Zamlklé těhotenství - revize

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7712
31.8.18 09:07

@Kristyna.Vechtova ty brdo, tak to uz je krasny :hug: to uz utece ;) dekuji, no ono to tak rychle byt nemuze :mrgreen: musela jsem rodit cisarem, takze dle dr min rok a pul neotehotnet…no a male jsou necele 3 mesice ;) ale tak az bude ten spravny cas, snad to pujde rychle :) dekuju! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.18 10:29

@Kukacka123 no jo hrozně to letí :) jako upřímně už se nemůžu dočkat, letos máme metu do nového roku a pak už mi to je jedno :D
Tak ať se zadaří až budete chtít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
31.8.18 11:24

@Kristyna.Vechtova dekujeme :andel: no jooo, to bude uz lednatko co :P tak at jde vse hladce, i porod :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.18 12:19

@Kukacka123 no joo jeden je listopadovej tak druhý taky zimní, manžel asi letní děti neumí :lol: děkuju a ať malá dělá jen samou radost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
31.8.18 22:04

@Kristyna.Vechtova dekujeme :kytka: my mame letnatko, tak uvidime, jak bude pak druhe :mrgreen: at se dari :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
5.9.18 12:00

Tak dnes je to dva týdny, co jsem podstoupila revizi. Konečně včera po x kontrolách v nemocnici dobrá zpráva, že je to na dobré cestě a další kontrola až u mého obvodního po menstruaci. Ta doufám, že přjde co nejdříve :) Díky těm komplikacím po zákroku jsem se bála, že mi doporučí další snažení třeba až za půl roku, ale prý stačí jedna ms porevizní a jedna na dočištění, takže za dva měsíce můžeme zkoušet. Tahle zpráva mě znovu nakopla a konečně je o něco lépe v tom trápní. @renorejnz tobě dr doporučili, kdy se můžete začít snažit od zákroku znovu? Ptala jsem dr na nějaké podpůrné tabletky pro hojení a nedoporučil nic. Poradila mi ale moc milá pani lékárnice vitaminky GS Mini Star před početím, jsou i malinko na psychickou pohodu. Ju a taky čajik kontryhelový zkouším, ať sem maximálně připravená, až se ke mě dušička vrátí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
5.9.18 14:20

@Janita3 My se po revizi snažili už v druhém cyklu. MimiStar zobu taky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
5.9.18 16:06

@Keshi tak to moooc drží palce, ať se co nejdříe ukážou vytoužené // ;) Snad nam vitamínky k tomu dopomůžou. Ja se přiznám, že se po těch komplikacích bojim, tak raději počkám na tu druhou, aby se vše pročistilo. Ještě jsem hodně zvědavá, co má doktorka na kontrole poví. Z té nemocnice máme povolené za dvě a to jsem četla, že vetšinou doporučí v nemocnici až po půl roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
5.9.18 16:15

@Janita3 No já spíš než // chci být schopná ho/jí donosit. Dvě čárky jsem měla nedávno, ale bylo to biochemko a na konci loňského roku zamlklé. A právě po něm jsem byla na dočištění a doktor tam byl velice příjemný a říkal nechat jeden cyklus na srovnání a zbytečně se snažením nečekat. Ale je to doktor od doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
5.9.18 20:40

@Janita3 Mi říkali v nemocnici, že se můžeme snažit znovu po jednom cyklu, můj gynekolog doporučil dvě menstruace. Tak ještě uvidíme, podle toho, jak se budu cítit. Zatím je to jak na houpačce po psychické stránce, a co u tebe? Taky jsem si koupila kontryhel a užívám Femibion. Snad se poštěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
6.9.18 09:42

@Janita3 nam dr v nemocnici doporucil 3 cykly (je to celkem kapacita), moje dr mi rekla 1 MS. Byla jsem po ZT v 17tt + revize. Pockali jsme 3 cykly a hned to vyslo ;) a popravde po 1 MS jsem na to nemela jeste ani pomysleni, snazit se znova…jinak pila jsem kontryhel, jedla listovku a uzivala gynex - je tam plno bylin ;) a zadarilo se hned prvni mesic :srdce: preju hodne uspechu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
6.9.18 12:20

@Keshi Děkuji, moc držím palce, aby se u tebe mimísku dařilo. Narazila jsem na tvůj se seriál deníčků a nemůžu se odtrhnout od čtení :D Kolegové v práci si asi myslí, že už sem se z toho všeho zbláznila. Čučím do mobilu a dostávám záchvaty smíchu, ty se tedy střídají s dojetím nad tvým příběhem. Vážně máš obrovský talent :potlesk:

@renorejnz Já sem hodně zvědavá, co ještě ta má doktorka poví. Asi bych to tež přirovnala, jako na houpačce :( Chvíli se přesvědčím, že to tak opravdu mělo být. Pak výčitky, jestli jsem něco nezanedbala já a pak samozřejmě vztek a smutek že se to stalo zrovna nám.

@Kukacka123 Děkuji moc, mám radost, když slyším dobré zprávy, že se tak brzy zadařilo :) Vážně se pak vše zvládá lépe, když člověk ví, že v tom není sám a že drtivá většina tak smutných příběhů skončila dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
6.9.18 14:37

@Janita3 mas pravdu, tez jsem hledala na emiminu utechu ;) opravdu se ta bolest vic otupila s dalsim tehotenstvim…porad jsem si rikala, ze miminko bylo nemocne a je to tak lepsi…ted tu mam nasi malou a jsem stastna :srdce: clovek ale v srdci a myslenakch toho drobecka porad ma, nikdy nezapomenu :andel: stejne tak manzel :andel: drzim moc palce :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
7.9.18 21:01

Ahoj holky, ja jsem prodelala 30.7. Mimodelozni tehotenstvi sebrali mi levy vejcovod. A za mesic jsem si delala test caste hozeni na zachod ,bolesti prsou … a test pozitivni . U doktora jsem byla v pondeli aPrvni slova gynekologa byly je to v deloze je to tam , tak jsem se radovala rikal ze je to na zacatku o velikosti 1,1mm hcg 231 v cera jsem zacala spinit to porad trva doktor rekl ze to neroste mysli si ze jde o zamlkle tehotenstvi a ja tomu nemuzu uverit pokleslo teda i hcg na 200. Na kontrolu jdu 20.9 jestli to odeslo. Na nekdo nejakou zkusenost s dobrym koncem, nebo je to vazne zase v haji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
8.9.18 08:21

@Zuzlinka30 Dobré ranko, mě tedy testy na hcg nedělali vůbec, příznaky těhotenství jsem u zamlklého t. měla celou dobu. Celodenní nevolnosti, lítaní na záchod, jen to pnutí v prsou se nestupňovalo. Nejhorší je to čekání co bude/nebude :nevim: Hlavně teď důvěřuj té malinké dušičce v tom, že tě prostě neopustí a budu ti strašně moc držet palce, aby jsi 20.9. slyšela u dr jen dobré zprávy :kytka:

Příspěvek upraven 08.09.18 v 08:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty