Zamilovala jsem se do ženatého

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18
21.6.22 20:55
@MrsNorris píše:
Jdi do toho.Zníš, že je dost snadný ti imponovat, tak se chlap nenadře a manželka snad dostane za tohle jeho ku*vení aspoň nový auto. Chlápek, co neomylně zamíří s kytkou za sexuálně frustrovanou, už má nejspíš pro tyhle věci cit. Nebudeš první ani poslední.

Ty jsi fak k. k.t

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17416
21.6.22 21:59

Já bych zakladatelku neodsuzovala… nevybrala si to… tohle jsou věci co se prostě stanou a může se to stát každému z nás…
Já jsem s ženatým o 17 let starším chodila pět let. Celou střední a první rok vysoké. Děti měl tři a že ženu nikdy neopustí jsem věděla. Nikdy jsem to po něm nechtěla. Říkal že nemůže být ani se mnou ani beze mě… dodnes věřím že to byla pravda. Byly to hezké roky… tajné schůzky… sem tam výlet. Byla jsem mladá… dnes už bych do toho nešla. Vyrostla jsem z toho… hodně jsem cestovala… a paradoxně jsem ho nemohla setřást… nedokázal pochopit že i já chci svůj život… dalších pět let volal a psal a chtěl se vidět. Sešli jsme se… měla jsem už tříměsíční dítě… ptal se zda se mnou může někdy s kočárkem… ale neměli jsme si už co říct… je to pryč… vzpomínky hezký… ale vlastně už bych si ani nevzpomněla kdybych neviděla tuhle diskuzi… kdybych tenkrát věděla co vím teď nikdy bych do toho nešla…
Zakladatelka si musí zvážit pro a proti sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
21.6.22 22:02

Radila bych ti se odmilovat-budes se trapit.Se zenatym to dobre nedopadne, najdi si svobodnyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.22 22:26

Zakladatelko, tyhle tanečky dělá kvůli tomu, aby tě dostal do postele. Těžko mu žena dá na první slovo. Jsou to lovci, jakmile uloví co chtějí, jdou o dům dál. Já tě odsuzovat nebudu, sama jsem vdaná a stalo se mi za mé manželství asi 4×, že se mi opravdu někdo zalíbil, s kým bych si uměla představit milenecký vztah. Nedal mi spát, trápila se i třeba kvůli němu, intenzivně na něj myslela kudy chodila. Já ale nikdy nedovolila překročit tu hranici, takže jsme si ve finále ani nepsali a vlastně to zůstalo jen u snění a koukání. S chlapama to neumím a když mě někdo hrozně moc bere, neumím moc ani komunikovat a vysílám velmi smíšené signály, takže si ke mě nic nedovolí a já sama se muži nenabízím, ani nenapíšu. V manželství jsem 12 let a nelitovala jsem s odstupem času, že jsem do toho nešla. Ta chemie časem opravdu vyprchá a časem si řekneš, co jsi na něm viděla. To potrvá pár měsíců, možná i rok, pokud to nebudeš přiživovat a necháš to vyšumět. V opačném případě se zamiluješ brutálně moc a budeš se z toho dostávat roky, pokud nemáš zkušenosti a nejsi zkrátka obrněná. Budeš zkoumat každé jeho slovo, co tím myslel, doufat, že se rozvede, žárlit na manželku a kontrolovat mobil. Tento stav nevím jak dlouho trvá, než z člověka opadne zamilovanost. Počítám že 3 roky určitě, prodlužuje se to vlastně tím, že spolu nežijete v obyčejném životě, ale kradenými chvilkami. Opravdu v okolí neznám šťastnou milenku, možná tak ze začátku, když jí muž dobývá a chce si jí získat, tak je jak na obláčku. Dále si uvědom, že jeho čas bude velmi omezený, to vídám velmi často. Obzvlášť, pokud se věnuje koníčkům a žije koníčkem dětí. Nevím, jestli někdy si mě nějaký milenec uloví, nemůžu zkrátka někoho soudit, ale hodně si vždy tyto věci zdůvodňuji, i když šílím po konkrétním muži a za pár měsíců jsem ráda, že to tak dopadlo a užívám si spíše to flirtování a balení

• Citovat
  • Upravit
1680
21.6.22 23:10
@Ladik22 píše:
Však to tak často i je. Proč myslíš, že je tolik rozvodů?

Kvuli nevere, ktera diky temto vymyslum, aby ziskali zenaci pozornost potencionalni milenky, probehne a nasledne praskne :lol: je to trapne a ohrane ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6280
21.6.22 23:16
@Meggi12345 píše:
ANO proto mě to mrzí co se stalo, nikdy se mi tohle nestalo

Si oslabena tvojou situaciou doma, chces ju vyriesit chlapom, ktory je zenaty a tym padom vysoko PROBLEMOVY. Stopni to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6280
21.6.22 23:26
@Meggi12345 píše:
A bude po lásce 😂 😂ne dělám si srandu v první řadě to chce asi ten sex a pak se uvidí a teď mě můžou všichni ukamenovali protože tady vlastně se to nikomu nestalo a všichni jsou vzorni 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ 🤦‍♀️

Kamenovat ta nikto nebude. Len ty sa vydavas na dlhu a narocnu cestu a chovas sa sama k sebe macossky a uz vopred je jasne, ze z toho budes ublizena. Pretoze nie si schopna zastat sa sama seba a byt k nemu otvorena vo svojom prezivani. Okrem toho mu asi nedoverujes (?) ked nie si schopna byt otvorena a uprimna. Sama si kopes jamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
21.6.22 23:57
@Markétka111 píše:
@Ladik22 píše:
Však to tak často i je. Proč myslíš, že je tolik rozvodů?Kvuli nevere, ktera diky temto vymyslum, aby ziskali zenaci pozornost potencionalni milenky, probehne a nasledne praskne :lol: je to trapne a ohrane ;)

Takže všichni jsou doma šťastní, jasný… nikdo nedchází od ženy proto, že už si nerozumí. :dance:

Tak sni dál o tom, jak bylo vše skvělé, když evidentně nebylo. :jazyk:

Dobrou :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
22.6.22 01:12
@Meggi12345 píše:
Ahojky, skupinko,
Upřímně nevím jak začít, předem doufám, že mě hned všichni neodsoudíte. můj problém je ten a spíše hledám radu co dělat… zamilovala jsem se do o 17 let staršího muže, který je ženatý. Doma žijí jako spolubydlící, ale mají dvě děti pubertaky o které se velmi dobře stará. Co, vím pořád s dětmi jezdi na kroužky atd…Ale jaký je můj problém, chodil okolo mě víc jak půl roku, nikdy jsem si ho nevšimla až když mi jednou donesl kytku abych měla hezčí den… a tím to začalo..chvilkové kávy.. sem tam pohlazení, pusa, ale nic víc krom sms… a já bohužel se zamilovala.. vůbec nevím zda mu to mam říct nebo ne… plánujeme že se nějaký den uvidíme..vůbec nevím jak to bere on, ale říkám si kdyby mě chtěl jen do postele proč kolem mě chodil tak dlouho a nesebral odvahu dřív aspoň podle jeho slov??? Je mi s ním krásně i když se vídáme jen v práci a na pár minut…Je tu někdo kdo to měl stejně a dobře to dopadlo? :kytka:

Ahoj, přečetla jsem pár reakcí zde a chci ti napsat, aby ses tomu nedivila. Většina žen zde je tu vdaných s dětmi a jejich největší noční můra je, že jim odejde muž za jinou, většinou mladší a bezdetnou. To je přirozené. Az budeš mít muže a deti, pochopíš to. Ale abych se dostala k odpovědi na tvůj příspěvek. Ja osobně znám několik párů, kteří vedle sebe žijí/žili opravdu jako spolubydlící. takovych párů je hodně, takže v tomhle bych mu i věřila. Je blbé, že ses do něho zamilovala.17 let je už opravdu velký rozdíl. Já bych o tolik staršího chlapa nechtěla. nebude to dělat dobrotu. Ty máš ten luxus svobody. nechces si na nohu uvázat chlapa s dětmi a ženou. nepotrebujes to.bude to komplikovaný, bude te to unavovat, budeš zřejmě nešťastná. Tady každý píše o tom, jak ženatí chlapi milenkam lžou atd. No hele, někdy to pravda je někdy ale ne. Dyt v dnešní době se rozvádí kolik procent manželství? 50? Ještě víc? tzn ze ani, lidi jdou od sebe a ano, jsou to ženáči. Takže ano, určitě to pro tebe muže skončit dobře, je to i hodně pravděpodobné. Ale vážně jsi ochotná do toho jít? je na tebe starej, všechno co bys s ním zřejmě prožívala už on jednou zažil, se svou ženou. O to bys měla zájem? Já ne. Jinak znám samozřejmě párů hodně, kde došlo k rozvodu kvůli milence a kde ten muž šťastné zije prave stou milenkou a mají rodinu. Stává se to často. Ale to víš, my, maminky s dětmi, se o své muže bojíme. chceme, aby vychovávali naše děti, aby děti měli své tatínky u sebe. Ne aby odešel pryč. Takže já bych ti doporučovala do toho nejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pan Dan
22.6.22 06:42

Taky mě překvapily některé reakce, hlavně ze začátku, jako by manželství, kde ti dva žijí v podstatě vedle sebe neexistovalo. Já bych řekl že takových manželství je celkem dost. Ano, taky je to známý, profláklý způsob, který používají ženatí když chtějí získat pozornost. Ale v mnoha případech to může být pravda že to doma dávno nefunguje. A kdyby se někdo ptal proč se teda nerozvedou, tak proto, že asi zatím není potřeba. Já prostě na tomhle nevidím něco zas tak tak divného.

