ON!
Prošla jsem něčim podobnym. Když to začlo u nás spakovala jsem manžela po 2 týdnech a odvezla jí(té slečně) tašky k ní do práce prostě jsem to urychlila. Já byla unavená z práce staráním o děcko a domácnost, vařením . Slečna byla odpočatá vždy upravená načinčaná a happy tak jsem si řekla dost nebudu to protahovat a šup k ní
Záhy zjistil že neumí vařit a starat se o domácnost a po ránu taky neni žádná Miss a jeho oblouznění splasklo jak bublina. Problém byl že já už ho nechtěla a zamilovala jsem se do jiného se kterým jsem doted a čekám druhé dítě.Jsme spolu už 5 let. Ex k nám docházi občas mu uvařim je mi ho líto zhubl 15kg chudák. Ikdyž mi tenkrát bylo moc zle nezlobím se na něj naopak chtěla bych pro něho lepší život než má. Držim palce at to nějak rosekneš at tak či onak nejhorší je nevědět na čem jsi a co bude do budoucna. Hodně štěstí
![]()
@zolycka píše:
já myslím, že je to venkoncům jedno, z které to je nebo není strany…asi v tom kolegyně není úplně nevinně, když jeho to tak naplnilo, ne? jestli jí o rodině řekl nebo ne, to je samozřejmě věc druhá…ale opět je to úplně jedno a zakladatelce to neřeší problém. Já píšu jen ze své zkušenosti, mám ještě schovaný email té „naší“ kolegyně z práce adresovaný mně
ony se tím tak netrápí a jdou za svým „štěstím“
Tak logicky se tím ona trápit nebude, ona rodinu nemá (předpokládám). A nevím, já pracuju v kolektivu většiny chlapů a vím, že člověk nemusí dělat vůbec nic a je terčem různých narážek apod. Chtěla jsem jen říct, že si právě myslím, že se tu ta holka řešit vůbec nemusí. A hlavně po dvou týdnech v práci nikomu o svém soukromí fakt nevykládám. Takže to beru tak, že nastoupil, seznámili se, dala mu telefon a on zblbnul. A přijde mi naprosto normální, že člověk zblbne do někoho zničehonic, přestože má dlouhodobý vztah. To je podle mě normální, ale většinou je to platonický a stejně rychle jak to přijde, tak to odejde. Proto mi zakladatelčin přítel přijde docela nevyzrálý, když to na ni takhle vybalil. Mně se taky během dlouhodobého vztahu líbili i jiní chlapi a NIKDY v tom nic nebylo, vždyť to není zakázaný. Takhle jsem to myslela a proto nechápu jejího přítele. Myslím, že v tom bude něco víc, než jen to, že se „zamiloval“ do kolegyně. Ve vztahu bude nejspíše nějaký problém.
@zolycka píše:
bojovat by měl především ON!
myslela sem to tak aby ho neopouštěla jak sem napsala né aby se nějak extra snažila
@Kamča.dalmatinka jasně, špatně jsem to pochopila a zbytečně rychle reagovala! v zásadě s tebou souhlasim…čas ukáže, jak to bude dál.
pandora- děkuji. Ustála jsi to úžasně
Máš pravdu, že nejhorší je nevědomost- jak to bude dál. Ale uvědomuji si, že mám do co toho mluvit i já, počítám s každou variantou, která může nastat…O moc déle bych to stejně nevydržela, vyhodila bych ho.
@Pomka píše:
Tak logicky se tím ona trápit nebude, ona rodinu nemá (předpokládám). A nevím, já pracuju v kolektivu většiny chlapů a vím, že člověk nemusí dělat vůbec nic a je terčem různých narážek apod. Chtěla jsem jen říct, že si právě myslím, že se tu ta holka řešit vůbec nemusí. A hlavně po dvou týdnech v práci nikomu o svém soukromí fakt nevykládám. Takže to beru tak, že nastoupil, seznámili se, dala mu telefon a on zblbnul. A přijde mi naprosto normální, že člověk zblbne do někoho zničehonic, přestože má dlouhodobý vztah. To je podle mě normální, ale většinou je to platonický a stejně rychle jak to přijde, tak to odejde. Proto mi zakladatelčin přítel přijde docela nevyzrálý, když to na ni takhle vybalil. Mně se taky během dlouhodobého vztahu líbili i jiní chlapi a NIKDY v tom nic nebylo, vždyť to není zakázaný. Takhle jsem to myslela a proto nechápu jejího přítele. Myslím, že v tom bude něco víc, než jen to, že se „zamiloval“ do kolegyně. Ve vztahu bude nejspíše nějaký problém.
Problém asi bude, že mě nemiluje, jak „by měl“, když se tak rychle zamiloval jinde
S tím se dá něco udělat? Říkal mi, že mu to asi chybí ta zamilovanost, ty počáteční emoce, když se lidi objevují. Je to idiot, úplně mě vyřídil
, ale před ním chudinku nedělám, snažím se to brát s chladnou hlavou.
@laura.w píše:
pandora- děkuji. Ustála jsi to úžasněMáš pravdu, že nejhorší je nevědomost- jak to bude dál. Ale uvědomuji si, že mám do co toho mluvit i já, počítám s každou variantou, která může nastat…O moc déle bych to stejně nevydržela, vyhodila bych ho.
no zas tak úžasně ne taky jsem plakala to víš 10 let v prr*eli ale když se k tomu člověk postaví čelem tak nějak to pak asi akceptuje líp. Dnes už na to koukám taky jinak jsem objektivní předtím to nešlo emoce jsou hroznej previt.Ted si myslíš že se ti zbořil celej svět a myslíš že už třebe nebudeš štastná a za rok kdo ví co bude.Život je jedno velký překvapení.Držim ti moc palce tobě i malé abyste byly obě zdravé a štasné holky ![]()