Září 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2920
29.1.07 14:11

Díky Barčo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
29.1.07 14:17

Brisko

Tak i tobe Luci budu drzet palecky! At se nam rychle rozmnozi foto z UTZ v galerii.

Brisko nevim, nejak jsem pribrala uz pred prosincem, tak mam pocit, ze jsem mela posledni dobou brisko porad.....zatim jeste v klidu nosim volnejsi dziny. Tak uvidime, jak dlouho jeste…spise si pripadam nafoukla :) A tim, ze mam vecer a v noci hlad, tak nemam ani odvahu se jit kouknout na vahu. A to mi doktorka rikala, ze by se na zacatku tehotenstvi nemelo moc pribrat.....

Jinak s krevnimi testy, ty mi opravdu delali na lacno.....ale bylo to ok, nebylo mi spatne, sestricka byla moc sikovna, i kdyz jsem si pripadala jako v supermarketu…protoze to nebyla klasicka ordinace, ale mistnost ve ktere byly kabinky a v kazde kabince brali krev a bylo tam pomerne hodne lidi.....tak mi to ani neprislo, ze mi brali krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
29.1.07 14:18

Radiku, já bych šla nejradši už dneska, ať to mám za sebou, ale musím počkat do středy…Já se uklidňuju podobně jako ty, nešpiním, je mi blbě, bolí mě prsa, tak to snad musí být ok!
Taky nevím, jestli bych to podruhé zvládla…, ale nebudeme tady holkám depkařit, na to máme ŽPP :lol:
No, já taky mám bříško hlavně večer, ale už i trochu ráno a přes celý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
29.1.07 14:19

Jooo, holky dneska jsem četla, že Lenka Hornová je těhotná, je na začátku 4měsíce a přibrala už 16 kg!!!!!! Pane božéééééééééééééééé 8O

Barčo, díky :wink: , myslím, že to budu potřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
29.1.07 14:21

16 kg?

16 kg je fakt hodne.....snad nas to neceka.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
29.1.07 14:23

Barčo, já bych se ráda vlezla za celé těhu do 15kg…, no uvidíme. Moje maminka přibrala s bráchou 20kg a se mnou 25kg a to jsem přitom vážila jenom 2,80kg.
Neumím si nějako představit, že bych na svoji výšku 164cm přibrala přes 20kg, to bych byla fakt soudek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
29.1.07 14:27

Briska

No prave, a pak ta prace vsechna ta kila schodit, nicmene moje kamaradka po miminku rychle zhubla…rikala, ze ma tolik prace, ze nema cas se ani poradne najist…a je to videt!

Ja jsem mela na zacatku tehotenstvi 64 kg x 170 cm…tak uvidime, jak se to bude vyvijet. Bohuzel jsem doma a tak, i kdyz chodim na prochazky s pejskem budu asi pribirat i kvuli nedostatku pohybu..... :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
29.1.07 14:36

No, tak já to, co měřím, tak i vážím. V létě jsem měla 60kg a teď přes zimu a hlavně za poslendí měsíc, co jsem doma, jsem na 64kg…, ale dost to připočítávám Duphastonu, je to hormon a po hormonech se prostě nabírá…

Všechny holky, co znám, tak neměly problém po porodu shodit kg., protože kojení a pak běhání za mimčem hodně vyšťaví a kg.jdou dolů sama.

Z čehož plyne, že se v těhotenství nebudeme ženýrovat a budeme dlabat, co nám chutí, samozřejmě s „Mírou“ :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
29.1.07 14:37

Ahoj..
Radik, doufam, ze srdicko uslysis..ja jsem vcera tise doufala a zatim nic… :? …asi nebudu klidna do ty doby nez srdicko neuslysim…
A Luci, tobe taky drzim palecky :P …vsechno bude v poradku!!!
Jinak take si neumim predstavit, ze bych nabrala pri me vysce nejakych 20 kg…ale zase…mam pocit, ze uz ted pribiram…hlavne mam porad hlad a jakmile se nenajim, tak je zle… :? .
Barco, opravdu mas hezkou fotecku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
29.1.07 14:46

Fotka

Diky, taky jsem rada, ze tak vysla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
29.1.07 17:53

Ahoj holky, teda - za jeden den je tu spousta příspěvků.

Pobavilo mne, že nejsem jediná, kdo strávil víkend víceméně v leže s teplotou. A k tomu pěkná nevolnost. dneska ráno jsme málem nedojeli do práce :-) Od cca 10 hod je mi už dobře, ale mám hrůzu ze zítřejšího rána. No jestli tohle bude trvat ještě pár týdnů, tak je po mě :-)

Jinak já jdu na UTZ ve čtvrtek - zatím můj první a asi toho moc vidět nebude (teprve 6w). Ale i tak se těším, hlavně, aby Dr. potvrdil, že je vše OK.

K tomu přibírání - taky se hodně bojim. Mám docela s váhou problémy (výška 172 cm, váha 76-78 kg). A tak představa, že budu mít 100 kg je šílená.

Mám ale v práci 2 kolegyně. Jedna vážila před těhu 94 kg, přibrala na 104 kg, dnes je 3 týdny po porodu a má 90 kg! A jiná měla původně 68kg, přibrala už 26 kg a rodit bude tak za 2 týdny. Tak si říkám, že ty, co už mají „základ“, tak třeba tolik nepřiberou :(

Přeji všem pěkný večer :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
29.1.07 18:21

Ahojky čekatelky. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Konečně doma z práce, hurá. Já jsem jak otočená, v noci nemůžu spát a přes den bych mohla pořád. Jenže kombinace spaní a volant k sobě moc nejde. Když jste probíraly kila, v prvním těhu jsem přibrala 14 kg, Mates měl 4,6 tak jsem šla z porodnice pomalu s předtěhu váhou a kojením jsem PŘIBRALA 30 kg. Doktor mi na metabolice řekl, že mám nějak pomotané hormony a že si pro sebe z toho kojení ještě vezmu to tučné. Tak doufám, že teď to bude jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
30.1.07 08:35

Těhulky září 2007

Maria86 (1986/ Praha4/S/ TP 18.9.) 7+1
Zuza (1977/ Praha4/V/ TP 11.9.) 8tt, UTZ 28.2.
hanucha (1977/ Brno/ TP 6.9.) 8+5, UTZ 5.2.
radik (1980/ Praha /S/ TP 12.9.) 7+6, UTZ 1.2.
LUCI (1980/ Pardubicko/V/ TP dle MS 30.8.) 9+5, UTZ31.1.
Koutecka (1980/ Praha/ TP 4.9.) 8+3, UTZ 6.2.
Kat-ka (1977/ Praha/V/ TP 30.8.) 9+5, UTZ 5.2.
*moonlight** (TP 23.9.) 6+3, KO 1.2.
Andrášek (1976/Praha/ TP) 9+3, UTZ 19.2.
Brcav75 (1975/Miláno/V/ TP 7.9.) 8+4, UTZ
kristain (1978/Zlín/ TP 15.9.) 7+4, UTZ 14.2.
petrax77 (1977/ Praha/ TP?) 5+6, UTZ 1.2.
Vochechule (1974/Třebechovice/ poslední MS 22.12.) 5+5

Maminky

Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matoula 9 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
30.1.07 10:02

Ahoj holky,
tak Vám musím napsat, co se mi včera přihodilo. Odpoledne jsem začala špinit, tak jsem se pěkně vylekala, zavolala jsem manželovi do práce, že potřebuji odvézt do nemocnice. Přijeli jsme k Apolináři, za chvilku přišla paní doktorka a vyšetřila mě. Vše dobře dopadlo a já jsem konečně viděla naše miminko a už mu krásně tlouklo srdíčko :D . Chtělo se mi brečet, měla jsem na krajíčku, ale zvládla jsem to :lol: . Jsem moc šťastná, že to takto dopadlo. Paní doktorka u mě nenašla nic špatného, že vše vypadá dobře a miminko odpovídá i stáří těhotenství. Asi tam viděla jen malinkou modřinku, ale nic moc k tomu neříkala. Já vím, že se to dost často stává. Jinak mi doporučila neschopenku a klidnější režim. Ale to já již vše naštěstí mám. Dnes jdu odpoledne ke své nové gynekolože, tak jsem zvědavá, co mi řekne ona.

Holky mějte se moc hezky a zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
30.1.07 10:05

Jo a ještě k těm mírám : já jsem docela hubená, mám 175cm a vážím 57kg. Když jsem čekala Davídka, tak jsem přibrala 20kg a po porodu mi zůstalo pár kilo nahoře, tak jsem za ně byla moc ráda, to je asi málo která maminka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí