Zanedbaná péče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
16.10.12 02:07

@Nelisa Má samé jedničky, ale je v první třídě. Myslím, že ho škola baví, podle toho jak o tom mluvil.
Dostala jsem smskou přání ke svátku i za malýho, takže jí ho pravděpodobně nevzali, protože jinak by asi nenapsala. Uvidím, co bude o víkendu, chceme za ním zase jet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
16.10.12 15:32

@Terezska23 No tak já měla dítě v první třídě loni, takže vím, o čem to je, někdo se mu musí poměrně dost věnovat, to je dobrý signál. :palec: (Mám taky dítě s jedničkama, kterému jde učení dost dobře, přesto jsme nad školou strávili docela dost času.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
16.10.12 15:55

@Nelisa Říkala, že mu úkoly jen kontroluje. Ale přišlo mi divné, že o něm řekla, že je silně hyperaktivní a zlobí, a že je to s ním těžké. Ale když jsme jeli zpátky z výletu, bylo vidět, jak je unavený a pak usnul na chvíli v autě. Vlastní dítě nemám, ale mám dvě mladší sestřenice (7 a 10) a občas hlídám kamarádce syna, který chodí do 3.třídy, takže trochu porovnávat můžu…myslím, že to dítě akorát nemá žádné vybití. Občas jsem na něj musela víckrát zavolat, než zaregistroval, že na něj mluvím. Ale jinak je to úplně normální dítě, které si váží maličkostí (a těch podle mě v dnešní době moc není).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
16.10.12 15:57

@Terezska23 Tak jestli mu je jen kontroluje a malej má jedničky, tak je moc chytrá hlavička. :D Moc vám přeju, ať se situace brzo vyjasní ve prospěch chlapečka. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.10.14 17:53

Dobrý den, také přidávám jedno téma a prosím o radu. Má sousedka s přítelem mají čtyřměsíční miminko. Mě je hrozně už jen když je vidím jak s ním jdou ven. Dítě je v tomhle počasí oblečené jen v bodýčku, s lehkou čepičkou a zabalené na půl v larise, k tomu ho vozí v jakési golfce bez stříšky, v poloze na sezení a chodí s ním i v dešti. Brala bych to že nemají peníze, ale je na nich vidět že jim je to úplně jedno. Teď jsem se ale zděsila když jsem jim nesla nějaké věcičky po synovi, vešla jsem do jejich 1+1 bytu a dostala do obličeje mlhou kouře od cigaret. Zděšeně jsem koukala i na to že miminko nemá ani postýlku a bylo opět chudáček posazené v té „golfce“ a celé shrbené na chodbě. Táta miminka si tam chodil s cigaretou v puse a vůbec je nezajímalo že tam mají miminko. Když jdu po chodbě tak věčně slyším jak maličké pláče a oni mají nahlas puštěnou muziku aby ho asi neslyšeli nebo´na něj křičí ať je ticho :( Po této návštěvě uvažuji o nahlášení na sociálku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty