Poradna duly
Jana Čurdová
mybe,
holka jedna … to me mrzi, ze se to nezlepsuje
budeme na tebe myslet, aby to vsechno dobre dopadlo! ![]()
posilam ti pozitivni myslenky
![]()
Mybe - držím palečky, aby se všechno zlepšilo a ten neřád co tam nemá co dělat, aby se koukal vypařit.
![]()
Ahoj holky,
k těm krevním testům, já už mám nějaké za sebou, byla jsem na nich hned na začátku těhu. Nevím, na co přesně byly, ale určitě na protilátky, nemoci a krevní skupinu......
Maxiku - jak Ti je, už je to lepší? Myslím na Tebe a držím Ti všechny palečky, ať se toho zánětu brzy zbavíš a miminko ať je v pořádku. Věřím tomu, že vše bude ok
moonlight - to jsou dobré zprávy, že kontrola byla ok ![]()
mybe - držím Ti moc palečky a také Ti posílám hodně síly, aby to bylo vše v pořádku a dobře to dopadlo. Hezky odpočívej a drž se. V pátek na Tebe budu moc myslet!!!!!!!
![]()
MonaP, Koutecka, radik, Maria86, ať Vám zítra dopadne dobře kontrola ![]()
Přeji všem hezký večer
ahoj holčičky, omluva, že sem teď moc nechodím, ale snažím se aspoň dočítat.
Takže vítám nové těhulky a přeji, aby bylo vše ok!
Jinak já mám problém s nohou, nemohu se na ni postavit a tak jenom ležím a je to hrůza, každé otočení v posteli skoro obrečím. Já se s tou nohou léčím už pět let a vždycky mě to chytne takhle v zimě…, snad to brzy přejde.
Všem posílám moc pozdravů a mybe drž se!!!
Těhulky září 2007
Kat-ka (1977 / Praha / V / TP 30.8. / 12+0 / KO 26.2. )
Andrášek (1976 / Praha / TP ?/ 11+4 / UTZ 19.2. )
MonaP (1980 / Sev. Morava / TP 2.9. / 11+4 / KO 1.3. )
hanucha (1977 / Brno / TP 6.9. / 11+0 / KO +UTZ 12.3. )
lenak (1981 / Pardubice / V / TP 8.9. / 11+0 / UTZ 1.3. )
Brcav75 (1975 / Miláno / V / TP 7.9. / 10+6 / NT UTZ 2.3.)
Koutecka (1980 / Praha / TP 4.9. / 10+5 / KO 6.3. )
mybe (1974 / Ceske Budejovice / TP / 10+4 )
Zuza (1977 / Praha4 / V / TP 11.9. / 10+2 / KO 20.2. )
LUCI (1980 / Pardubicko / V / TP dle MS 30.8. / 10+1 / UTZ 27.2. )
adys (1969 / USA / V / TP 12.9. / 10+1 / KO 15.3. / NT UTZ 28.2. )
radik (1980 / Praha / S / TP 12.9. / 10+1 / KO 1.3. )
kristain (1978 / Zlín / TP 15.9. / 9+6 / UTZ 14.2. )
Maria86 (1986 / Praha4 / S / TP 18.9. / 9+3 /KO 15.2. )
maxik ( Vitkovice / TP 18.9. / 9+1 )
joula (Pha 4 / TP 20.9. / 8+6 )
*moonlight** (Brno / TP 23.9. / 8+5 )
Alina (Hradec Kralove / TP ? / 8+1 / dvojcatka )
petrax77 (1977 / Praha / TP? / 8+0 )
Vochechule (1974 /Třebechovice / V / TP? / 7+6 )
Maminky
Kat-ka - Matyášek 4roky, Filípek 7let
Zuza - Davídek 3 roky
Andrášek - Alice 6 let
kristain - Vítek 1 rok
Vochechule - Matous 9 let
maxik - Dalibor 1rok
adys - Adam 3 roky
lenak - Adamek 2 roky
joula - Jasmin 3 roky
MonaP - Michal 6 let
ahojky,
zdravim vas vsechny od nas jeste vecer … ale preju krasne rano ![]()
tak jak jsme se tesili na snih, tak jsou z toho spis trable. vsechno je to zmrzly, skoly byly dneska a jeste i zitra zavrene, fouka desnej vitr, takze jednak odklizenej snih se nafouka zase zpatky a pri teplote -9C je pocitove pri vetru -17C. takze nic moc na prochazky venku
. ale zato jsme si dneska po obede hezky s prckem zdrimli a probudili se asi ve 4 odpoledne ![]()
vsem nemocnym preju brzke uzdraveni … maxiku, Luci a mybe … drzte se!
MonaP, koutecka, radik, Maria86 - hodne stesti na kontrole a dejte vedet, jak jste dopadly
. preju same dobre zpravy.
mejte se krasne. ja jdu do hajan ![]()
Jak se mate po ranu?
Mybe moc na tebe budu v patek myslet a drzim palecky!
Tak jsem vyprovodila milacka do prace. Dneska mame pate vyroci a tak vecer zajdem na pizzu ![]()
Zuzi nas pejsek se jmenuje Tina je ji asi sest a je to vorisek, poridili jsme si ji v srpnu 05 v utulku a je to skvele az na ty chlupy, ktere mame po celem byte a tak musime casto uklizet. Jinak jsem rada, ze mi dela spolecnost, kdyz jsem sama doma. Jsem zvedava co rekne na miminko…ale myslim, ze bude v klidu neni nijak moc zarliva.
Holky tak porad premyslim jestli budeme holcicku nebo kluka. Moje mamca si mysli, ze holcicku, protoze tvrdi, ze jsem se dost zmenila v obliceji a to ze dela u holcicek, ktere pry berou krasu…pry to mela stejne se mnou zatimco s brachou mela krasnou plet, vlasy, atd…tak nevim jsem docela zvedava, ale nakonec je to samozrejme jedno hlavne, ze bude vporadku ![]()
Hezky ctvrtek!
Barca
Ahoj mamci…
Zuzi, adys.. moc dekuju, hned zitra se ozvu, jak to dopadlo.....snad mi udela utz uz dneska a konecne bych videla srdicko
…
mybe…moc na tebe myslim…!!!!!!!!! Drzim palce, at se to vstreba a je to vsechno v poradku..............
Barco, taky nad tim premyslim, jestli to bude holka nebo kluk..pritel porad, ze citi, ze to je kluk…
…mama si taky mysli, ze to bude kluk, ale zrovna si nepripadam nejak hezka, spis naopak - taky jsem slysela, ze holcicky si berou krasu..... ![]()
Luci, co noha?? Porad stejny??? Maxiku a ty???
Preji moc hezky den!!!!!
Ahoj holky,
už jsem zpět od Dr.
piškot - (pracovní název) už je obr, má od hlavičky k zadečku 4,68 cm. Je v pořádku, viděla jsem i žaludek a zrovna měl plný moč. měchýř, vůbec jsem nečekala že vše bude tak hezky vidět. Je trošku vetší
, ale prý na posunutí termínu počkáme do dalšího UTZ.
Těhotenskou průkazku jsem nedostala, až prý na další kontrole 6.3. kde mi odeberou i krev.
Mám teď docela dost práce, tak se jdu tady do toho vrhnout a zítra dopoledne napíšu jak to vzala šéfová, mám v plánu jí to dneska říct.
Pa a všem co jdou dneska nebo zítra na kontrolu držím palce ať je vše v pořádku! Opatrujte se.
Koutecka + piškot
Neporadíte mi prosím některá jak vložit fotku do galerie? Nějak mi to nejde ![]()
Děkuji
Ahoj Těhulky!!! Právě jsem se vrátila od lékaře. Všechno OK prcek měří 4,90 cm. Jel se mnou i manžel s Michálkem ( chtěli se podívat na mimčo
). Mišanek nespustil oči s monitoru a mimčo jakoby vědělo že ho pozoruje celá rodina tak tam skákal a hýbal ručičkama jako by nám všem mával.No prostě paráda!
Další kontrolu mám 1.3. Tak se všechny držte a dávejte pozor na mimča
PA PA PA
Ahoj…Tak se hlásím.....
mimčo vpořádku. Dr. celý blažený natáčel na DVD. Má už 2,6 cm…a odpovídáme 10+1........tak jsem dle UTZ poskocila o tyden dopredu
To spineni…je z delohy…nejakej hlen, ale hematom se nastesti vstrebal.
1.3 jdu na sijove projasneni........
Jsem si tedy oddychla.....
Videla jsem i pupeny rucicek a nozicek a trosku se tam hýbalo..... ![]()
dobre ranko
,
tak koukam, ze nam tu rostou krasna miminka a mnozi se dobre zpravy
… hezky se to cte!
hanucho ,
koukam, ze uz se ti podarilo vlozit fotku do galerky
a miminko je taky moc pekne
… je uz je pekne videt
. nekdy je treba problem ten, ze ta fotka je v originale moc velka nebo proste jenom blbne to stahovani.
a hodne stesti v praci ![]()
radiku ,
tvoje miminko mi pripomina to nase
. bezva, ze to spineni neni nic zavazneho.
zatim se mejte, jeste sem nahlidnu pozdeji.
Ahoj holky:-)
dekuju vsem za podporu
snazim se myslet na same pekne veci a nic zleho si nepripoustet a dari se mi to. Ono clovek prestane byt listostivy, kdyz uz nejde o nej
a je moc fajn, ze tu mam notase s pripojenim pres telefon a muzu prijit sem a povidat si s kamosema na icq, to jeden hned zapomene kde je ![]()
A taky mam lepsi naladu pac sem byla dneska na ultrazvuku a prvne ho videla, sice jen takovou siluetku, ale to staci aby svet zkrasnel. Zadickama se opira o ten hematom, ktery se zmensil, coz je bezva, ale bude to jeste boj.
Neodpustim si par poznatku z nemocnice:
tedy spis chovani nekterych lidi. V Praze jsem mela kliku a lezela na pokoji s dvema holkama, ktery byly prijemny. Tady uz jsem za stalici, hodne se to tu strida, ale chovani nekterych je opravdu nepochopitelne. Nebo mi prijde tak moc, ze kdyz vidim, ze v pokoji nekdo spi, tak se nebavim s dalsi nahlas a kdyz mi nekdo zavola, tak do toho prece nezacnu kricet, ale vezmu to potichu a odejdu na chodbu? Prvni noc jsem tumela krizovou a spala malo a pres den nedospala neb tohle se tu delo normalne i kdyz jsem poprosila esi by byly tak laskave…eeee ale nastesti, jak jsem psala rychle se to tu strida a ted tu mam prijemnou pani. UFF ulevilo se mi, tak jsem vas doufam moc nenudila.
Jinak jak tu pisete o tehu obleceni, tak se mi na dnesek zdalo, ze si jdu nakoupit a tak se na to uz moc tesim. Normalne jsem se musela dost drzet, bez veceri jen lehke obedy, pouze o vikendu jsem si dopravala. Ted se sice neprejidam, ale jim normalni obedy a vecere, takze se to uz mirne projevuje, ale nastesti nemusim ven, takze to budu resit dele.
Jooo a taky se mi vratily nevolnosti, coz povazuju za dobre zpravy ![]()
tak pekny vecer ![]()
Ahojky. Tak kreveta už má 153 mm a srdíčko blikalo jak o závod. Další kontrolu mám 8.3. a to prý dostanu průkazku. Toto utíká.
Mybe - držím palečky a je pravda, že v nemocnici se fakt někteří lidé neumějí chovat.