Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, máte někdo zkušenost s tím, že jste si objednali zboží přes eshop které jste jim zaplatili na účet ale zboží nedorazilo? Na email zatím nezareagovali a telefon nedostupný.
Jak jste to popřípadě řešili? Mám v plánu jim napsat doporučený dopis kde jim napíšu do kdy chci zboží doručit nebo vrátit peníze a když to nepomůže tak to podám na policii.
Nevíte jak dlouho se to může tahnout než se to vyřeší??
Jedná se o eshop Shoptik.cz
Děkuji za odpovědi.
Jak je to dlouho mezi zaplacením platby a nynějším nedodáním zboží?
https://www.emimino.cz/…k-cz-382590/
Třeba tady budou vědět víc, jinak doba dodání 40 až 60 dní. Takže nějaký předprodej z Ali ![]()
@Mirča99 Je tam psané dodání 10-30 dnů.
Je to už více jak 30 dnů?
@Cenarius je to 43 pracovních dní od zaplacení a potvrzení objednávky. Píšou dodání 10-40 pracovních dní
@thalasan no když mi potvrdili objednávku tak psali 10-40 pracovních dní. Což já už mám objednáno víc jak těch 40 dní
Prý je to podvodných e-shop.
Proto vždy, když objednávám a chci platit předem, tak si čtu na e-shop recenze.
Jinak tady je na tento obchod diskuze:
Vrta mi hlavou proč si to rovnou neobjednas z Ali či tak a dáváš předem peníze "českému " šmejdovi překupníkovi ![]()
@JiříkMazlík no bohužel s objednáváním z ali nemám moc dobré zkušenosti a to že to dodaj tak dlouho jsem zjistila až po objednání.
@Mirča99 mají nějaké i když nekalé obchodní podmínky
a z Ali nikdy nebyl větši problém ohledně dodání zboží či vrácení peněz.
Nakupovat v eshopu který tam má jen email už to je divný
no buď peníze vrátí a nebo prostě máš ponaučení pro příště ![]()
@Mirča99 jinak teď mi přišla diagnostika a laboratorní zdroj z Ali cca po 3 týdnech tak že čas dodání super a rozdíl v ceně oproti CZ v řádech tisíců.
A navíc už mají sklady na spoustě místech v EU
@Elea9 píše:
Zkoušela jsi cashback v bance, když obchod nereaguje?
Tohle nefunguje a taky to není „cashback“.
@Cenarius píše:
Tohle nefunguje a taky to není „cashback“.
chargeback… Pardon ![]()
Teď už to mám snad správně ![]()