Poradna duly
Jana Čurdová
Maria86 - podle seznámku koukám že jdeš zítra k Dr. na UTZ, budu na tebe myslet a dej vědět!
Koutecka
Ahoj holky…doufam, ze jste mely klidny vikend…
Koutecka, dekuju…urcite se odpoledne ozvu. Strasne se tesim
…hezky lez, aby si se z toho dostala a byla si zdrava!!!
Radik, ja taky Recko miluju…pritel zije na Krete. Jejich zivot mi hodne vyhovuje..nebo spis ta krajina..jidlo
…to je fajn, ze si tam rok zila..to musela byt parada!!
Moc vsem preju hezky den!!! ![]()
Ahoj holky,
tak jsem opět tady, tak Vás jdu pozdravit a zeptat se, co je u Vás nového? My jsme si v sobotu koupili nový PC, tak jsem se na něj vůbec nedostala, manžel všechno zkoumal a dával to dohromady ![]()
Mario86 - myslím na Tebe a držím Ti palečky, aŤ je UTZ ok, ale on určitě bude, jak já ti závidím a těším se, až půjdu někdy já na svůj. Snad to bude již 30.2., jak půjdu k té nové gynekoložce. pořád doufám v to, že mi ho hned udělá . Jiank koukám, že to nemáš moc jednoduché. Jak to plánuješ do budoucnosti, budeš se chtít přestěhovat za přítelem do Řecka? Asi to tam musí být moc krásné, to já jsem tam nikdy nebyla. A k té doktorce - pokud se jí bojíš něco říct, tak určitě odejdi a najdi si jinou. Určitě není dobré, když se jí chceš na něco zeptat a namáš k tomu odvahu. Já jsem moc ráda, že jsem udělala ten krok a našla si jinou doktorku. Tento týden si musím dojít k doktorovi pro neschopenku, tak se mi tam moc nechce. Je mi to dost nepříjemné, ale dělám to hlavně pro miminko
.
Luci - jsi hodná, že se nám takhle pěkně staráš o seznámek. Pokud by jsi potřebovala někdy pomoct, tak dej vědět, není problém
A jak jsi v pátek psala ot om hroznovém víně, tak já si ho dala asi ve čtvrtek, chtěla jsem nechat trochu manželovi, ale nazbylo na něj nic. Moc mi chutnalo
.
Koutecka - opatruj se, hezky lež a ať je brzy dobře. Ty nemoce jsou na prd… Já ještě pořád trošku bojuji s rýmou, ale to už nic není.
Mějte se všechny krásně a opatrujte se
Ahoj holky,
nekdo se tu ptal jaky jsme mely vikend - tak za sebe musim rict, ze me posledni dobou nejak moc boli bricho. Vcera jsem ani nemohla usnout, tak jsem z toho lehce nervozni. Cetla jsem, ze je to jak se roztahuje deloha, ze je to normalni u prvniho tehotenstvi a u hodne hubenych zenskych (coz si myslim ze pri vysce 173 a vaze 60 nejsem). Nemate s tim taky zkusenost?
Muj mily si moc preje trojcata, tak mam trochu obavy, aby se mu to nesplnilo
![]()
Hezky zacatek tydne!
Hanucha
Těhulky září 2007
Maria86 (1986/ Praha4/ TP 18.9.)
Zuza (1977/ Praha4/ TP 11.9.) 6+6, UTZ 28.2.
hanucha (1977/ Brno/ TP 6.9.) 7+4, UTZ 5.2.
radik (1980/ Praha /TP 12.9.) 6+5, UTZ 1.2.
LUCI (1980/ Pardubicko/V/ TP dle MS 30.8.) 8+4, UTZ31.1.
Koutecka (1980/ Praha/ TP 4.9.) 7+2, UTZ 6.2.
Kat-ka (1977/ Praha/V/ TP 30.8.) 8+4, UTZ 5.2.
Maminky
Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Aho při pondělku ![]()
já mám dneska líný den…
Jakpak dopadla asi Maria???
Ahojky těhulky… Čtu si vás tu už docela dlouho a zítra se jdeme zeptat pana doktora, jestli mezi vás budeme i patřit
Máme už 10tý den vynechané mestruace, na testu stále jen jedna čárka, ale pocity a stavy, jako pravá těhulenka. Vám všem přeji šťastné požehnané dny a radost z bříšek ![]()
Ahoj Paralenko, tak to Ti moooc držím palečky!!!
A dej vědět, jak jsi dopadla, ahojky.
Ahoj holky,
já dnes také myslím na Mariu, jsem zvědavá na nové zprávy a na první pocity z UTZ.
Hanucho - já s tím tedy zkušenost nemám, ale asi to tak má být. Také jsem slyšela, že se děloha roztahuje a to pobolívání břížka bývá asi do 12tt. Mě jeden den také bolelo břicho, ale spíš mě v něm píchalo a pak to zase přestalo.
Paralenko - držím Ti palečky, ať Ti pan doktor zítra potvrdí těhotenství. Zítra dej určitě vědět, jak jsi dopadla.
