Poradna duly
Jana Čurdová
Juchuchú!!!!!!
už jsem to chtěla vzdát, ale myslím, že se to povedlo. Ještě musím objevit jak vkládáte do zprávy takový ty krásný obrázky růží atd. Fuj,úplně jsem se zapotila, jak sem moc chtěla mít taky metřík.
Hihi Moni, ani nevím jak ![]()
Ale vůbec jsem si nestihla přečíst co jste všechno od včera napsali, před chvilkou jsem vylezla z postele a rovnou na net ![]()
Měla jsem děsivé sny, možná proto, že nám včera volala tchýně ![]()
Ahoj Iggi…hezky metrik
.....o snech mi ani nemluv…vcera jsem rodila, dneska me znasilnoval nejaky uplne nechutny mlady kluk.....
ahoj těhulky, tak já jsem dneska vstávala v sedm, vypravila manžu do práce a zalezla zpátky do pelíšku s časopisem v ruce.
A teď jsem právě snědla první část oběda
, už mi hrozně kručelo v břiše a začínalo být špatně. Ale šmákla jsem si, dělala jsem včera ty karbanátky, mňamka.
Mario, tak se ti to krátí a už budeš u přítele, ten bude koukat, jaké budeš mít bříško
Určitě to bude děsná romantika, až se uvidíte, tak to pak musíš odvykládat
![]()
Iggi, tak metřík jsi nakonec zvládla, je moc krásnej!
Ještě jsem se chtěla pochlubit, v úterý jsem si koupila těhu kalhoty.
Jsou z Litexu Litomyšl. Na nettu je měli za 750 Kč, tak jsem si zajela přímo do Litomyšle (mám to 40km) a zrovna jsem tam měla cestu a stavila jsem se ve vzorkové prodejně a mám úplně ty samé za 450 Kč, super, že? Jsou černé, trochu elastické, do zvonu, s kapsou na břichu.
Ahoj Luci, tak to je super nakup
…ja jeste cekam…myslim, ze si poridim nejaky kalhoty tak za dva-tri tydny......kdyz se hodne napapam, tak zatim staci dat gumicku a je to dobry
…taky se tesim, az se uvidime…to bude poprvy, co bude hladit brisko a tak…predtim uz sice taky hladil, ale to jsme nevedeli, ze se to podarilo
…spis jsme meli takovy tuseni, ze asi jo, ale na 100% to nebylo.
taky uz mi kruci v brise..dneska budu mit bolonsky spagety, tak se moc tesim…
…
Mario, já mám taky moc ráda těstoviny všeho druhu, ale manžovi už se to pomali přejedlo, on je hrozně vybíravý, je vyučený kuchař, tak to je s ním hrůza. Když sme spolu začali bydlet, tak jsem neuměla vařit a naučil mě to on. Sice už se neživí kuchařinou, prodává auta, ale fajnovej čumáček mu zůstal ![]()
Luci to mas ale taky vyhodu…pritel umi max. omeletu…jinak u nich „samozrejme“ vari pouze maminka.....a ja taky na tom nejsem o moc lip, ale hlady bych neumrela…
…zrovna minule se me ptal, co vlastne budeme jist, kdyz nebudeme doma (kde nam mama navarila a ja to pak ohrala)…zrovna jsem mela nejakou plactivou naladu a chtel me nejak rozveselit..hmm…tak jsem zacala bulet jeste vic, ze jsem k tomu jeste neschopna a neumim moc varit..tak rekl, at si nedelam jeste s timhle nervy,ze to nevadi, ze klidne bude jist jen ty tousty, ze jsou moc dobry…
......
…tak me trosku uklidnil ![]()
Ahoj Adys, moc mi to doma neutíká, ale děkuju. Měla jsem nejdřív deprese, ale už jsi zvykám
Nevím zda to hraje velkou roli, ale můj doktor je už více let porodníkem a má opravdu moderní techniku, je to znát už při vstupu do ordinace, že se tam sypou prachy… A byl jsi tak jistý, že mi nejprve nebylo vůbec divný, že to pozná tak brzy. Tak snad nám to potvrdí za 2týdny, můj chlap je celý natěšený, já chtěla holčičku, ale pak když jsem ho viděla jak skotačí ve vodě, vzlétla jsem rovnou do nebe
Jinak termíny porodu mi řekli nejdřív toho 9.9. pak 13.9. a můj typ je 20.9. Další kontrola na utz mne čeká 23.3. a v pase mám po snídani 92cm ![]()
Ahojky Voche, mně bylo doma řečeno, že týden po porodu začínám cvičit na rotopedu, on si myslí, že porodím plastovou bábiku, to bude koukat jak si zacvičíme a oba !!!
Jaká byla večeře? Já jsem místo kytek k MDŽ dostala krabici těch velkých dortů z Václaváku, a taky vím proč(normál.by mi je nikdy nekoupil), protože mi sladký v těhot.moc nebere, je fakt vtipnej ![]()
Moni díky moc za pomoc
V tom seznamu jsou všichni co se tady scházíte?proboha, to jsem nepozdravila ještě ani polovinu
A ty co jsou ze P4 nedělaj něj. srazy?
Ahoj Mybe, já taky pletu svetřík modro-bílej na podzim, nebaví mně jen tak si sednout a koukat. A taky se mi vrací chuť na kávu, ale zatím si dělám bezkofeinu(např.zn.HAG)chutná stejne jako nesca, akorát nezatěžuje žaludek a v poho.
Ahojky!
Luci , gratuluji k těhu kalhotám, bezva nákup
! Mě se zatím nepodařilo najít žádné, které by my padly, takže nosím pořád jedny jeansy, které mám o číslo větší
Taky jsem už obědvala
kuře na paprice.
Mario , to je bezva, že už se s přítelem brzy uvidíte! V Řecku už bude nádherně http://animace.org/…/G290037.gif /> My s manžou milujeme Řecko, jezdíme tam každý rok na dovču ![]()
Iggi , gratulace k metříku, moc se ti povedl. Obrázky do diskuze pak vkládáš stejným způsobem s pomocí Img na začátku a na konci.
Holky, ještě jsem se chtěla zeptat, jakým krémem si mažete bříška
Mario ahoj tys mně ale rozesmála, a jaký byl porod?Mně v noci opustil můj muž kvůli dceři o který jsme nevědeli a on chtěl být s ní a vychovávat ji
No ráno jsem ho v tom vzteku ani nepozdravila, ale jinak moje dítě je jeho první ![]()
Luci ty karboše v posteli, vypadá to , že si hezky užíváš
kolikrát budeš obědvat?
Já už mám doma tak těhu kalhoty, ale podstatně drahší a jsou mi ještě velké
Závidím kuchaře, když nejsem těhu, jsem hroznej gurmán.
Ahoj Kati ,díky za radu, já si mažu břicho prsa i boky olejíčkem od Weleda, byl mi doporučen sestřenicí,rodila před 2lety a pak cca měsíc před porodem si mám koupit od stejný firmy olej na hrádzu, prý víc toho není potřeba. Olej na strie stojí asi 320Kč
Iggi..rodila jsem ted ve 13tt a pritom mimco bylo normalne velky…kazdy si na me ukazoval, ze mam najednou dite, kdyz jsem nemela ani bricho.....no..bylo to zvlastni..... ![]()
Kato, ja jsem si koupila krem - Bonella…stoji asi jen 64 Kč a pry je dobry, tak uvidime
…taky mam moc rada Recko..nejak se tam proste citim dobre… ![]()
Luci..on to bere takhle jen ted…ale kdyz bych prisla, ze bude opravdu kazdy den jist ty tousty, tak nevim nevim… ![]()
Iggi, Mario, díky za tip. Já jsem si totiž koupila krém od Dermacolu na strie speciálně pro těhulky, ale je v něm něco, co mi strašně smrdí a dělá se mi z toho zle. Jinak jestli má Weleda olejíček speciálně na masáž hráze, tak do toho taky půjdu a opravdu to doporučuji všem, alespoň měsíc před porodem masírovat! Mě to tedy pomohlo, protože jsem oba porody měla bez nástřihu a u toho prvního bylo poranění jenom na tři stehy a u druhého nic. Nám porodní asistentky doporučovaly třezalkový olej
Holky, chtěla bych se zeptat, když jsem byla 12tt+3 na genetice, náš prcek měřil 6,2cm myslíte, že je to hodně nebo málo?
A taky musíte na kontrolu zubní? Já jsem objednaná 20.3.,je to jediná věc v mým životě, ze které mám opravdu hóoodně velkej strach.
Iggi…s tou delkou neporadim, protoze ja byla minule na utz nekdy v 10tt a doktor rekl, za mimi odpovida na 9+4 a ma 2,6 cm…a na dalsi utz jdu az v 16tt.
jinak taky musim jit na zubni…uz jsem tam byla, tak dr. rekla, at si prijdu pro razitko, az budu mit prukazku…a pak mam jit jeste k obvodni dr., aby me poslala na nejaky vysetreni.....
katko, tak to jsem nevedela, ze dermacol dela krem na strie specialne pro tehulky…