Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Zuzi, tak to jsem rada, ze je vsechno v poradku......a ze si videla i miminko a srdicko…
…hezky bud v klidu a davej na sebe pozor…a odpoledne dej vedet, jaky to bylo u novy doktorky ![]()
Ahoj Mario, děkuji jsi hodná. Odpoledne se určitě ozvu a pokud budu mít fotečku, tak jí hned dám do galerie ![]()
Ahoj Berušky,
Zuzo, tak co, čekám
Myslela jsem na tebe…
Maxiku ahoj, jasně že můžeš, tak nám honem o sobě něco pisni, ať tě můžu dát do seznámku - rok narození, TP, město, kdy máš UTZ
A těšíme se nan povídání s tebou ![]()
Ahoj holky,
tak mám po kontrole, dopadlo to dobře, opět jsem viděla, jak tluče miminku srdíčko
. Dostala jsem utrogestan a mám jíst pořád kyselinu listovou. Jinak podle UTZ je mimi menší, odpovídá 6+4. Ale metřík měnit nebudu, ono se to ještě může v průběhu těhotenství měnit. nechám to tak, jak to je.
LUCI - na další kontrolu jdu 20.2., to bude i UTZ. A ten termín, UTZ 28.2. můžeš zrušit, paní doktorka mě nechce posílat na UTZ k Apolináři, ale do Gennetu. Tam mají lepší UTZ.
Maxiku - ahoj, vítám Tě mezi námi. To víš, že můžeš, čím víc, tím líp ![]()
Zuzanko, to je super, že jsi viděla mimčo!!!!!!!!!!!!
Já ho snad zítra taky uvidím..
LUCI, děkuji, jsi hodná, že jsi na mě myslela. A ještě jsem chtěla napsat, že jsem původně chtěla fotku z UTZ, ale pak jsme se s doktorkou dohodly, že ji uděláme až příště, že by tam te´d nebylo moc vidět. Miminko má totiž 8mm ![]()
LUCI, určitě ho uvidíš a už budeš mít krásnou fotečku. Já se už teď těším, až půjdu na další UTZ. A to je až za 3 týdny
. Zítra na Tebe LUCI budu myslet, jak si krásně užíváš UZ ![]()
Zuzi, já si ho krásně užívat nebudu, mám takový nervy, že mi je z toho blbě
![]()
Holky......
Zuzi…stalo se mi to co tobe.....spineni a bolest bricha. jela jsem na bulovku. mimco ma nastesti uz srdicko…SUPER…a je velke neco malo pres 8mm…odpovidame 6+6! jsem tak rada. Uaky beru Utrogestan a Ascorutin…zitra a ve ctvrtek jdu do prace, ale jen proto, ze jim tam hezky oznamim…ze zustavam doma. ve ctvrtek jdu ke svemu Dr. a nechavam si napsat rizikovku.....
Jupíííí máme srdíčko......:-)
Ahoj holky,
zuzi a radiku, drzim palce, at to vsechno bezi jak ma… Ja uz se taky nemuzu dockat pondelka, doufam, ze neco bude videt. A taky z toho mam trochu nervy, jako Luci. Ale snazim se to zabijet praci, dneska me to docela bavilo. Uz taky nebliju, teda chce se mi neustale, ale zatim jsem to od pondelka rano vzdycky rozdejchala
Cetla jsem tu nekde na foru, ze pomaha pepsi, tak ji celou dobu ucucavam a fakt mi zabira.
Jinak taky vitam Maxika!
Mejte se moc krasne, mam pocit, ze uz se mi nepatrne zvetsuje brisko!
Hanucha
Ahoj holky,
Radiku, tak to máme stejně veliká miminka
. Hlavně že nám to dobře dopadlo, teď už snad bude vše bez problémů. Myslím si, že ten Utrogestan je hodně dobrý a kdyby se něco dělo, tak i pomůže. Když jsem čekala Davídka, tak jsem ho také brala.
Hanucho, děkujeme, já si myslím, že teď už to bude vše ok. Zrovna jsem si říkala, že nemůžu mít jediné těhotenství v pořádku. Pokaždé jsem v začátku špinila a vždy jsem jela navštívit Apolináře. Na UTZ budeš mít určitě krásně vidět srdíčko, to je opravdu nádhera. A hlavně se nestresuj a buď v klidu. Vše bude ok.
Mějte se holky krásně a opatrujte se ![]()
Ahojte,
dítko zalehlo a to menší se uklidnilo po dvou párcích s kupou hořčice ![]()
Termín - snad 18/9 - podle UTZ (srdíčko dr. vyšťourala už v 5+3, ale ona je fakt šikovná), podle poslední MS o 4 týdny dříve, tak uvidíme. Dalek měl taky rozptyl termínů přes tři týdny.
LUci - těš se, UTZ je fakt hezký, hlavně to blikající srdíčko ![]()
Zatím. E.
Ahoj holky…
…
vitam maxika..
…
Luci, moc budu drzet palecky…a nemej z toho takovy nervy…!!!!!!!!!! Radiku u tebe jsem taky moc rada, ze vse dopadlo v poradku..
hanucho, pepsi mi taky zabira…jak jsem si vyskakovala, ze zadny problemy nemam, tak ted teda mam…sice nezvracim, ale je mi cely den spatne…
…vcera me sefka pustila driv domu, tak jsem byla rada. Nejradsi bych si dosla alespon tak na 14 dni pro neschopenku. To je super, ze mate srdicka…u nas stale nic
…stejne me porad stve, ze jdu na kontrolu az za 14 dni…vzdyt jsem byla u dr. naposled 11.1.a to si nebyla jista, jestli jsem tehu, protoze nemela zadne vysledky…a ted mam prijit az 15.2. Co kdyz taky budu potrebovat nejaky ten Utrogestan???
Zuzi, to je super, ze u novy doktrorky taky vse dobry…a v gennetu je to fakt dobry!! A maji krasny fotecky
…
Mejte se krasne a davejte na sebe a mimisky pozor.....