Luci - já jsem dnes také byla líná, ráno jsem odvedla Davídka do školky a pak jsem hned zase hupsla do postele a vstávala jsem až v 11 hodin. To už se mi nestalo ani nepamatuji ![]()
Přeji všem pěkný večer
Ahoj holky…dekuju, ze jste na me myslely. Omlouvam se, ze jsem uz nestacila vcera napsat…byla jsem tam tak dlouho a pritom UTZ trval ani ne pet minut…nic mi skoro nerekla…je to jeste bez srdecni cinnosti…pak sestre rikala, ze tam mam nejakou tekutinu a na leve strane neco 27mm velkyho…nevim, jestli mluvila o vacku nebo o cem…jen mi ukazala takovou velkou skvrnu, ani nerekla, co to je. Jen, ze mimi jeste ukazat nemuze, protoze to je moc male. Odchazela jsem takova.....nee zklamana, ale jde to tam jak na bezicim pase ![]()
Hanucho, me take boli bricho…kazdy den alespon 2-3× denne…jak, kdybych mela dostat MS.
Paralenko, take drzim palce a doufam, ze se k nam pridas ![]()
Luci, mela jsi vcera liny den?? Ja ho mam dneska...... ![]()
Zuzi, zatim netusim, jak to bude…Mysleli jsme, ze bychom to delali tak, ze na leto budeme tam, na zimu tady v Cechach..ale ted s mimiskem…porad premyslim, jak to udelat v praci, abych tam mohla jezdit treba i na delsi dobu a ne jen jako minule…kazdy mesic na tyden…vydelavala jsem uz jen na letenky. A s tou doktorkou…kdyz ja nevim, kam jinam jit. Dneska bych se mela objednat na kontrolu a nevim, jestli tam mam zavolat, nebo zkusit zavolat nekomu jinemu…
Koutecka, jak ti je????
Ahoj Mario, no konečně
)
Tak nevím, ale ta tvoje doktorka je opravdu rázná a nic moc ti teda neřekla.
S tou tekutinou ti neporadím, to vůbec nevím, co myslela…
Ale to něco 27mm nemohl být váček…to je moc velké…Mimi má 3cm až ve třetím měsíci. Spíš myslím, že nějaká sraženina, která se sama vstřebá…, to má prý každá druhá ženská, takže klid…
A co se týče toho bolení břicha, tak to je normální, roztahuje se děloha a někoho to holt trošku bolí…, tak myslím, že na tvůj tt, to jsou dobré zprávy.
A vy jste se s přítelem seznámili v Řecku? To je docela romantický ![]()
Luci, ten UTZ mi nedelala ani moje doktorka..tahle byla takova mladounka…
S pritelem jsme se seznamili v Recku. Ale az posledni vecer jsme se odhodlali se seznamit..teda spis ja…protoze celou dobu jsme po sobe pokoukavali, usmivali a porad nic…tak jsem sebrala sily a kdyz jsem sla kolem jeho prace a uvidela, ze je sam venku, tak jsem za nim sla…pak jsme se dlouho nevideli, ale kazdy den jsme si psali a az kdyz jsem tam zase jela, tak jsme se dali poradne dohromady se vsim vsudy
…a od ty doby jsem tam byla pecena varena kazdy mesic
. S tim brichem…take jsem cetla, ze je to od te delohy, tak si starosti nedelam, ale boli me to casto…zvlast dneska…
Mario, tak to je fakt super, že vám takováhle dovolenková láska přerostla v něco krásného
to se moc často nestává…
Zrovna včera jsme s holkama na naší diskuzi vzpomínaly na letní dovolenkové lásky, já se v 16-ti strááášně moc zamilovala do španěla, když jsme tam byli se školou a i po 11 letech na ty chvíle s ním občas vzpomínám
Tak to Ti přeju hodně štěstí a ať to s přítelem vyřešíte tak, aby jste se viděli, co nejčastěji ![]()
A ještě k tomu bolení bříška, mě v minulém těhu bolelo dost, teď už ani tak moc ne, tak jsem z toho byla taková na vážkách a holky mi říkaly, že je možné, že se mi děloha nestihla zavinout do úplného stavu a já znovu otěhotněla…, tak nevím. Ale docela mě dost bolí pořád prsa, tak si říkám aspoň něco ![]()
Luci, tak prsa me neboli…jen bradavky na dotyk, ale cely prsa ne. Taky je mi fajn po jidle…jen dnes rano mi trochu nesedla snidane, ale to jen trochu…takze kdyby me nebolelo brisko, tak bych si ani nepripadala tehotna
. Vis,kazdy mi rikal, jak ten nas vztah po mesici skonci atd atd…me uz to tak lezlo na nervy, protoze jsem si byla jista, ze to vydrzi…a porad jsem si rikala..pockejte, vy uvidite, ze mam pravdu a ze to neskonci tak brzy…a ted vsichni koukaji jak blazni, ze cekame miminko a chceme se vzit. Oni totiz byli zvykli, ze na kazdy dovoleny jsem se do nekoho „zamilovala“, ale to jsem byla jeste na zakladce
…takze si rikali..no jooo…zase ta jeji dovolenkova laska
. Ale tohle bylo tak jiny. A jsem za to moc rada. Sice me dokaze nastvat neskutecnym zpusobem, ale kdyz jsme spolu, tak muzu rict, ze jsem opravdu stastna.