• Citovat
  • Upravit
3837
22.6.22 06:59

Co od toho „dobrého konce“ pro tebe očekáváš? Zkus si to promyslet trochu do detailu, předpokládám, že chlapovi je teď cca 40. Vážně toužíš po chlapovi o 17 let starším? Abys za třeba necelých 10 let měla vedle sebe padesátníka? K němu ještě navždy připoutanou manželku a dvě velké děti, které tě budou dozajista zbožňovat? Ono to totiž rozvodem fakt neskončí. Proč si ve dvaceti takhle komplikovat život fakt nechápu, ale mám i takovou kamarádku, která přesně tohle nakonec žije. A fakt mi to jako happyend nepřijde. Věková propast se stále prohlubuje. Když mu má doma prát ponožky a přemlouvat dořešení rozvodu, dělit se o zdroje tak už to není tak sexy jako když ho potkala v práci. :nevim: Na to bych se fakt mohla vykašlat, jeste stavět svoje štěstí na neštěstí jiných, misto abych si příčetně našla vrstevníka a vse s ním od začátku vybudovala. Další možnost je, že se s ním budeš roky trápit a čekat az odejde od manželky a nebo se s tebou vyspí a nazdar. @Meggi12345

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
22.6.22 07:10
@DSB2021 píše:
Ahoj, přečetla jsem pár reakcí zde a chci ti napsat, aby ses tomu nedivila. Většina žen zde je tu vdaných s dětmi a jejich největší noční můra je, že jim odejde muž za jinou, většinou mladší a bezdetnou. To je přirozené. Az budeš mít muže a deti, pochopíš to. Ale abych se dostala k odpovědi na tvůj příspěvek. Ja osobně znám několik párů, kteří vedle sebe žijí/žili opravdu jako spolubydlící. takovych párů je hodně, takže v tomhle bych mu i věřila. Je blbé, že ses do něho zamilovala.17 let je už opravdu velký rozdíl. Já bych o tolik staršího chlapa nechtěla. nebude to dělat dobrotu. Ty máš ten luxus svobody. nechces si na nohu uvázat chlapa s dětmi a ženou. nepotrebujes to.bude to komplikovaný, bude te to unavovat, budeš zřejmě nešťastná. Tady každý píše o tom, jak ženatí chlapi milenkam lžou atd. No hele, někdy to pravda je někdy ale ne. Dyt v dnešní době se rozvádí kolik procent manželství? 50? Ještě víc? tzn ze ani, lidi jdou od sebe a ano, jsou to ženáči. Takže ano, určitě to pro tebe muže skončit dobře, je to i hodně pravděpodobné. Ale vážně jsi ochotná do toho jít? je na tebe starej, všechno co bys s ním zřejmě prožívala už on jednou zažil, se svou ženou. O to bys měla zájem? Já ne. Jinak znám samozřejmě párů hodně, kde došlo k rozvodu kvůli milence a kde ten muž šťastné zije prave stou milenkou a mají rodinu. Stává se to často. Ale to víš, my, maminky s dětmi, se o své muže bojíme. chceme, aby vychovávali naše děti, aby děti měli své tatínky u sebe. Ne aby odešel pryč. Takže já bych ti doporučovala do toho nejít.

Děkuji moc uprimne přemýšlím, jestli mu to neříct na rovinu a pokud bude chtít pokračovat bude to jen mé plus a pokud ne aspoň mi to ušetří trápení a skončí to dříve než něco začalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
22.6.22 07:12
@Barbucha3 píše:
Co od toho „dobrého konce“ pro tebe očekáváš? Zkus si to promyslet trochu do detailu, předpokládám, že chlapovi je teď cca 40. Vážně toužíš po chlapovi o 17 let starším? Abys za třeba necelých 10 let měla vedle sebe padesátníka? K němu ještě navždy připoutanou manželku a dvě velké děti, které tě budou dozajista zbožňovat? Ono to totiž rozvodem fakt neskončí. Proč si ve dvaceti takhle komplikovat život fakt nechápu, ale mám i takovou kamarádku, která přesně tohle nakonec žije. A fakt mi to jako happyend nepřijde. Věková propast se stále prohlubuje. Když mu má doma prát ponožky a přemlouvat dořešení rozvodu, dělit se o zdroje tak už to není tak sexy jako když ho potkala v práci. :nevim: Na to bych se fakt mohla vykašlat, jeste stavět svoje štěstí na neštěstí jiných, misto abych si příčetně našla vrstevníka a vse s ním od začátku vybudovala. Další možnost je, že se s ním budeš roky trápit a čekat az odejde od manželky a nebo se s tebou vyspí a nazdar. @Meggi12345

Děkuji jen k věku je mu přes 50 takže to není jen nějaké 20ti leté pobláznění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
22.6.22 07:15
@Pan Dan píše:
Taky mě překvapily některé reakce, hlavně ze začátku, jako by manželství, kde ti dva žijí v podstatě vedle sebe neexistovalo. Já bych řekl že takových manželství je celkem dost. Ano, taky je to známý, profláklý způsob, který používají ženatí když chtějí získat pozornost. Ale v mnoha případech to může být pravda že to doma dávno nefunguje. A kdyby se někdo ptal proč se teda nerozvedou, tak proto, že asi zatím není potřeba. Já prostě na tomhle nevidím něco zas tak tak divného.

Jo taky bych to viděla jako Ty… jen nevím jak z kruhu ven. nechci nikomu ublížit ani sama sobě, ale co dělat? Mám mu to vše říct na rovinu a buď mě pošle do háje rovnou a bude to pro mě jednodušší nebo bude chtít pokračovat? Otázka co čeká jednou mi napsal že chce aby vše plynulo tak já se v Té mužské logice nevyznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.22 07:16
@Anonymní píše:
Zakladatelko, tyhle tanečky dělá kvůli tomu, aby tě dostal do postele. Těžko mu žena dá na první slovo. Jsou to lovci, jakmile uloví co chtějí, jdou o dům dál. Já tě odsuzovat nebudu, sama jsem vdaná a stalo se mi za mé manželství asi 4×, že se mi opravdu někdo zalíbil, s kým bych si uměla představit milenecký vztah. Nedal mi spát, trápila se i třeba kvůli němu, intenzivně na něj myslela kudy chodila. Já ale nikdy nedovolila překročit tu hranici, takže jsme si ve finále ani nepsali a vlastně to zůstalo jen u snění a koukání. S chlapama to neumím a když mě někdo hrozně moc bere, neumím moc ani komunikovat a vysílám velmi smíšené signály, takže si ke mě nic nedovolí a já sama se muži nenabízím, ani nenapíšu. V manželství jsem 12 let a nelitovala jsem s odstupem času, že jsem do toho nešla. Ta chemie časem opravdu vyprchá a časem si řekneš, co jsi na něm viděla. To potrvá pár měsíců, možná i rok, pokud to nebudeš přiživovat a necháš to vyšumět. V opačném případě se zamiluješ brutálně moc a budeš se z toho dostávat roky, pokud nemáš zkušenosti a nejsi zkrátka obrněná. Budeš zkoumat každé jeho slovo, co tím myslel, doufat, že se rozvede, žárlit na manželku a kontrolovat mobil. Tento stav nevím jak dlouho trvá, než z člověka opadne zamilovanost. Počítám že 3 roky určitě, prodlužuje se to vlastně tím, že spolu nežijete v obyčejném životě, ale kradenými chvilkami. Opravdu v okolí neznám šťastnou milenku, možná tak ze začátku, když jí muž dobývá a chce si jí získat, tak je jak na obláčku. Dále si uvědom, že jeho čas bude velmi omezený, to vídám velmi často. Obzvlášť, pokud se věnuje koníčkům a žije koníčkem dětí. Nevím, jestli někdy si mě nějaký milenec uloví, nemůžu zkrátka někoho soudit, ale hodně si vždy tyto věci zdůvodňuji, i když šílím po konkrétním muži a za pár měsíců jsem ráda, že to tak dopadlo a užívám si spíše to flirtování a balení

Stalo se me 8o :?. Ja jsem teda rozvedena, ale milenec zenatej, jsme spolu cca rok, on zacina couvat a ja se zamilovavam cim dal tim vic a jsem v pr…i Jak pises, ty zacatky naprosto uzasny, to jsem se vznasel na oblacku. Ted mi zacina naplno dochazet, ze se nikdy nerozvede, a to ma deti velky a uz z domova.
Chvilky s nim krasny a pak se sama doma trapim :,( 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí