Auto nelze nastartovat

Anonymní
30.11.21 18:53

Auto nelze nastartovat

Ahoj. Jsem nastvana. S partnerem mame auto a furt se nam neco na nem rozbiji..
Konkretne ted nemůžeme nastsrtovat.
Po roztlaceni bylo auto v servisu kde vadu ve startéru nenasli a trochu dobily baterii. Po mesici nastal znovu tento problem akorat ze po 20 zmacknuti auto chytlo tak jsme jeli do servisu jinam kde nam rekli vymenit baterii. Baterii jsme vymenili. Ted mi pise pritel ze zsse nelze nastartovat. Ja uz nevím kam s tim jit. Porad platime za servis a ani nedokazou najit chybu? :( Sem ted tehotna a stve mi jezdeni busem kdyz je korona.. a bojim se ze treba nebudu mit ani auto na cestu do porodnice :( nevite nekdo prosim cim by to mohlo bejt nebo nejaky dobry autoservis v Praze kde opravdu hledaji zavady a nevyměni vam kde co jen aby vydělali? Prosim anonym..dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4129
30.11.21 18:57

Dělalo mi to taky, tak jsme koupili nové auto. Už nikdy takový vergl na který se nedá spolehnout 😡

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.21 19:05

@Nicole 1234 auto mame od dubna. Na nove nemame.

• Citovat
  • Upravit
711
30.11.21 19:08

Premerila bych kapacitu na baterce. Jsou dve moznosti-bud vam tam dali nejaky smejd a on se proste mrazem vybil, nebo vam to neco v aute vybiji. Bracha mel treba problem se svetlem v kufru-nevypinalo se mu a tim se vzdycky vymlatila baterka.
Jinak prvni pomoc, ktera problem nevyresi, ale je celkem levna, je koupit si powerbanku na startovani. Nastartujes kdykoliv a kdekoliv. :nevim: Doma jenom dobijes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.21 19:10

@kateka.1 a jak to jako funguje ja nemam ani ridicak. Kolik to stoji nebo tak? Ja se jen divam jak mizi peníze do auta :(

• Citovat
  • Upravit
18304
30.11.21 19:10

Že by to byla Škodovka :think: @Nicole 1234

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
30.11.21 19:12
@Anonymní píše:
Ahoj. Jsem nastvana. S partnerem mame auto a furt se nam neco na nem rozbiji..
Konkretne ted nemůžeme nastsrtovat.
Po roztlaceni bylo auto v servisu kde vadu ve startéru nenasli a trochu dobily baterii. Po mesici nastal znovu tento problem akorat ze po 20 zmacknuti auto chytlo tak jsme jeli do servisu jinam kde nam rekli vymenit baterii. Baterii jsme vymenili. Ted mi pise pritel ze zsse nelze nastartovat. Ja uz nevím kam s tim jit. Porad platime za servis a ani nedokazou najit chybu? :( Sem ted tehotna a stve mi jezdeni busem kdyz je korona.. a bojim se ze treba nebudu mit ani auto na cestu do porodnice :( nevite nekdo prosim cim by to mohlo bejt nebo nejaky dobry autoservis v Praze kde opravdu hledaji zavady a nevyměni vam kde co jen aby vydělali? Prosim anonym..dekuji

Když tak napiš do SZ. Mechanik autoelektrikař servisu MAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24897
30.11.21 19:13

Jj, něco vám baterii vybíjí..
taky máme starší auto a úplně to nesnáším, že čekám, zda Jo nebo ne v zimě :lol: chce to jezdit a „dobíjet ji“, jak to pár dní v mrazu stojí, tak i s novou baterkou u starých aut nikdy nevíš, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6119
30.11.21 19:13

Napiš SZ, doporučím mechanika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.21 19:14

@Lucy75 dobre. Ale dnes mu dali novou baterku. Rekli mu ze kdyz je nova ze by mel aspon 50km ujet.. tak ujel 70km dneska. Sel na 3h do prace a uz nenastartoval..

• Citovat
  • Upravit
3598
30.11.21 19:15

Jak často auto jezdí? Jaké délky trasy?
Pokud auto stojí dlouho může" spadnout " palivo pokud startér točí jak divý tak to rozhodně není vada akumulátoru.
Je k tomu strašně málo info. Pokud jsi z okolí Plzně třeba do 100 km mohu zajet na to bezplatne kouknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1363
30.11.21 19:16

Odkud jsi z prahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
30.11.21 19:17
@Anonymní píše:
@Lucy75 dobre. Ale dnes mu dali novou baterku. Rekli mu ze kdyz je nova ze by mel aspon 50km ujet.. tak ujel 70km dneska. Sel na 3h do prace a uz nenastartoval..

No upřímně řečeno měli by ji v servisu mít nabytou bez potřeby jezdit po půlce světa. To se o ně vůbec nestarají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
30.11.21 19:19

Jsem z Plzně :wink: ale do Prahy jezdím třeba do Stodůlek nebo napůl cesty žebrák a tak. Tak že není problém vzít diagnostiku nářadí a zastavit se
PS změnit servis :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
30.11.21 19:20
@Anonymní píše:

Tak vam to musi neco vybijet.
Powerbanka stoji kolem tisicovky-zalezi na znacce. Jsou to normalni startovaci kabely napojene na malou baterii-tim padem si to sam pripojis a nastartujes a nepotrebujes nekoho otravovat, aby ti nastartoval auto. Navic to jde i nastartovat, kdyz ho mas blbe zaparkovane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová