Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Lucy75 dobre. Ale dnes mu dali novou baterku. Rekli mu ze kdyz je nova ze by mel aspon 50km ujet.. tak ujel 70km dneska. Sel na 3h do prace a uz nenastartoval..
Po tomhle by mě v tom servisem už nikdo nikdy neviděl. Oni to mají mít nachystaný.
Jinak tu powerbanku s kabelama na nastartování mají nebo měli teďka v Lidlu za něco přes 500,– myslím. Mrkni se na Lidl shop.
Jsem z Plzně
ale do Prahy jezdím třeba do Stodůlek nebo napůl cesty žebrák a tak. Tak že není problém vzít diagnostiku nářadí a zastavit se @kateka.1 no mrtvou baterií Powerbanka nedá ani náhodou. Neříkám že je to pomocník ale nespasi vše. Kvalitní kabely 16 průřez a vejs třeba 5m je nejlepší
Jinak pokud motor z lehká točí avšak nenaskoči ti nepomůže ani elektrárna ![]()
@Nicole 1234 píše:
Dělalo mi to taky, tak jsme koupili nové auto. Už nikdy takový vergl na který se nedá spolehnout 😡
Mam Pažout je mu 22 let a nikde mě nenechal.
Jinak je to hlavně o údržbě a o tom jak se s autem zachází
Jinak zkouknout palivové filtry žhavicí ( zapalovací) svíčky. Těsnost paliv potrubí. Je to otázka 5 minut
@JiříkMazlík píše:
@kateka.1 no mrtvou baterií Powerbanka nedá ani náhodou.
Ale dá, pokud to není šmejd za 500 Kč: https://www.alza.cz/…18867146.htm. Třeba https://www.alza.cz/…d6603843.htm s prstem v nose a ještě přitom nabije domácí elektroniku. ![]()
@jege no ale řeší se tu dokola akumulátor ale ne příčina proč nechytnete. I s novou baterkou a když na 20 pokus blafne
Manželovi to dělal kodiaq, bohužel je tam na elektřinu úplně všechno, takže ani auto neotevřel dálkáčem. Stalo se mu to vždy, když auto nechal pár dní stát, nejel do práce. Třeba Vánoce a tak. Jemu tedy stačilo zavolat a ze servisu přijeli k nám a auto mu nastartovali. Pak zjistil, že mu to vybíjí kamera v autě.
Tak jestli taky nemáte v autě něco, co může běžet i při vypnutém motoru.
@Anonymní píše:
@Jolynka kameru mame ale po jizde ji vyndavame ze zapalovace
Jsi psala že po 3h to nenatočil ![]()
A točil startér a nechytli nebo vůbec nic i pro tom minulém?
Z tohoto se nic nedozvíme
Tak baterii to asi nebude kdyz se nepovedlo ani znamemu ho nahodit pres kabely ![]()
@Anonymní píše:
Tak baterii to asi nebude kdyz se nepovedlo ani znamemu ho nahodit pres kabely
Vždyť je to jasné hned od prvního příspěvku
proč používat kabely když startér křičí jak divý. Ten dřív odkapne než to chytne
Jen mi není jasné proč jsi se ještě neozvala?
@JiříkMazlík píše:
Jen mi není jasné proč jsi se ještě neozvala?
Třeba nechce vyjít z anonymity Internetu… ![]()
@jege no taky mi to tak přijde.
Fakt to nechápu.
Může to být kravina která se dá řešit skoro zadarmo a ne kupovat baterky o sto šest.
Když nenapíše co je to za auto jaký motor jenom furt brečet že je to v Číči ![]()
A servis bych tipoval na garáž nebo stodolu za rohem je přeci levná ![]()
Auto mame od brezna. Jezdili jsme 3× tydne 10km do prace, 10km z prace tj.20km x3= cca 60km, + 4km do obchodu vecer a o vikendech vylety treba 50-90km. Prvni nenastartovani zacalo v rijnu. Auto bylo v servisu kde chybu nenasli a dobily baterii. A rikali ze malo jezdime..Ted blblo zase, ale chytlo, tak jsme sli do jineho servisu a dali mu novou baterii. Jak jsem psala vyse - dnes mu dali novou baterku. Rekli mu ze kdyz je nova ze by mel aspon 50km ujet.. tak ujel 70km dneska. Sel na 3h do prace a uz nenastartoval..
Zakladatelka