Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Zuzlinka30 Dobré ranko, mě tedy testy na hcg nedělali vůbec, příznaky těhotenství jsem u zamlklého t. měla celou dobu. Celodenní nevolnosti, lítaní na záchd, jen to pnutí v prsou se nestupňovalo. Nejhorší je to čekání co bude/nebude
Hlavně teď důvěřuk té malinké dušičce v tom, že tě prostě neopustí a budu ti strašně moc držet palce, aby jsi 20.9. slyšela u dr jen dobré zprávy ![]()
@Janita3 strasne moc děkuji za povzbuzení i trochu naděje. Kdy by to šlo apon nejak urychlit at uz.je 20.9. Proste se musi stat zazrak.
@Zuzlinka30 Vůbec není zač, budu na tebe a mimísko myslet, dej vědět, jak jste dopadli. Já se taky nejvíce bojím, až se po druhé zadaří toho nekonečného čekání na každou další prohlídku. Musíme ale věřit, že jsme si smůlu vybrali a po druhé se již tomu drobečkovi prostě příchod vydaří ![]()
@Janita3 no tak jsem dneska zacala trochu krvacet, tak nejak cela se chveju. Tak se obavam ze miminko odchazi. To cekani je nejhorsi. A hlave po druhe za 2 mesice prijit o miminko ja uz to nedavam.
![]()
@Zuzlinka30 Drobné krvácení ještě nemusí znamenat že mimi odchází. Ale pokud se klepeš (zimnice) tak bych raději zajela na pohotovost. drž se. ![]()
@Keshi zimnici nemam spis jako cele telo se mi chveje treba to jsou jen nervy lehla jsem si a je mi lip dekuju moc. Moc mi pomaha se snekym o tom bavit
@Zuzlinka30 To chápu, od nervů já i zvracím. Hoď si nožky nahorů a odpočívej. Budu ti moc držet palečky.
Tak a dneska uz zase vubec nic zadne krvaceni zadne spineni. Je to hrozne a to jesze musim tak dlouho cekat.
Dobré ráno děvčata, jak tak zjišťuji, je toho opravdu hodně. Pro mě je to poprvé a musím uznat, že ač jsem si to nechtěla připouštět, tak mě to smetlo jako vlak
Nejdřív první UZ 8+6, srdíčko krásně bušilo. Šla jsem se objednat na prvotrim. screening a po 14dnech, kdy jsem se fakt těšila, že uvidíme i s mužem mimčo, tak na běžné kontrole šok. Z ordinace jsem odcházela beze slova a v slzách. V pátek 7.9. jsem byla na revizi a stále se z toho nějak nemůžu vzchopit.
Prosím, kdo má za sebou revizi, jak vám je? Já nejdřív krvácela, pak to přešlo, ale od včera mě bolí břicho a začala jsem zase špinit… ![]()
@Sisik84
bohuzel to taky znam…nejdrive SP v 5tt, nebylo ani srdicko, proste to odeslo s MS. Potom se hned zadarilo a v 17tt ZT
nasledoval vyvolavany porod a revize…bylo to priserny
strasne me podrzel manzel a rodina
psychicky jsem byla na dne, brecela, nemohla na to prestat myslet…3 mesice jsme se nesnazili (doporuceni dr), brala jsem nejake podpurne prostredky…a pak se hned napoprve zadarilo
mam tu 3 mesicni holcicku
ale nikdy nezapomenu…
ted je to tezke, pobrec si, mluv o tom nebo ne (kazdy to citi jinak), odpocivej (ja si porad rikala, proc ja…ale nejsem zdaleka sama…pludek nebyl v poradku proste
)…a ver, ze miminko si k vam cestu najde
moc drzim palce, at se muzes znovu radovat ze // a vse je uz v poradku ![]()
@Kukacka123 Ahoj, moc dekuji. Porad si rikam, ze to tak melo byt, ze to priroda prodte vyresila sama a nez aby to dite bylo postizene, tak je tohle lepsi. Ale i tak je to strasne tezke. Mam stavy uzkosti, kazde sebe mensi pitomost me rozbreci. Snazim se dat do kupy abychom to mohli zkusit znovu a tentokrat snad s lepsim vysledkem
@Sisik84 vsak si pobrec, dostan to ze sebe a pak se snaz dat dokupy, abyste se mohli znovu snazit, psychika dela hodne
rekli ti, kdy muzete? Jeste tip - jedla jsem listovku, pila kontryhelovy caj a uzivala gynex
nevim, zda to bylo tim, ale bylo mi po tom dobre a zadarilo se
tak drzim palce ![]()
@Kukacka123 kazdy rika neco jineho. Moje gynekolozka 2-3 mesice, v nemocnici jedna doktorka ze mam pockat na prvni MS a dalsi ze za 3 mesice. Jo, uz koukam na nejake vitaminy, cim bych se posilila
Dekuji
@Sisik84 Ahoj, je mi moc líto, že tě to taky potkalo
Já měla podobný průběh, zjistili u mě, že v 11tt již nebije srdíčko. Dnes je to tři týdny, co jsem to zjistila. Hned další den revize, měla jsem bohužel po zákroku komplikace, tak se mi dávání do kupy zdravotně o něco protáhlo. Přiznám se, že se v tom stále plácám - výčitky, smutek, vztek nad tou nespravedlnosní
Co napíšu je ohrané, ale vážně pomůže jen a jen čas. Na to srdíčko, které jsi pod sebou nesla alespoň těch pár týdnů nikdy nezapomeneš, ale až budeš opět připravená a hlavně mímísek taky, zase se k tobě jeho dušička vrátí
Mě teď strašně pomáhají holky tady na emiminu, nejsi v tom sama
Jinak já zobu GS Mimi Star, před početím, mají být i na psychickou pohodu a doporučila mi příjemná paní lékárnička. Piju též čajík kontryhelový.
@Janita3 moc děkuji, zkusím teď nějaká homeopatika na vzpamatovaní a pak ty vitamíny ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.